Niye erkek mi sandılar seni
Canom hazır olanı diyorum, yedin mi ondan tuzlu oluyor.
Sen kendin mi yapıyorsun bak hele
lekelenme başladı sayılır mı hocamRegl oldun oldun yoksa aramızdaki İrlandalı ilan etcem seni ona göreDöngü şart kuzum
O iş tamamdırlekelenme başladı sayılır mı hocam
Beni değil de biri ne zmndır regl olmuyormuşNiye erkek mi sandılar senihe mi de daş gibi karısın valla
yav aticam en sonunda fotomu ya herkes erkek sanıyorBeni değil de biri ne zmndır regl olmuyormuşkorktum valla
Ayy o biri sen misinyav aticam en sonunda fotomu ya herkes erkek sanıyorK Kendinisevenbirii beni gördü kuzum bunlar beni erkek sanıyor ya
Kuzum sadece ben sanıyorum bunlar deme şimdi.yav aticam en sonunda fotomu ya herkes erkek sanıyorK Kendinisevenbirii beni gördü kuzum bunlar beni erkek sanıyor ya
Kız foto atıcaksan bugünün tarihi yazılı bi kağıt olsun elindegören de1 senedir regl olmuyoruz sanacak küstüm hepinize gidiyorum ben
o ne demekKuzum sadece ben sanıyorum bunlar deme şimdi.kazan kaldirirlarsa gız fotoğrafin bile kurtaramaz seni.
bende size inanmıyorum hepiniz erkeksinizKız foto atıcaksan bugünün tarihi yazılı bi kağıt olsun elindebide nikin yazsın.. sol elinde kumanda olsun.. gözüne göz bandı tak
Şaka yaptım yaa aa..bende size inanmıyorum hepiniz erkeksiniz
Çok inandırıcı bir kanıt sunmak demek...neyse mutmain oldum ben . Sen rahat ol...takvimin bile varmış daha ne olsuno ne demek
Tosbikim perşembeye yakışır harika bir menü. Afiyet olsun canım. Mercimek çorbası kaç kepçe koydun de bakim12 Aralık Perşembe
Saat:08.00 2 dilim ezine, 4 zeytin, domates, 2 ceviz, cay
Saat:13.00 salata
Saat:15.30 2 hurma
Saat: 19.00 mercimek çorbası, ıspanak yemeği, yarim dilim t.bugday, yogurt
Aralarda kahve
Su: 3 litre
Spor:yok @Negohatun
Mmmmm mery hanım güzel bir menü. Hurmadan sonra bayağı kendine gelmiş menun. Az değil mi bunlar sanki...salata yetecek mi zabbaha kadar...Şipor az ama sen bu menuyle anca kilonu korursun eksi zor şekerim. Afiyet olsun gene de...An itibariyle bugünkü yeme fasli kapandı içmeye devam
Perşembe menüsü
Sabah 7.30 Bir haş yumurta, peynir, iki sunta, çay
Öğle Sade Türk kahvesi, iki kuru üzüm tanesi üç kayısı çekirdeği
17.00 Sade Türk kahvesi
Akşam 18.00 Aşağıdaki kase dolusu salata.
Peynir de vardı içinde.
Eki Görüntüle 2564560
Su iki litre
Spor 7311 adım
Zipzip- ve @Negohatun
Ufff tam istediğim sevdigim menü tipi... Sıfır kaçamak harikasın. Yarın tartın bayram edecek hafifledi yüküm diye...Afiyet olsun tatlım.Şekersiz 4. Gün
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 12 gibi..
1 kase yulaflı süt
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter
Akşam 18de..
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Bi dilim tb ekmeği
Su baya..
Tatlım siyez ekmeğini nerden buldunsabah 10: 2ince dilim siyez ekmeği,5 zeytin,1 haşlanmış yumurta,1 dilim beyaz peynir,1 fincan limonlu çay sade
Saat 14: 1 tabak kıymalı kabak yemeği 2 ince dilim siyez ekmeği,1 kasik yoğurt
Saat 16:00: 1avuc beyaz leblebi,3 kuru kayısı 5 çiğ fındık bir fincan yeşilçay
saat 18:30 : 6 kaşık yesil mercimek yemeği, 1 dilim siyez ekmeği
2.5 lt su
30 DK pilates
Süper isteklerKız foto atıcaksan bugünün tarihi yazılı bi kağıt olsun elindebide nikin yazsın.. sol elinde kumanda olsun.. gözüne göz bandı tak
orijinal değil abla içine siyez unu atmışlar sadeceTatlım siyez ekmeğini nerden buldunOriginalse harika. Günün çok güzel geçmiş. Pilatese bayıldım. Kendi kendine evde mi yaptın ? Spora mi yazıldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?