Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tosbikim perşembeye yakışır harika bir menü. Afiyet olsun canım. Mercimek çorbası kaç kepçe koydun de bakim kusur bulacam ya illa.
Mmmmm mery hanım güzel bir menü. Hurmadan sonra bayağı kendine gelmiş menun. Az değil mi bunlar sanki...salata yetecek mi zabbaha kadar...Şipor az ama sen bu menuyle anca kilonu korursun eksi zor şekerim. Afiyet olsun gene de...
Şekersiz 4. Gün
Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı 12 gibi..
1 kase yulaflı süt

Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter

Akşam 18de..
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Bi dilim tb ekmeği

Su baya..
Ufff tam istediğim sevdigim menü tipi... Sıfır kaçamak harikasın. Yarın tartın bayram edecek hafifledi yüküm diye...Afiyet olsun tatlım.

Tatlım siyez ekmeğini nerden buldun Originalse harika. Günün çok güzel geçmiş. Pilatese bayıldım. Kendi kendine evde mi yaptın ? Spora mi yazıldın?

Tatlım siyez ekmeğini nerden buldun Originalse harika. Günün çok güzel geçmiş. Pilatese bayıldım. Kendi kendine evde mi yaptın ? Spora mi yazıldın?
orijinal değil abla içine siyez unu atmışlar sadece a101den aldım çok beğendim ama kalorisi de az hem de incecik küçük dilimler . pilatesi YouTubeden video açıp yaptım agirlik siparişi verdim bugün internetten onlar gelsin bacaklarimi inceltme odaklı gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…