Ruhsal anlamdadır, bende eserikliyim kaç gündürNe oldu canım, ne anlamda vurdu.
Günaydın ablacım ❤Günaydın kızlar
Dolunay fena vurdu beni.
Normale dönerim inşallah.
Bildirimi tartılır tartilmaz yazarım bir iki saate.
Günaydın canım ❤Günaydın❤
Hadi Insallah canımKarnım davul gibi pöf, bugün artık sağlıklı beslenmeye başlıyorum, niyet ettim, inşaallah muvaffak olurum
O sopayı ben de sana kullanacam bu gidişle. Senin menüler nerde, paylaşıyor musun bakalım.Karnım davul gibi pöf, bugün artık sağlıklı beslenmeye başlıyorum, niyet ettim, inşaallah muvaffak olurum
Ben de çocuğu gönderdim, eşimi de okula yolladım, tek başına keyif var bugünÇocukları gönderip yattım, eşime kahvaltı falan yok kendin hazırla dedimhiç sanmıyorum ya beni uyutmaz ya da bekler hazırlayana kadar
Canım geçen cumayı da yaz ki bilelim ne durumda olduğunu.poff kilom 62.1 bugün 61leri görmek isterdim . sabah da 1 tane börek yedim kocaman dilim benim şekersiz de bozuldu
Ayyy ben de öyleyim,özellikle akşamları. Ama ben acliktandir diye düşünmüştümRuhsal anlamdadır, bende eserikliyim kaç gündür
Gecen haftaya göre eksisin haftaya görürsün artıkpoff kilom 62.1 bugün 61leri görmek isterdim . sabah da 1 tane börek yedim kocaman dilim benim şekersiz de bozuldu
geçen cuma 62.6 bu cuma 62.1 dünde 62.1 gördüm zaten ama sabah 7de wcsiz tartıldım sabah çıkamıyorum wcyeCanım geçen cumayı da yaz ki bilelim ne durumda olduğunu.
kaptanım ben kaçamak yapınca moralim bozuluyor birdaha yilbasina kadar yapmicam ya ağırlıklarım da gelsin adam akıllı bacak antrenmanına başlıyorumGecen haftaya göre eksisin haftaya görürsün artık
Börek de cuma ödülü olsun
O zaman yeniden sekersize baslamalısın birde cook ince görünüyordun fotoğrafda ölcülerini merak ettimkaptanım ben kaçamak yapınca moralim bozuluyor birdaha yilbasina kadar yapmicam ya ağırlıklarım da gelsin adam akıllı bacak antrenmanına başlıyorum
kesinlikle bugün daha kaçamak yapmak yok yarın 1den başlıyorumO zaman yeniden sekersize baslamalısın birde cook ince görünüyordun fotoğrafda ölcülerini merak ettim
Fotoğrafda belli olmuyor ölcülerin o zamankesinlikle bugün daha kaçamak yapmak yok yarın 1den başlıyorum
göğüs bilmiyorum küçük ama sjejs
bel 65
kalça 97
bacak en kalin yer 58cm
Sabah sabah böreği nereden buldun yedin canim. Sen ailenle mi yaşıyorsun, öğrenci evinde mi. O günlerimi özledim ben de. Gerçi ev arkadaşlarımı hiç özlemedim ama tek başıma da kalamiyordum.poff kilom 62.1 bugün 61leri görmek isterdim . sabah da 1 tane börek yedim kocaman dilim benim şekersiz de bozuldu
Biraz bekleme şansın yok muydu canım.geçen cuma 62.6 bu cuma 62.1 dünde 62.1 gördüm zaten ama sabah 7de wcsiz tartıldım sabah çıkamıyorum wcye
Hoşgeldin canım nasılsın. Geçen hafta kaçtı kilon.Günaydın hanımlar.
Bugün 62,7 kg
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsınSchonerDuft hosgeldinnnn canım nasılsın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?