Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Beeeeennn demiştim ama genel olarakti canım, çünkü insan sadece iki besinle dayanamaz gibi geliyor bana. Ben de şekerli bişey yiyince hemen tuzlu yemek istiyorum.

Beeeeennn demiştim ama genel olarakti canım, çünkü insan sadece iki besinle dayanamaz gibi geliyor bana. Ben de şekerli bişey yiyince hemen tuzlu yemek istiyorum.

Ama düşününce aklıma getirmiş oldum.

Hiç bişey yemeden yaptığımda oldu.
Kilo verdiğim sene süt ve hurmayla oruç tuttum. Sahurda spor yapardım peh

soz artık menülerde her gün Spor olacak zaten başlamam lazımdı başlıyorum artikkk
ben regl olacagim ama inşallah güzel eksi gelir listeme uydum bakalım nasıl fark edecek

soz artık menülerde her gün Spor olacak zaten başlamam lazımdı başlıyorum artikkk♥

ben regl olacagim ama inşallah güzel eksi gelir listeme uydum bakalım nasıl fark edecek
Hadi inşallah yarın mutlu oluruz hep beraber

Hadi inşallah yarın mutlu oluruz hep beraber
pazartesi listem yenilenecek kilo durumuna göre ,eskiden bunun yaridini yiyerek kilo veremezdim.pazartesi günü 61.8 gelirsem hedefe ulaştık demektir insallah cuma günü gelir o rakam ama regl de olacağı için bilemiyorum Leslie yapıp arkasına da bolgesel çalısicam artık abla bacaklar icin

soz artık menülerde her gün Spor olacak zaten başlamam lazımdı başlıyorum artikkk♥

Regl olacağını duymak içimi rahatlattı. Bu kız geldiğinden beri niye hastalanmadi diye kara kara düşünmeye başladım. Yoksam erkek mi diye endişelendim
Hayırlısıyla normal döngünü yaşa tatlım.Dun çok gelmedin iyisin di miSpor benim de yetmiyor evde bir rutin tutturmak lazım.

Koca listeye bi küçüçük beni sığdıramamış zalımın karısı

Sen yap da görek madem. Bak Bonus da dün bozmuş. Kolaydı öyle...
Abla valla dün eşime dedim geçen gün aldıgın hurnalardan bana alırmısın dediki arkadaşımın dükkanı cenazeleri var pazartesi ancak açılırmış 8 yaşındaki oğlunun beyninde tümör varmış vefat etmiş onada çok üzüldüm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…