Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evlerden ırak bir bünyen varmış bacım

Yavrum bu ne Ekmek, peynir...yayla çorbası, pirasa
Bal gibi de bozmuşsun işte. Gün boyu hurma yoğurt dışında sadece bir meyve yiyemezsin kuzuuuuuum bak benim iki günlük listeme...hiç bozmuş muyum
Vuuuuuuu iç savaş ilaç edildi abla ben senden tarafımm

Sen hatırlatınca hemen su içtim :) Spor işini de yarın başlayacağım.

Afiyet olsun canım, kahvaltı neden yok?
Spor?
Canım bir türlü kahvaltı yapmak istemedi canım ondan yemedim. Sporuda uzun süredir yapmıyordum. Şimdi başlayacağım ama tartı öncesi şişkinlik yapıp artı olmayım diye yarın başlayacağım spora.

Ben sana gaz vereyim canım, yaparsın sen aslansin sen diyeyim. Ne zaman tekrar başlıyorsun söyle yeter.

sonngulen sahte bir açlık yine hissettim napıcam şimdi moduna giriyorum. Belkide susuzum içme özürlüyüm 500 ml su koydum 1 avuç leblebi ile yavaş yavaş içtim

Saat 1 e kadar 1 litre içmiş oldum
Süpersin canım, şimdi 5e kadar 2. Litreyi bitiriyoruz hem de o sahte acliklara iyi geliyor. Bak ben de kabak detoksu yapıyorum bugün 3. Gün. Ne zaman açlık hissetsem suyu dayiyorum ağzıma.

Tarif yazsan keşke çok merak ettim canım. Salata meze tarzı şeylere bayılırım.
Tabiki ben 2 çeşıt yapıyorum biri çiğ diyeri haşlama. Çiğ basit bir salata havuç turp lahana pancar işte elime ne geçerse atıyorum normal salata yani. Ama en çok haşlanmış olanı seviyorum . Pancar havuç patates haşlıyorum. Lahana , kornişon turşu hepsini küp küp doğruyorum. Bide ( kusura bakmayın adı tam bilmediğim için tarif edicem börülce ama ondan büyük pancar renginde kendileri. Ondanda haşlıyorum . Sebzelerle karıştırıyorum. 1 YK elma sirkesi 1 çk zeytinyağı tuz kara biber. Ve mutlu son Afiyet olsun Akşama hazırladım buzdolabında beni bekliyor

Offf canım çekti valla. Ekran görüntüsü aldım inşallah yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…