Maşallah canım sağljklaHoşbuldumm
Vereceğim
Kuzum oğlum kardeşini çok kıskandı. Çok hırçınlaştı. Birkaç gündür maşallah diyeyim araları daha iyi. Ama hırçınlık kaldı ya hiç böyle değildi oğlum kardeşinden önce
Büşram ben 1 Şubat annesiyimama doğru söylüyorsun Ocak annelerinde beraberdik.
Biz doğum günü kutlamıyoruz kuzum. Şükür iyi paşam da büyüyor kiii
Başarılar canım bana çok zor geliyor :)Selam kızlar
21 gün şekersize başlamaya niyet ettim hadi bakalım
Tavsiyesi olan var mı
ekmeği baya vermiş seninki canım, bana fazla geldi. Ama genel olarak aynı şeyleri söylemişiz.tam buğday unu olur , Songül abla günlük 2dilkm ekmek demiş ama kişiye göre değişebilir diyetisyen bana 5 6 dilim ekmek verdi tabi leblebi veya pilav yediğimde düşüyor bundan ona göre porsiyonu ayarlarsin. bide gunde 2 3 porsiyon meyve de yiyebilirsin
bana da fazla geldi abla ama o fazla olmadığını söyledi bakalım .ekmeği baya vermiş seninki canım, bana fazla geldi. Ama genel olarak aynı şeyleri söylemişiz.
Belki de beni bekliyordurBu vücudu bir yerden yakinen tanıyorum.Benim kör olmayasica da 60' lari pek sevdi. 5'e inse ölecek Kiracagiz canım. Gram gram gidecek hiiiiç telaşa gerek yok ipi çekildi.
Her şeyin içinde un var mıdır diye sormak zorluyor beni.Başarılar canım bana çok zor geliyor :)
Cok iyi ya o kilolarda bu kadar kiloyu nasıl veriyorsun, bir de 2 günde. SüperCuma 57.8
Pazartesi 56 3
Hayirli aksamlar kizlar
Hayırlı aksamlar canım yine süper kilo vermeye devam ediyorsunCuma 57.8
Pazartesi 56 3
Olur canım ilk sayfada yazıyor bu haftaki kilolar ordan kendine rakip secebilirsinZipzip- cim ayni kilolarda olanlarla yarış mı yapsak, kendi adıma daha cok gaza gelebilirim, kiramadim su 62yi.
Tamam bakayım şimdi, rakiplerim de kabul ederseOlur canım ilk sayfada yazıyor bu haftaki kilolar ordan kendine rakip secebilirsin
Dur bakım kılon kaçmış sjdjjdpastelfit aypare ackerman sizleri sectim kabul ederseniz
lalegul52
Chocolita kızlar sizlerin kilosu yazmiyordu, sizin kilonuz kaç?
Tamamdır rakip olabilirizzDur bakım kılon kaçmış sjdjjd
Allah kolaylık versin canımRegl depresyonuna girdim sanırımBu günü kazasız belasız bitirirsem, bana havada karada olum yok yanı, o derece
Üç günde bir kilodan fazla.Cuma 57.8
Pazartesi 56 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?