Allah sizi naapmasin kızlar, konuşmayın garı hepsini canım çekiyor. Turşu bugün yasak ayrıca.Benim canım da turşusunu çekiyo bol sarımsaklı sirkeli
Off bayılırımBenim canım da turşusunu çekiyo bol sarımsaklı sirkeli
Umarım alır da gönderirimBana da bı tabak yolla negocum
Ayy az kaldı sıkk dişini, şunun şurasında cumaya ne kaldıYemin ederim bugün köyden indim şehire filmindeki köylüler gibiyim. Aciktikca su içtim
Pancarın turşusu öyle normal turşu gibi tuzlu olmuyoki,haşlanmış sirkeli pancar sonuçta.az tuzlu yapıyorum ben tartıyı da etkilemiyo kesinlikleAllah sizi naapmasin kızlar, konuşmayın garı hepsini canım çekiyor. Turşu bugün yasak ayrıca.
Sende mi brütüsOff bayılırım
Turşu mu dedin sen, turşu yok turşu yok
Umarım alır da gönderirim
Yarın tartı var nolucuduSende mi brütüs
Tamamen o hesap oldu canım benimki. Yarın çok güzel bir kahvaltı yapacam kimsecikler karışmasınAyy az kaldı sıkk dişini, şunun şurasında cumaya ne kaldı
Olsun bugün turşunun t si bile ödem yapabilir bizde.Pancarın turşusu öyle normal turşu gibi tuzlu olmuyoki,haşlanmış sirkeli pancar sonuçta.az tuzlu yapıyorum ben tartıyı da etkilemiyo kesinlikle
Canom hazır olanı diyorum, yedin mi ondan tuzlu oluyor.Pancarın turşusu öyle normal turşu gibi tuzlu olmuyoki,haşlanmış sirkeli pancar sonuçta.az tuzlu yapıyorum ben tartıyı da etkilemiyo kesinlikle
Ağzım sulanıp duruyorOlsun bugün turşunun t si bile ödem yapabilir bizde.
Bı de beni sor, regl de olamadım zaten.Ağzım sulanıp duruyor
Bende olamadımBı de beni sor, regl de olamadım zaten.
Ben de olamadım.Bende olamadım
Ben de olamadım.Ya bak unuttum. Menopozum ben. Hayirlisiyla şu alttan altta ateş basmalar başlasa artık.
Valla ben kadınım şahitlerim varHippocum hiç regl oldum demedi güccük bacım ama.... mütemadiyen herkes sıkıntı yapıyor ordan biliyorum.. hamile degiil, menopoz hiç değil...o zaman erkek olma ihtimali çıkıyorNeyseki sahitlerimiz varmış bacım kız oğlan kızmış
Regl oldun oldun yoksa aramızdaki İrlandalı ilan etcem seni ona göreElhan abla Allah da seni güldürsun shshhs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?