Amin canım çok tşk ederiz yengesi teyzesiDoğum günü kutlu olsun yavrucuğun. Allah güzel bir ömür nasip etsin inşallah.
Valla olurmu olur bende bu yaşta olmuştum tüylenme başlamışBak gör bu kız yakında regl olacak, ondan çekiyor bence bu ağrıları.
Anammmm ifşa oldukya gıııııııHele kız sen dadaş mısın yogsa he
O neydi gıııı nece gonuştun ay BalamNeyi bilmeyirler indi desiğinden hiç bişe anlamıyırim indiyeten hurma diyetini hiç yapmayıram uşaklardan vaktim olmiyir menim gede çok yaramazdı
Evlerden ırak bir bünyen varmış bacım@Elhan Ben bozdum mu he bozdum mu
sonngulen aklımı karıştırdı duramazsım diye.
Bi daha hurma yapana eyice gaz veriyoruz ki böyle kazalar yaşanmasın.
İnsülin direncim var benim türlü saçmalık yaşıyorum anında acıkıp tatlı isteyip anında da midem bulanıyor yediğim tatlıdan.
Sahte açlıklar yaşıyorum eğer sakinsem atlatabiliyorum ama o an bide gerginsem falan saldırmaya meyilli oluyorum.
Vuuuuuuu iç savaş ilaç edildiYavrum bu neEkmek, peynir...yayla çorbası, pirasa
Bal gibi de bozmuşsun işte. Gün boyu hurma yoğurt dışında sadece bir meyve yiyemezsin kuzuuuuuumbak benim iki günlük listeme...hiç bozmuş muyum
Evlerden ırak bir bünyen varmış bacım
Sen hatırlatınca hemen su içtim :) Spor işini de yarın başlayacağım.Günaydın kızlar, sabahtan beri bir sürü mesaj yazdım ama günaydın şimdiye kaldı. Bugün stajdayim çok bakamam ama geleceğim yine de.
Hadi bakalım herkes 500 ml suyu diksin kafasına. 20 squat veya mekik yapsın, yaptım diye yazsın lutfen. Dün üç kişi yazdı sadece.
Canım bir türlü kahvaltı yapmak istemedi canım ondan yemedim. Sporuda uzun süredir yapmıyordum. Şimdi başlayacağım ama tartı öncesi şişkinlik yapıp artı olmayım diye yarın başlayacağım spora.Afiyet olsun canım, kahvaltı neden yok?
Spor?
Pancar salatasını ben de çok seviyorum, çok da faydalı bir bitki.Tamam krepi azaltırım. Pancar salatasını çok seviyorum bugünde yapmayı planlıyorum.
Evet canım mevsimi şimdi. Ben her hafta alıyorum nerdeyse pazardanCanım şimdi pancar mevsimi mi? Aldırayım bende
Ben sana gaz vereyim canım, yaparsın sen aslansin sen diyeyim. Ne zaman tekrar başlıyorsun söyle yeter.@Elhan Ben bozdum mu he bozdum mu
sonngulen aklımı karıştırdı duramazsım diye.
Bi daha hurma yapana eyice gaz veriyoruz ki böyle kazalar yaşanmasın.
İnsülin direncim var benim türlü saçmalık yaşıyorum anında acıkıp tatlı isteyip anında da midem bulanıyor yediğim tatlıdan.
Sahte açlıklar yaşıyorum eğer sakinsem atlatabiliyorum ama o an bide gerginsem falan saldırmaya meyilli oluyorum.
Süpersin canım, şimdi 5e kadar 2. Litreyi bitiriyoruz hem de o sahte acliklara iyi geliyor. Bak ben de kabak detoksu yapıyorum bugün 3. Gün. Ne zaman açlık hissetsem suyu dayiyorum ağzıma.sonngulen sahte bir açlık yine hissettim napıcam şimdi moduna giriyorum. Belkide susuzum içme özürlüyüm 500 ml su koydum 1 avuç leblebi ile yavaş yavaş içtim
Saat 1 e kadar 1 litre içmiş oldum
Yeni bir boyut mu getircenBen orda yöntem deniyodum hepimiz için
Yeni bir boyut mu getircen
Tabiki ben 2 çeşıt yapıyorum biri çiğ diyeri haşlama. Çiğ basit bir salata havuç turp lahana pancar işte elime ne geçerse atıyorumTarif yazsan keşke çok merak ettim canım. Salata meze tarzı şeylere bayılırım.
Çok şükür.Kızlar hastaneden çıktık eve gidiyoruz dopler ultrason da normal çıktı şükür
Doğum günü kutlu olsun. Tuğçe kim?Bugun Tuğçe hanımın doğum günü
Offf canım çekti valla. Ekran görüntüsü aldım inşallah yaparım.Tabiki ben 2 çeşıt yapıyorum biri çiğ diyeri haşlama. Çiğ basit bir salata havuç turp lahana pancar işte elime ne geçerse atıyorumnormal salata yani. Ama en çok haşlanmış olanı seviyorum . Pancar havuç patates haşlıyorum. Lahana , kornişon turşu hepsini küp küp doğruyorum. Bide ( kusura bakmayın adı tam bilmediğim için tarif edicem börülce ama ondan büyük pancar renginde kendileri. Ondanda haşlıyorum . Sebzelerle karıştırıyorum. 1 YK elma sirkesi 1 çk zeytinyağı tuz kara biber. Ve mutlu son Afiyet olsun Akşama hazırladım buzdolabında beni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?