3 gün migren için deniycem canım çok tşk ederimBir grup Japon Doktor, aşağıdaki gibi bazı sağlık sorunlarının çözümünde sıcak suyun % 100 etkili olduğunu doğruladı:
1. Migren
2. Yüksek tansiyon
3. Düşük tansiyon
4. Eklem ağrısı
5. Kalp atışlarının ani artması ve azalması 6. Epilepsi
7. İyi kolesterol HDL düzeylerini arttırmak 8. Öksürük
9. Bedensel rahatsızlık
10. Gut ağrısı
11. Astım
12. boğmaca öksürük
13. Damarların tıkanması
14. Uterus ve İdrar ile ilgili hastalık
15. Mide problemleri
16. Zayıf iştah
17. Ayrıca göz, kulak ve boğaz ile ilgili tüm hastalıklar.
18. Baş ağrısı
SICAK SU KULLANIMI NASIL: Sabah erken kalkın ve mide boşken 2 bardak ılık su için Başlangıçta 2 bardak içemeyebilirsiniz, ancak yavaş yavaş yapacaksınız. NOT: Su içtikten sonra 45 dakika hiçbir şey yemeyin. Sıcak su terapisi, sağlık problemlerini aşağıdaki gibi makul bir sürede çözecektir:
-30 gün içinde diyabet
30 günde kan basıncı
10 gün içinde mide problemleri
9 ayda tüm Kanser türleri
6 ayda damarların tıkanması
10 gün içinde yetersiz iştah
10 gün içinde Uterus ve ilgili hastalıklar 10 gün içinde Burun, Göz, Kulak ve Boğaz problemleri
15 gün içinde kadın sorunları
30 gün içinde kalp hastalıkları
3 gün içinde baş ağrısı / migren
4 ayda kolesterol
9 ayda Epilepsi ve felç
4 ayda astım
SOĞUK SU SİZİN İÇİN KÖTÜ!
Soğuk su sizi küçük yaşta etkilemezse, yaşlılığa zarar verir. Soğuk su kalbin 4 damarını kapatır ve kalp kriz geçirir. Soğuk içecekler, kalp krizi için ana sebeptir. Karaciğerde de problem yaratır. Karaciğere yağ çubuğu yapar. Karaciğer nakli için bekleyen çoğu insan soğuk su içme mağdurlarıdır. Soğuk su midenin iç duvarlarını etkiler. Kalın bağırsağı etkiler ve kanser ile sonuçlanabilir.
Hutma yoğurt yerine Hurma süt olurmu mesela sabah hurma süt öğlen hurma yoğurt ola bilir bence demi canımAma düşününce aklıma getirmiş oldum.
Hiç bişey yemeden yaptığımda oldu.
Kilo verdiğim sene süt ve hurmayla oruç tuttum. Sahurda spor yapardım peh
Darısı başıma o dediginin yaa 2 zor kaldı 3 ltGünü 3e böl canım, öğleye kadar 1 litre, akşam 5e kadar 1 lt daha, son 1 lt de yatana kadar.
Abla şimdi bana 3 gün yaptırmaSen yap da görek madem. Bak Bonus da dün bozmuş. Kolaydı öyle...
Bildirim nerde de sığdırıcam acabaKoca listeye bi küçüçük beni sığdıramamış zalımın karısı
Banane canım japon bilim adamlarını döv3 gün migren için deniycem canım çok tşk ederimama 4 gün bi değişiklik olmazsa o göstersigin sopa sana döner haberin olsun
Canım sütle yapan da var olurHutma yoğurt yerine Hurma süt olurmu mesela sabah hurma süt öğlen hurma yoğurt ola bilir bence demi canım
Ben de reglde çok artı cikiyorum.Bende eğer sıkı diyet yapmışsam anca o zaman 500 eksi belki, onun harici +2 bile gelirim regl dönemi
Ha tamam ya hu o kadar olur mecburdun
En çok benim nazarim dokunmuşturNazar ettiniz hurma diyetinebugün tam yap bari
K Kendinisevenbirii kız erkek sanmış beni erkeğe benziyor muyumRegl olacağını duymak içimi rahatlattı. Bu kız geldiğinden beri niye hastalanmadi diye kara kara düşünmeye başladım. Yoksam erkek mi diye endişelendim
Hayırlısıyla normal döngünü yaşa tatlım.Dun çok gelmedin iyisin di mi Spor benim de yetmiyor evde bir rutin tutturmak lazım.
Tamam canım bekliyorum.Gördüm gördüm
Canım oğlumun ameliyatı sormuşsun, özelden yazıcam
İnşallah canım, ben de şişkin şişkin geziyorum bugünBenimde yarın gelecek, bomba gibiyim
İnşaallah eksin kalıcı olur
Tarif yazsan keşke çok merak ettim canım. Salata meze tarzı şeylere bayılırım.Hiç bir bilgim yok canım ya ama çok güzel pancarlar var ama Türkiye'de durum ne bilemem ben biraz Azerbaycandayımda
Offff ya kıyamam, Allah küçücük bedenlere kaza bela hastalık ugratmasin inşallah.Abla valla dün eşime dedim geçen gün aldıgın hurnalardan bana alırmısın dediki arkadaşımın dükkanı cenazeleri var pazartesi ancak açılırmış 8 yaşındaki oğlunun beyninde tümör varmış vefat etmiş onada çok üzüldüm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?