Dokunma dokunma bizim böyle güzel eksilere çok ozlemimiz var bir süredirŞey kem küm
Ohh harikatadını çıkar beni yerime de
Yok yok dolunay çarptı bizi
Bu ne bu neeeeee
İnsan gibi kilo ver kızım
O kem küme de geleceğiz bir ara canımŞey kem küm
Ohh harikatadını çıkar beni yerime de
Yok yok dolunay çarptı bizi
Bu ne bu neeeeee
İnsan gibi kilo ver kızım
Bugün dersim yok canım ama dışarda işler var. Henüz karar veremedim evden çıkmayaO ne guzel, okul yok mu bugün. Benim de keyif günüm bugün, kendime is bulmazsam
İzne ayrıldığın kilonun altına düşmüşsün ama tebrik ederim canımGeçen hafta hatırlamıyorum.listede izne ayrıldığım kilo var
Bugün 60.00
Omuzlarindaki yükü hissettim mi cancağızımYaşasın o zaman....listeliyim artık
Bu kilolarda bu da güzel canım üzme kendiniGünaydın kızlar ❤
Geçen Cuma 60.8
Bugün 60.5
Kahvaltı yaptıktan sonra dısarı cık canım dikkat et kendineDokunma dokunma bizim böyle güzel eksilere çok ozlemimiz var bir süredir
Dışarda işlerim var ama kafam dönüp duruyor, inşallah acliktandir. Onları yapmaya çıkmam lazim
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar ❤
Geçen Cuma 60.8
Bugün 60.5
Çok teşekkür ederim tatlım. Bı umut bekliyorum bugün 5' i gorur muyum diye . Sürpriz yapacaktım size olmadı...İzne ayrıldığın kilonun altına düşmüşsün ama tebrik ederim canım
Acayip başım dönmeye başladı canım, tartilip hemen kahvaltı yapacağım. Çok kötüyümKahvaltı yaptıktan sonra dısarı cık canım dikkat et kendine
Günaydın canım ❤
Reglin etkisi galiba bu hafta canım,
Liste için ne düşünüyorsun liste dısı mı devam edeceksin listeye alalım mı
Canin sağolsun bu da güzelÇok teşekkür ederim tatlım. Bı umut bekliyorum bugün 5' i gorur muyum diye . Sürpriz yapacaktım size olmadı...
10 günü geçmiştiKac gün yapmıştın peki, emeğine yazık ki değil mi onu ölçeceğim
Kahvaltı yaptıktan sonra dısarı cık canım dikkat et kendine
Günaydın canım ❤
Reglin etkisi galiba bu hafta canım,
Liste için ne düşünüyorsun liste dısı mı devam edeceksin listeye alalım mı
nasıl yaniFotoğrafda belli olmuyor ölcülerin o zaman
sabah kahvaltı edemedim yedimSabah sabah böreği nereden buldun yedin canim. Sen ailenle mi yaşıyorsun, öğrenci evinde mi. O günlerimi özledim ben de. Gerçi ev arkadaşlarımı hiç özlemedim ama tek başıma da kalamiyordum.
Bu kilolarda bu da güzel canım üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?