Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gördüm canım görmem mi o esprini, ona da güldüm. keşke ağzımızdan giren hemen öyle kolay çıksa
Aşkolsun sen benim alt üst lafımla mı dalga geçiyorsun.

Tanıtmadım
Akşama tanıtsam olar mı

Birlikte başlayalım mı canım, ben artemisle başlamıştım ama bırakmak zorunda kaldım.
süper olur
Yavrum bu kadar şekerin içinde şekere kayıtsız kalacak mısın? İyi düşün bak.
Ayrıca tebrik ederim. Güzel karar...
bunu mutlaka hayatımın bir dönemi denemek istiyordum.. dedim diyete başlıcam zaten çoğunu yemicem 2 kare bittere bile izin var..
ben devam ediyorum hala bırakmadım sorular varsa alabilirim :)
Geldim geldim.. şu an en çok düşündüğüm şey açıkcası çorba.. çünkü ben çorbalara un koyardım mutlaka yada şehriye fln.. hadi bulgur koyim dedim unu nasıl yapsam tb unu olur mu?

Tam buğday unu oluyor canım, ama unlu çorba yaparsan diğer miktarlarda azaltma yapman gerekecek. Bizler için günlük 2 dilim ekmek hakkı var, koyduğun unu bundan düş. ya da bulgur yiyeceksen ekmek azalacak. şehriyeli çorbayı içmedim ben. hatta annemin yaptığı tarhana çorbası vardı onu da içmedim, beyaz un koymuştu çünkü. dediğin gibi en zoru çorbalar, az miktarda olsa da unun girdiği şeyler. meyve hakkımız var zaten.

tam buğday unu olur , Songül abla günlük 2dilkm ekmek demiş ama kişiye göre değişebilir diyetisyen bana 5 6 dilim ekmek verdi tabi leblebi veya pilav yediğimde düşüyor bundan ona göre porsiyonu ayarlarsin. bide gunde 2 3 porsiyon meyve de yiyebilirsin

Ekmek yemiyorum ben zaten.. diyette kahvaltıda bile yemem aramıyorum. Çünkü başlayınca yeniyo.. tb unu alim o zmn.. içiceğim 1 kase çorba.. onda da koca tencereye 2 kaşık un giriyo bana anca 1 çay kaşığı gelir..

Dur o zmn elma yiyim bi tane teşekkürler.. akşama daha var çünkü sonra da yemek yapim bide patates var mı göremedim bi yerde?

Dur o zmn elma yiyim bi tane teşekkürler.. akşama daha var çünkü sonra da yemek yapim bide patates var mı göremedim bi yerde?
patates yok. zaten kan şekerini dengesiz moda soktuğu için çok aciktiriyor
meyve olarak da porsiyonları biliyorsun dimi kuru kayısı 3-4 adet kuru incir 1 adet diğerleri normal kuru üzüm 1yk gibi
bir de bal pekmez doğal değilse oda yok

Ya ben hiç porsiyon görmedim kişiye göre değişir diyo.. 1 elma olur ama dimi?

Cuma 62.4 tüm. Bir iki haftadir neredeyse 62nin tüm gramlarini gördüm

süper olur
bunu mutlaka hayatımın bir dönemi denemek istiyordum.. dedim diyete başlıcam zaten çoğunu yemicem 2 kare bittere bile izin var..
Yaparsın sen. Hem yalnız değilsin küçük bacimla Songül de yapıyor. Ben gün saymadım ama uzun zamandır bıraktım. Normal gıdalar bile çok şekerli geliyor suya saldırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…