Yalan yok ben de zorlayarak içiyorum canım.Darısı başıma o dediginin yaa 2 zor kaldı 3 lt
Bugun Tuğçe hanımın doğum günü
Valla yapalım ben varım detosk nasıl yapılıyormuş görsünlerGulumse24 pazartesi, salı, çarşamba üç gün yapalım mı hurma diyeti
Kendi olmuyoya bizimkileri hesaplıyo ablam ne var yaniii
Doğum günü kutlu olsun yavrucuğun. Allah güzel bir ömür nasip etsin inşallah.Bugun Tuğçe hanımın doğum günü
Maşallah canım. Allah sağlık sıhhat versin. Oğlun nasıl kardeşiyle arası nasıl.İyi canım şükür emekliyor arkasından koşturuyorum
çok teşekkür ederim kızlarKudüs tercihim iyi olmadı bebem. Senin sonucun inşallah iyi olur.
Bence de minnak bir hatunum sonuçta beş kilom kalmış şurada napim başaramadiysam her genç kızın başına gelebilir
Ayıpsın sınırsız sevinelim hem de
Hayırlı olsun tatlım . Operasyon başarılı sonuçlar versin.
Yarından sonra spora başlıyorum NegomKabak detoksu üstüne adım sayın çok iyi
Afiyet olsun
Akşam menüsünü beğenmedim canım, suyun çok az, spor iyi
Afiyet olsun güzel menü ve su, spor neden yok canım?
Afiyet olsun güzel menü ve su, spor?
Afiyet olsun güzel menü, bitteri akşam yemen iyi olmamış
Afiyet olsun abla güzel menü, kavuştun yiyeceklerine
Afiyet olsun canım, sabah iki krep çok olmuş, pancar salatanı gördükçe canım istiyor
Sporun yine çok iyi
Afiyet olsun canım güzel menü, su çok az
Afiyet olsun canım, kahvaltı neden yok?
Spor?
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun canım, menü, su spor güzel
Afiyet olsun canım güzel menüspor istiyorum Artemis, sporsuz olmaz, sıkılaşmak istiyorsan spor şart
Bak gör bu kız yakında regl olacak, ondan çekiyor bence bu ağrıları.Kızlar hastaneden çıktık eve gidiyoruz dopler ultrason da normal çıktı şükür
Ben de istiyorummmmHatırlatma yapayım
@Ytmz : 63 / Hedef = 62
sonngulen : 61. 9/ Hedef = 61
@Canfeb: 67.3/ Hedef = 66.5
@merryangel : 71/ Hedef = 70
@malipina: 97. 7/ Hedef = 97
Elhan : 60. 7/ Hedef = 60
@Negohatun : 70. 5/ Hedef = 69.5
@mavitosbik07 : 60. 8/ Hedef = 60
@Elalis : 78. 3/ Hedef / = 77
@happy_mom_ : 60. 5/ Hedef = 59.5
@cgdmk : 62.4/ Hedef = 61.5
aypare ackerman : 62.6 / Hedef = 61.5
@HasibeG : 82.5 / Hedef = 81
Hele kız sen dadaş mısın yogsa heBunlar bilmirler bilmirler canım hurmanın kıymetini bilemediler
İlk başlarda kıskançlıktan beni paylaşamadığından ameliyatlıda görünce hasta oldu çok şimdi kardeşini çok seviyor oynatıyor kimseye elletmiyorMaşallah canım. Allah sağlık sıhhat versin. Oğlun nasıl kardeşiyle arası nasıl.
çok teşekkür ederim kızlarsonngulen
Yarından sonra spora başlıyorum Negom
Neyi bilmeyirler indi desiğinden hiç bişe anlamıyırim indiyeten hurma diyetini hiç yapmayıram uşaklardan vaktim olmiyir menim gede çok yaramazdıBunlar bilmirler bilmirler canım hurmanın kıymetini bilemediler
Bin kere maşallah kuzumİlk başlarda kıskançlıktan beni paylaşamadığından ameliyatlıda görünce hasta oldu çok şimdi kardeşini çok seviyor oynatıyor kimseye elletmiyor
Dönenin yağları erisinAbla şimdi bana 3 gün yaptırma
Yavrum bu neDün hurma yapıyodum ben dimi
Dayanamazsın falan dediydi kim dediydi bende dedim hadi bi parça peynir ekmek yiyim.
11:00 gibi falan
Hurma yoğurt ayrıca 1 dilim ekmekle peynir
16:00
Hurma yoğurt yedim gayette iyiydim ama tuzlu bişey yeme isteğim dengemi bozdu.
Tuzlu yemem gerekse tatlı isterdim
18:30
1 kase yayla çorbası 2 kaşıkta pırasa yedim
E noldu böyle saçma bişey oldu.
@Negohatun bugün sadece hurma yoğurt inşallah ama şu tuzlu isteği olmasın diye sadece sabah haşlanmış yımırta yiyorum.
Oğlana haşladım yememiş ergen kızımda yemiyo kalmış öyle zaten
Bal gibi de bozmuşsun işte. Gün boyu hurma yoğurt dışında sadece bir meyve yiyemezsin kuzuuuuuumElhan Ben bozdum mu he bozdum mu
sonngulen aklımı karıştırdı duramazsım diye.
Bi daha hurma yapana eyice gaz veriyoruz ki böyle kazalar yaşanmasın.
İnsülin direncim var benim türlü saçmalık yaşıyorum anında acıkıp tatlı isteyip anında da midem bulanıyor yediğim tatlıdan.
Sahte açlıklar yaşıyorum eğer sakinsem atlatabiliyorum ama o an bide gerginsem falan saldırmaya meyilli oluyorum.
Hee çok çok güzel,kaşın gözün ayrı güzel bı erkeksin artiiK Kendinisevenbirii kız erkek sanmış beni erkeğe benziyor muyum
kilo vermeye başladığımdan beri çok düzensiz abla, 32 oluyor 33 oluyor. eskiden 28de bir sasmazdi. regl olayım da daha çok kilo veriyorum o.zamanlar. dün dizi izledim okuldan gelince hep bir de sunum yapıcam onu hazirliyordum. spora kesinlikle başlamak şart
Yavrum bu neEkmek, peynir...yayla çorbası, pirasa
Bal gibi de bozmuşsun işte. Gün boyu hurma yoğurt dışında sadece bir meyve yiyemezsin kuzuuuuuumbak benim iki günlük listeme...hiç bozmuş muyum
HihihHee çok çok güzel,kaşın gözün ayrı güzel bı erkeksin artiimasallah diyim de nazar değmesin kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?