- 8 Mart 2019
- 7.625
- 37.531
- 548
- 40
Cnm iş devralmaya çalıştığım için yoğunum ama şimdilik büyük bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Memnunum diyebilirim.Çok geçmiş olsun canım. İnşallah geçer hemen. İyi düşünmeye çalış. İş hayatı nasıl gidiyor.
Çok şükür iyiyim ben de,aynı şekilde işe devam.
aslında yokYa var işte bak listelere.. o 2 karenin benim için anlamını anlayamazsın sen
Tabi olur abla
Alerji çıkmasın inşallahGünaydın cnm, iyiyim çok şükür ☺ Servisteyim, işe gidiyorum.
Akşam oğlumu doktor götürdük, geçmeyen bir öksürük var. Bu hafta ilaç kullanıp, geçmezse alerji bölümüne sevk edecekler. Ona canım sıkkın biraz...sen nasılsın cnm? ❤
Hakkaten haa listeye baktım varmış.ama saçma sanki yaa.doğal şeker olsa anlıcam da bitter ne alakaYa var işte bak listelere.. o 2 karenin benim için anlamını anlayamazsın sen
Olsun kuzum ilk gün olur öyle şeyler.hatta ilk hafta diyeyim.kolay mı aylarca yıllarca düşünmeden ye sonra pat diye kes.Günaydın kızlar. Dün ben epey zorlandım. İlk gün için fazla aç bıraktım kendimi. Akşam da saçmaladım biraz
Bugün dünkü hatalarımı yapmayacağım. Yine de diğer sayfaya yazayım menümü.
Vay vicdansız komple mi izin almış kız, düşman başınaGünaydın, eşim izinli bu hafta, fırsat buldukça gelirim
ama baktım bütün listelere varaslında yok
anlıyorsun değil miHakkaten haa listeye baktım varmış.ama saçma sanki yaa.doğal şeker olsa anlıcam da bitter ne alaka
Ben mi anlayamam,beeeennnn ben
Tatlım hurma- yoğurt yedim işte. Yeşil elma yemedim..Elma yerine kivi yedim sadece.İlk günden olmamis hani hurma yoğurt
Doğru düzgün yemek yememissin ki :/
doğal şeker değil bitterdeki bu yüzden aslında yok yani gerçek sekersizde. meyve içinde olan doğal şeker olduğu için o serbestama baktım bütün listelere var
anlıyorsun değil mi
Aç kalmamaya çalış canım, çünkü o zaman gerçekten önünü alamıyoruz yemenin.Günaydın kızlar. Dün ben epey zorlandım. İlk gün için fazla aç bıraktım kendimi. Akşam da saçmaladım biraz
Bugün dünkü hatalarımı yapmayacağım. Yine de diğer sayfaya yazayım menümü.
Ablacım dün saat 15.30 gibi taburcu olduk işlemleri falan yaptırdım koşturmaca geçti eve geldik yemek yedim banyo yaptım kendimi yataga attım gelemedim
Gecmis olsun canım simdi nasıl kızın agrıları gecti miAblacım dün saat 15.30 gibi taburcu olduk işlemleri falan yaptırdım koşturmaca geçti eve geldik yemen yedim banyo yaptım kendimi yataga attım gelemedim
Vayyyy zalımlar demek bensiz detoksa başladınız heeee elee olsunTatlım hurma- yoğurt yedim işte. Yeşil elma yemedim..Elma yerine kivi yedim sadece.
Amin inşallah cnmAlerji çıkmasın inşallahgerçekten yaşayan bilir o kadar zor ki
Sagol canım dün sabah hastanede akşamda evde agrıdı sabah yine vardı okula gitti müdür yardımcısı aradı eşim gitti eve getirdi sanırım yüksek ses çok etkiliyorGecmis olsun canım simdi nasıl kızın agrıları gecti mi
Geçmiş olsun kuzum hayırdır oglunmu rahatsızAmin inşallah cnm ❤ Bizde ondan korkuyoruz
Okulda daha cok agrıyor sanıırm sesin de etkisi olabilir ama okula mı gitmek istemiyorSagol canım dün sabah hastanede akşamda evde agrıdı sabah yine vardı okula gitti müdür yardımcısı aradı eşim gitti eve getirdi sanırım yüksek ses çok etkiliyor
Aslında biz taburcu degildik 3 gün yememesi gerekenler var diyet verdi 4. Gün idrar toplıycaz ben bunları evde yapsam olurmu dedim doktor çıkmak istiyorsanız sizi taburcu edelim dedi bi nevi kaçtık hastanede sadece dün sabah agrıdı tansiyon takibi normal çıktı kalmayalım artık dedim o yüzden çıktık oda doldu komşuları pek sevemedimOkulda daha cok agrıyor sanıırm sesin de etkisi olabilir ama okula mı gitmek istemiyor
Öğretmenleriyle,arkadaslarıyla arası nasıl ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?