Dur bakayım mevsimineHiç bir bilgim yok canım ya ama çok güzel pancarlar var ama Türkiye'de durum ne bilemem ben biraz Azerbaycandayımda
Geçersin tabi, menülerini çok beğeniyorumBen hedefimide geçtim yaa yarın inşaAllah güzel eksi gelecek
Beeeeennn demiştim ama genel olarakti canım, çünkü insan sadece iki besinle dayanamaz gibi geliyor bana. Ben de şekerli bişey yiyince hemen tuzlu yemek istiyorum.Dün hurma yapıyodum ben dimi
Dayanamazsın falan dediydi kim dediydi bende dedim hadi bi parça peynir ekmek yiyim.
11:00 gibi falan
Hurma yoğurt ayrıca 1 dilim ekmekle peynir
16:00
Hurma yoğurt yedim gayette iyiydim ama tuzlu bişey yeme isteğim dengemi bozdu.
Tuzlu yemem gerekse tatlı isterdim
18:30
1 kase yayla çorbası 2 kaşıkta pırasa yedim
E noldu böyle saçma bişey oldu.
Nego bugün sadece hurma yoğurt inşallah ama şu tuzlu isteği olmasın diye sadece sabah haşlanmış yımırta yiyorum.
Oğlana haşladım yememiş ergen kızımda yemiyo kalmış öyle zaten
Hayırlı haberlerle gelin inşallah canım.Tşk ederim bu hafta başlıyodum ama tuğçenin hastane işi bitmedi şimdi yoldayım kan ve ultrason var oraya gidiyoruz
Beeeeennn demiştim ama genel olarakti canım, çünkü insan sadece iki besinle dayanamaz gibi geliyor bana. Ben de şekerli bişey yiyince hemen tuzlu yemek istiyorum.
soz artık menülerde her gün Spor olacak zaten başlamam lazımdı başlıyorum artikkkKabak detoksu üstüne adım sayın çok iyi
Afiyet olsun
Akşam menüsünü beğenmedim canım, suyun çok az, spor iyi
Afiyet olsun güzel menü ve su, spor neden yok canım?
Afiyet olsun güzel menü ve su, spor?
Afiyet olsun güzel menü, bitteri akşam yemen iyi olmamış
Afiyet olsun abla güzel menü, kavuştun yiyeceklerine
Afiyet olsun canım, sabah iki krep çok olmuş, pancar salatanı gördükçe canım istiyor
Sporun yine çok iyi
Afiyet olsun canım güzel menü, su çok az
Afiyet olsun canım, kahvaltı neden yok?
Spor?
Afiyet olsun çok güzel
Afiyet olsun canım, menü, su spor güzel
Afiyet olsun canım güzel menüspor istiyorum Artemis, sporsuz olmaz, sıkılaşmak istiyorsan spor şart
ben regl olacagim ama inşallah güzel eksi gelir listeme uydum bakalım nasıl fark edecekHatırlatma yapayım
@Ytmz : 63 / Hedef = 62
sonngulen : 61. 9/ Hedef = 61
@Canfeb: 67.3/ Hedef = 66.5
@merryangel : 71/ Hedef = 70
@malipina: 97. 7/ Hedef = 97
Elhan : 60. 7/ Hedef = 60
Nego : 70. 5/ Hedef = 69.5
@mavitosbik07 : 60. 8/ Hedef = 60
@Elalis : 78. 3/ Hedef / = 77
happy_mom_ : 60. 5/ Hedef = 59.5
@cgdmk : 62.4/ Hedef = 61.5
aypare ackerman : 62.6 / Hedef = 61.5
@HasibeG : 82.5 / Hedef = 81
Hadi inşallah yarın mutlu oluruz hep berabersoz artık menülerde her gün Spor olacak zaten başlamam lazımdı başlıyorum artikkk♥
ben regl olacagim ama inşallah güzel eksi gelir listeme uydum bakalım nasıl fark edecek
Günü 3e böl canım, öğleye kadar 1 litre, akşam 5e kadar 1 lt daha, son 1 lt de yatana kadar.Regl şişini atmak için suyuda içmem lazım.
Hep nerdeyse öğlen başlıyorum içmeye bu sefer sabahtan ballı limonlu su içtim 500 ml
pazartesi listem yenilenecek kilo durumuna göre ,eskiden bunun yaridini yiyerek kilo veremezdim.pazartesi günü 61.8 gelirsem hedefe ulaştık demektir insallah cuma günü gelir o rakam ama regl de olacağı için bilemiyorumHadi inşallah yarın mutlu oluruz hep beraber
Teşekkür ederim. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Geçersin tabi, menülerini çok beğeniyorum
Tmm dünür çıkmam senin yanında şişko dünür olarak görünmek hiç istememNe demek zivanadan çıktım, sen zivanadan çıkamazsın anlıyor musun beni, çıkamazsın.
Bunlar bilmirler bilmirler canım hurmanın kıymetini bilemedilerNazar ettiniz hurma diyetinebugün tam yap bari
Regl olacağını duymak içimi rahatlattı. Bu kız geldiğinden beri niye hastalanmadi diye kara kara düşünmeye başladım. Yoksam erkek mi diye endişelendimsoz artık menülerde her gün Spor olacak zaten başlamam lazımdı başlıyorum artikkk♥
ben regl olacagim ama inşallah güzel eksi gelir listeme uydum bakalım nasıl fark edecek
Kız listede gr oynadı sinirlerim bozuldu ama iyiki çıkmışım hastanede nasıl olacaktı koşturmaktan cuma tartılamazdım bile isabet oldu vallaBen dedim dimi kaptanım dedim, olmaz listede kal dedim
Sen yap da görek madem. Bak Bonus da dün bozmuş. Kolaydı öyle...Bunlar bilmirler bilmirler canım hurmanın kıymetini bilemediler
Koca listeye bi küçüçük beni sığdıramamış zalımın karısıHatırlatma yapayım
@Ytmz : 63 / Hedef = 62
sonngulen : 61. 9/ Hedef = 61
@Canfeb: 67.3/ Hedef = 66.5
@merryangel : 71/ Hedef = 70
@malipina: 97. 7/ Hedef = 97
Elhan : 60. 7/ Hedef = 60
Nego : 70. 5/ Hedef = 69.5
@mavitosbik07 : 60. 8/ Hedef = 60
@Elalis : 78. 3/ Hedef / = 77
happy_mom_ : 60. 5/ Hedef = 59.5
@cgdmk : 62.4/ Hedef = 61.5
aypare ackerman : 62.6 / Hedef = 61.5
@HasibeG : 82.5 / Hedef = 81
Abla valla dün eşime dedim geçen gün aldıgın hurnalardan bana alırmısın dediki arkadaşımın dükkanı cenazeleri var pazartesi ancak açılırmış 8 yaşındaki oğlunun beyninde tümör varmış vefat etmiş onada çok üzüldüm yaaSen yap da görek madem. Bak Bonus da dün bozmuş. Kolaydı öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?