Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen cuma 60.5
Bu. cuma 58.0
Fark 2.8
Süper eksiyle gelmissin tebrik ederim canım
Listeye ekliyorum senide ama hedefine kac demiştik hemen mezun olacak gibisin
Acayip başım dönmeye başladı canım, tartilip hemen kahvaltı yapacağım. Çok kötüyüm
Hadi tartılıp kahvaltını yap sağlıgın daha önemli canım
Geçen hafta:97.7
Bu hafta:97.5
Fark:-200 gr
Yüzde:0.20
Zipzip- çok özür dilerim
Adet olamıyorum hala bi haftadı,r çok kötü şişim
Olsun canım eksi ile gelmissin yinede haftaya daha güzel olur

Kızlar günaydınnnn ❤

Utanarak tartı bildirimini yapayım
Geçen cuma: 57.7 kg
Bu cuma:58.7 kg
Fark: +1 kg

Canım işe başlamak çok sukıntılı hareketsiz oluyorsun akşam eve gelince yemek yemek istiyorsun. Yeyince yatıyorsun filan. Çok dikkatli menü paylaşımı yapmalısın

Fotoğrafda daha ince duruyorsunn
Bu arada canım 3.Takım da menü paylasımı yapmaya devam ediyorsun hangi takımda olmak istiyorsun
Sohbet etme acısından sıkıntı yok ama yarısma için içine girince menü ve paylasımlar acısından bir takımda olman gerekir

nasıl yani

sabah kahvaltı edemedim yedim kolaya kaçtım ama çok güzel duruyordu. ailemle yaşamıyorum. benim arkadaş ortamim çok güzel ama şanslıyım:)
Benim ev arkadaşlarım son anda bana kazık atıp evden kaciyorlardi. Normalde benim de ortamım güzeldi canım. Ailemden uzak okumak güzel. Bu arada kardeşin var mı senin canım.

Lavasla hızlıca bir tost yaptım canım, gözüm kararmış resmen. Birazdan toparlanirim

3. takıma menü vermedim bayadir oraya yazmıyorum
Benim ev arkadaşlarım son anda bana kazık atıp evden kaciyorlardi. Normalde benim de ortamım güzeldi canım. Ailemden uzak okumak güzel. Bu arada kardeşin var mı senin canım.
bende tartışma yaşadım biriyle arkadaşlığı sonlandirdim en iyisi enerjini bozan insanlardan uzak durmak

İlk hedefim 55 ama sonra geri çekebiliyoruz diye biliyorum çünkü 50 ye kadar gitmek istiyorum. Sadece 55 olup sonra karar vereceğim mümkünse böyle yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…