Gördüm canım görmem mi o esprini, ona da güldüm. keşke ağzımızdan giren hemen öyle kolay çıksaKabak detoksu ve eşinin de katılması harika bebişim. Ama bak işe esprimi atlamişsin ona gülmedin mi
Aha bir kafa karıştırıcı daha. Songül' e dikkat et kızcağız işte...Rakamları tutturamazsa suçlu sensin.Yaz bakim geçen haftaki kilonu ama üste mi alta mi onu iyi tuttur Çiğdemcim.
Çok güzel haftaya eksi ile başlamak harikasın tatlım. Cumaya kadar diren.
Yavrum bu kadar şekerin içinde şekere kayıtsız kalacak mısın? İyi düşün bak.Selam kızlar
21 gün şekersize başlamaya niyet ettim hadi bakalım
Tavsiyesi olan var mı
Seviyem kız seni...Gördüm canım görmem mi o esprini, ona da güldüm. keşke ağzımızdan giren hemen öyle kolay çıksa
Aşkolsun sen benim alt üst lafımla mı dalga geçiyorsun.
ben de seni seviyorum canım benimSeviyem kız seni...napim seni görünce neseleniyorum işte kendimce
ben devam ediyorum hala bırakmadım sorular varsa alabilirim :)
Bu hafta yok kaçamak negohatunla çeneleşemiyorum beni yeniyor zalımın kızı
TanıtmadımCanım ablan için ve senin için güzel bir haber. Tabi azcik ucu bize de dokunuyor.Ohhh çok şükür biz de ozledik.
Tabi ki bebem. Önce eski sonra yeni yazacağım. Çok zor olacak benim için ama başaracağım bunu. Önce yeni yok once eski ye....es....aklım karıştı önce ilk kilom sonra bir ay sonra ondan önce mezun kilom, hedefim o neydi...unuttum bennnn ben en iyisi gidip bir kahve içeyim...eski yeni oldu galiba eskiiii
Yok kız sadece yemiyorsun bundan kolay ne var. Pişirme derdi yok, bulaşık desen çalkala çevir...boşansam mi napsam hayat ne kadar rahatmis böyle...hurma- yoğurt bakalım mucizeni göreceğiz. Beni mahcup etme arkadaşlarıma nolur
63.3-3= 63 korkacak bir şey yok tatlım. İşe gitmeden işeseydin tamamdı.
Akşamdan sonra gene isteriz ama bu haksızlık. Önceden şu saat deseydin beklerdim.
Devremulkun hayirli olsun. Elalis sen kendini tanıtmış mıydın? Yazmadiysan boşuna aramayım.
Biz burda tedirgin olursak nolcek...kalp krizi beni korkutuyor. Dikkatli ol gene de.
Bu kısır döngüden nasıl kurtuluruz bilmiyorum.
süper olurBirlikte başlayalım mı canım, ben artemisle başlamıştım ama bırakmak zorunda kaldım.
bunu mutlaka hayatımın bir dönemi denemek istiyordum.. dedim diyete başlıcam zaten çoğunu yemicem 2 kare bittere bile izin var..Yavrum bu kadar şekerin içinde şekere kayıtsız kalacak mısın? İyi düşün bak.
Ayrıca tebrik ederim. Güzel karar...
Geldim geldim.. şu an en çok düşündüğüm şey açıkcası çorba.. çünkü ben çorbalara un koyardım mutlaka yada şehriye fln.. hadi bulgur koyim dedim unu nasıl yapsam tb unu olur mu?ben devam ediyorum hala bırakmadım sorular varsa alabilirim :)
Tam buğday unu oluyor canım, ama unlu çorba yaparsan diğer miktarlarda azaltma yapman gerekecek. Bizler için günlük 2 dilim ekmek hakkı var, koyduğun unu bundan düş. ya da bulgur yiyeceksen ekmek azalacak. şehriyeli çorbayı içmedim ben. hatta annemin yaptığı tarhana çorbası vardı onu da içmedim, beyaz un koymuştu çünkü. dediğin gibi en zoru çorbalar, az miktarda olsa da unun girdiği şeyler. meyve hakkımız var zaten.süper olur
bunu mutlaka hayatımın bir dönemi denemek istiyordum.. dedim diyete başlıcam zaten çoğunu yemicem 2 kare bittere bile izin var..
Geldim geldim.. şu an en çok düşündüğüm şey açıkcası çorba.. çünkü ben çorbalara un koyardım mutlaka yada şehriye fln.. hadi bulgur koyim dedim unu nasıl yapsam tb unu olur mu?
tam buğday unu olur , Songül abla günlük 2dilkm ekmek demiş ama kişiye göre değişebilir diyetisyen bana 5 6 dilim ekmek verdi tabi leblebi veya pilav yediğimde düşüyor bundan ona göre porsiyonu ayarlarsin. bide gunde 2 3 porsiyon meyve de yiyebilirsinsüper olur
bunu mutlaka hayatımın bir dönemi denemek istiyordum.. dedim diyete başlıcam zaten çoğunu yemicem 2 kare bittere bile izin var..
Geldim geldim.. şu an en çok düşündüğüm şey açıkcası çorba.. çünkü ben çorbalara un koyardım mutlaka yada şehriye fln.. hadi bulgur koyim dedim unu nasıl yapsam tb unu olur mu?
Ekmek yemiyorum ben zaten.. diyette kahvaltıda bile yemem aramıyorum. Çünkü başlayınca yeniyo.. tb unu alim o zmn.. içiceğim 1 kase çorba.. onda da koca tencereye 2 kaşık un giriyo bana anca 1 çay kaşığı gelir..Tam buğday unu oluyor canım, ama unlu çorba yaparsan diğer miktarlarda azaltma yapman gerekecek. Bizler için günlük 2 dilim ekmek hakkı var, koyduğun unu bundan düş. ya da bulgur yiyeceksen ekmek azalacak. şehriyeli çorbayı içmedim ben. hatta annemin yaptığı tarhana çorbası vardı onu da içmedim, beyaz un koymuştu çünkü. dediğin gibi en zoru çorbalar, az miktarda olsa da unun girdiği şeyler. meyve hakkımız var zaten.
Dur o zmn elma yiyim bi tane teşekkürler.. akşama daha var çünkü sonra da yemek yapimtam buğday unu olur , Songül abla günlük 2dilkm ekmek demiş ama kişiye göre değişebilir diyetisyen bana 5 6 dilim ekmek verdi tabi leblebi veya pilav yediğimde düşüyor bundan ona göre porsiyonu ayarlarsin. bide gunde 2 3 porsiyon meyve de yiyebilirsin
patates yok. zaten kan şekerini dengesiz moda soktuğu için çok aciktiriyorDur o zmn elma yiyim bi tane teşekkürler.. akşama daha var çünkü sonra da yemek yapimbide patates var mı göremedim bi yerde?
Ya ben hiç porsiyon görmedim kişiye göre değişir diyo.. 1 elma olur ama dimi?patates yok. zaten kan şekerini dengesiz moda soktuğu için çok aciktiriyor
meyve olarak da porsiyonları biliyorsun dimi kuru kayısı 3-4 adet kuru incir 1 adet diğerleri normal kuru üzüm 1yk gibi
bir de bal pekmez doğal değilse oda yok
Evet canım, cok git gellerim oluyor, kurtulamadım 62den. Yarın kontrol günüm, yöntemi değiştirir inşallahCuma günü kactı 62.4 diye hatırlıyorum sanki
400 gram cok değil cumaya kadar verirsin canım
Cuma 62.4 tüm. Bir iki haftadir neredeyse 62nin tüm gramlarini gördümKabak detoksu ve eşinin de katılması harika bebişim. Ama bak işe esprimi atlamişsin ona gülmedin mi
Aha bir kafa karıştırıcı daha. Songül' e dikkat et kızcağız işte...Rakamları tutturamazsa suçlu sensin.Yaz bakim geçen haftaki kilonu ama üste mi alta mi onu iyi tuttur Çiğdemcim.
Çok güzel haftaya eksi ile başlamak harikasın tatlım. Cumaya kadar diren.
olur olur ben bugün 1 portakal3 gün kuru kayısı yedim meyve haklarm bittiYa ben hiç porsiyon görmedim kişiye göre değişir diyo.. 1 elma olur ama dimi?
Heyecanla beklenmektesinTanıtmadım
Akşama tanıtsam olar mı
Bu vücudu bir yerden yakinen tanıyorum.Cuma 62.4 tüm. Bir iki haftadir neredeyse 62nin tüm gramlarini gördüm
Yaparsın sen. Hem yalnız değilsin küçük bacimla Songül de yapıyor. Ben gün saymadım ama uzun zamandır bıraktım. Normal gıdalar bile çok şekerli geliyor suya saldırıyorum.süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?