Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Slm kizlar iyi geceler
Masallah oku oku anca bitirdim yine mesajlari
Pazartesi bildirimimi yapayim
Cuma 82.5
Pazartesi 80.3
Fark 2.2
Cuma cumartesi orucluydum pazar tuzsuz beslendim bu yuzden fark bu kadar oldu. P.tesi sali carsamba yiyince barsaklar dolar biraz alirim. Persembe cuma orucluykende biraz gider. 81.0la kapatirim insallah haftayi
Dun menumude yazmadim. Oturmusken onlarida yazayim
Pazar menum
09.00 1 limon ve 1 sb su
11.00 3 kicuk mandalina
12.30 marul havuc mor lahana limon zeytin yaz
16.00 naneli yesil cay
18.30 buharda pismis karnibahar kozlenmis kirmizi biber zeytin yag limon
22.00 sade soda
Bugun her seyi tuzsuz tukettim

P.tesi menum
11.00 filtre kahve
13.30 domates salatalik peynir yesil zeytin
18.30 kiymali karnibahar susuz cacik
22.00 ya da 22.30da kizlari yatirinca bi keyif kahvesi yapar icerim insallah

Asibecim menülerimizi paylaştığım resimde " diyet günlükleri" sayfasini tikla 6. Takım diye başlayan adrese yazıyoruz. Menüleri yorumlarken de oradan alıntı yapıp burada cevaplıyoruz. Bilgin olsun bebeğim. Menuler toplu olarak belli olsun diye böyle bir çözüm bulmuş takım...

Gecmis olsun cnm sende de yok yokmus
Allah iyilik versin sifa versin cnm
Ben bu formu doldurmadim ama burda olan her seyi kendimi tanitirken yazmisim

Bilmiyordum abla. Geldigimden beri ilk defa menu verince fark etmemisim bu olayi. Birazdan orayada yapistiririm menumu.
Anammmm ne kadar cok takip edilecek sayfa oldu

Bilmiyordum abla. Geldigimden beri ilk defa menu verince fark etmemisim bu olayi. Birazdan orayada yapistiririm menumu.
Anammmm ne kadar cok takip edilecek sayfa oldu
Tahmin ettim tatlım. Bu seferlik kalabilir. Bazen unutup biz de yapıyoruz. Derli toplu iyi oluyor bizim için . Menüler arada kaynamiyor.

Güzel menü afiyet olsun canım
Abla akşam kivi yerine hurma yemen lazım, böyır değişiklik yaparak verim alamazsın :/
Öğün atlamanı geçiştirmeni beğenmedim, akşam sadece çorba var, ne çorbası
:/

İlk günden olmamis hani hurma yoğurt
Doğru düzgün yemek yememissin ki :/

Kizlar valla alinti yapamadim bu ara siparis yetistirmekten bakamiyorum siteye menu sayfasinda var merak ettikleriniz kilo vermek suanda kac kiloda oldugunuzla alakali degil metabolzima hizinizi arttirmak ve aldiginiz kaloriyi yaga cevirmeden verebilmekle alakasi

Sekersiz 21 gunde bitter serbest mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…