Amin canım. Diyetim iyi gidiyor açlık hissetmiyorum biraz gözüm aç gibi. Onu da dizginliyorum. Bugün dersim yok evdeyim okulda daha rahat geçecek günler eminim. Enerjim bol bir taraftan temizlik yapıyorum. Üçten sonra da yürüyüs planım var.Teşekkür ederim. Eminim bu hurma diyetiyle hayaline kavuşacaksın . Nasıl gidiyor diyet? Bende yapmak istiyorum aslında. Ama şimdilik gidiyor yavaş yavaş zaten dursa bende başlıca hurma diyetine
Pazartesi hepten aramızdasın öyleyse canım, eksikliğin farkediliyor. özledik seni.Sağol canım❤
Persembe gününe kadar aranızdayım sonrasında annem ile babam gelecek izmire pazar evime dönüs yapacagım
vayyy çok süpersin canım. tebrik ederim.Merhaba
Geçen hafta cuma 60.5
Bugün 59.5
Hayy Allah seni naapmasınTabi ki bebem. Önce eski sonra yeni yazacağım. Çok zor olacak benim için ama başaracağım bunu. Önce yeni yok once eski ye....es....aklım karıştı önce ilk kilom sonra bir ay sonra ondan önce mezun kilom, hedefim o neydi...unuttum bennnn ben en iyisi gidip bir kahve içeyim...eski yeni oldu galiba eskiiii
Yok kız sadece yemiyorsun bundan kolay ne var. Pişirme derdi yok, bulaşık desen çalkala çevir...boşansam mi napsam hayat ne kadar rahatmis böyle...hurma- yoğurt bakalım mucizeni göreceğiz. Beni mahcup etme arkadaşlarıma nolur
63.3-3= 63 korkacak bir şey yok tatlım. İşe gitmeden işeseydin tamamdı.
Benim gibi biri dahaKaptanım tartılmayı unuttum bu hafta
Evet canım bir aksilik olmazsa pazar günü yola cıkacagız kardesimin okulu varPazartesi hepten aramızdasın öyleyse canım, eksikliğin farkediliyor. özledik seni.
HoşbuldummHoşgeldin aramıza
VereceğimOlsun kuzum o sağlıcakla gelmiş ya dünyaya gerisi boş
Verirsin nasıl olsa
Kardeşiyle arası nasıl paşanın?
Büşram ben 1 Şubat annesiyimSidoş aramıza hoşgeldin nasılsınn bende burdayım bebişin nasıl bzm bebişler aynı ikimizde ocak annesiyiz ben doğum günü hazırlıklarına başladım
Cuma günü kactı 62.4 diye hatırlıyorum sanki
Regl dan olabilir canım geçen hafta ben de öyle olmuştum.Günaydın kızlar! Kilo bildiririm:
Cuma:60.8
Ptesi:61.6 offf çok sinir oldum, bugün regl günüm o yüzden olabilir mi? Hiç kaçamak da yapmadım
Tebrikler çok güzel bir eksi olmuş.Merhaba
Geçen hafta cuma 60.5
Bugün 59.5
eksi ile gelmissin canım tebrik ederim cumaya güzel eksiler gelecekBen de kilo bildirimimi yapayım
Cuma: 71.0
Bugün: 70.7
Evet regl da bitti. Bu hafta çok güzel eksi görmek istiyorum tartı da. Söz çok dikkat edeceğimeksi ile gelmissin canım tebrik ederim cumaya güzel eksiler gelecek
Selam Canım ❤Selam kızlar
21 gün şekersize başlamaya niyet ettim hadi bakalım
Tavsiyesi olan var mı
Birlikte başlayalım mı canım, ben artemisle başlamıştım ama bırakmak zorunda kaldım.Selam kızlar
21 gün şekersize başlamaya niyet ettim hadi bakalım
Tavsiyesi olan var mı
Kabak detoksu ve eşinin de katılması harika bebişim. Ama bak işe esprimi atlamişsin ona gülmedin miHayy Allah seni naapmasınokurken ne istediğimi ben bile karıştırdım.
Çocuk var, koca var, pişirmeden olur mu hiç, pişirince de insan zor dayanıyor. Bu arada ben de yarın yine kabak detoksu yapacam, normalde düşünmüyordum, eşim de başlıyor illa birlikte yapalım diyor. hem regl ödemini attırır belki bana.
Aha bir kafa karıştırıcı daha. Songül' e dikkat et kızcağız işte...Rakamları tutturamazsa suçlu sensin.Yaz bakim geçen haftaki kilonu ama üste mi alta mi onu iyi tuttur Çiğdemcim.
Çok güzel haftaya eksi ile başlamak harikasın tatlım. Cumaya kadar diren.Ben de kilo bildirimimi yapayım
Cuma: 71.0
Bugün: 70.7
ben devam edemedim canım, ama yarın başlıyorum tekrar.
Tamam canımben devam edemedim canım, ama yarın başlıyorum tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?