Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah geçer hemen. İyi düşünmeye çalış. İş hayatı nasıl gidiyor.

Çok şükür iyiyim ben de,aynı şekilde işe devam.
Cnm iş devralmaya çalıştığım için yoğunum ama şimdilik büyük bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Memnunum diyebilirim.

Alerji çıkmasın inşallah gerçekten yaşayan bilir o kadar zor ki

Olsun kuzum ilk gün olur öyle şeyler.hatta ilk hafta diyeyim.kolay mı aylarca yıllarca düşünmeden ye sonra pat diye kes.

Aç kalmamaya çalış canım, çünkü o zaman gerçekten önünü alamıyoruz yemenin.

Sagol canım dün sabah hastanede akşamda evde agrıdı sabah yine vardı okula gitti müdür yardımcısı aradı eşim gitti eve getirdi sanırım yüksek ses çok etkiliyor
Okulda daha cok agrıyor sanıırm sesin de etkisi olabilir ama okula mı gitmek istemiyor
Öğretmenleriyle,arkadaslarıyla arası nasıl ki

Okulda daha cok agrıyor sanıırm sesin de etkisi olabilir ama okula mı gitmek istemiyor
Öğretmenleriyle,arkadaslarıyla arası nasıl ki
Aslında biz taburcu degildik 3 gün yememesi gerekenler var diyet verdi 4. Gün idrar toplıycaz ben bunları evde yapsam olurmu dedim doktor çıkmak istiyorsanız sizi taburcu edelim dedi bi nevi kaçtık hastanede sadece dün sabah agrıdı tansiyon takibi normal çıktı kalmayalım artık dedim o yüzden çıktık oda doldu komşuları pek sevemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…