Süper eksiyle gelmissin tebrik ederim canımGeçen cuma 60.5
Bu. cuma 58.0
Fark 2.8
Hadi tartılıp kahvaltını yap sağlıgın daha önemli canımAcayip başım dönmeye başladı canım, tartilip hemen kahvaltı yapacağım. Çok kötüyüm
Olsun canım eksi ile gelmissin yinede haftaya daha güzel olurGeçen hafta:97.7
Bu hafta:97.5
Fark:-200 gr
Yüzde:0.20
Zipzip- çok özür dilerim
Adet olamıyorum hala bi haftadı,r çok kötü şişim
Tebrik ediyorum canım güzel eksiGeçen cuma 61.9
Bu cuma 61.1
Fark 0.8
Oran % 1.29
Daha çok gider diye beklemiştim, hala regl olmadım.
10 günü geçmişti
yani bozuldu sonuçta baştan baslamam gerekiyor yılbaşına kadar devam edebilirim insallahBayagi yapmışsın ya, hiç bozmamak mi lazım bu diyeti, kaldığı yerden devam etmiyor mu
Canım işe başlamak çok sukıntılı hareketsiz oluyorsun akşam eve gelince yemek yemek istiyorsun. Yeyince yatıyorsun filan. Çok dikkatli menü paylaşımı yapmalısınKızlar günaydınnnn ❤
Utanarak tartı bildirimini yapayım
Geçen cuma: 57.7 kg
Bu cuma:58.7 kg
Fark: +1 kg
Sağlık olsun canım sıkma canını. Haftaya güzel gider.Geçen hafta:97.7
Bu hafta:97.5
Fark:-200 gr
Yüzde:0.20
Zipzip- çok özür dilerim
Adet olamıyorum hala bi haftadı,r çok kötü şişim
Fotoğrafda daha ince duruyorsunnnasıl yani
Kız Allah iyiliğini versin 65 beli ben rüyamda görmedimkesinlikle bugün daha kaçamak yapmak yok yarın 1den başlıyorum
göğüs bilmiyorum küçük ama sjejs
bel 65
kalça 97
bacak en kalin yer 58cm
Tamam canımSiz bilirsiniz, böyle takılabilirim aslında
Benim ev arkadaşlarım son anda bana kazık atıp evden kaciyorlardi. Normalde benim de ortamım güzeldi canım. Ailemden uzak okumak güzel. Bu arada kardeşin var mı senin canım.nasıl yani
sabah kahvaltı edemedim yedimkolaya kaçtım ama çok güzel duruyordu. ailemle yaşamıyorum. benim arkadaş ortamim çok güzel ama şanslıyım:)
Valla dedim kesin rüya gördü inanmadımArkadaşlar günaydın
Ben tartı öncesi yine çok büyük günah işledim, tatlılar yedim, yemekler yedim. Pekihangi ara nerde yaptım. Kaptan çok iyi bilir bu huyumu, tabiki rüyamda
Sopayla yaglarimiza vursak erir mi acabaHaftaya göstereceğim ben o kilolaraSopa göstereceğim nego gibi
Vuuuuuu sevindirik oldum gel bacım 50 lere......Geçen hafta hatırlamıyorum.listede izne ayrıldığım kilo var
Bugün 60.00
Harika vermişsin canım, senin menülere takibe alayım bı.Ha bende bilmiyorum
Toton açıkta kalmışUykuda yedim içtim valla
Lavasla hızlıca bir tost yaptım canım, gözüm kararmış resmen. Birazdan toparlanirimSüper eksiyle gelmissin tebrik ederim canım
Listeye ekliyorum senide ama hedefine kac demiştik hemen mezun olacak gibisin
Hadi tartılıp kahvaltını yap sağlıgın daha önemli canım
Olsun canım eksi ile gelmissin yinede haftaya daha güzel olur
3. takıma menü vermedim bayadir oraya yazmıyorumFotoğrafda daha ince duruyorsunn
Bu arada canım 3.Takım da menü paylasımı yapmaya devam ediyorsun hangi takımda olmak istiyorsun
Sohbet etme acısından sıkıntı yok ama yarısma için içine girince menü ve paylasımlar acısından bir takımda olman gerekir
bende tartışma yaşadım biriyle arkadaşlığı sonlandirdim en iyisi enerjini bozan insanlardan uzak durmakBenim ev arkadaşlarım son anda bana kazık atıp evden kaciyorlardi. Normalde benim de ortamım güzeldi canım. Ailemden uzak okumak güzel. Bu arada kardeşin var mı senin canım.
İlk hedefim 55 ama sonra geri çekebiliyoruz diye biliyorum çünkü 50 ye kadar gitmek istiyorum. Sadece 55 olup sonra karar vereceğim mümkünse böyle yapalımSüper eksiyle gelmissin tebrik ederim canım
Listeye ekliyorum senide ama hedefine kac demiştik hemen mezun olacak gibisin
Hadi tartılıp kahvaltını yap sağlıgın daha önemli canım
Olsun canım eksi ile gelmissin yinede haftaya daha güzel olur
Tamam canım3. takıma menü vermedim bayadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?