Bak sakın yüz bulup mutfağa atma kendini dur burda bunlar sakıncalı hareketlerAy ay ne tatlı kaptansın sen öyle
Ahh eltim ah ne fenasin senZipzip- kaptanım eltim beni yoldan çıkarıyo beni koruyup kollayın can güvenligim yok sen gel ne istersen yaparım diyo bana kilo aldıracak yetişin gariii
Dün anamın ağzıma elime tutuşturduklarını köpeğe verdim hepŞey kem küm
Ohh harikatadını çıkar beni yerime de
Yok yok dolunay çarptı bizi
Bu ne bu neeeeee
İnsan gibi kilo ver kızım
Eltim bugün gözünü karartmışki boşver gel otur karşıma der bende dayanamamSen istersen yaparım diyor sende sağlıklı seyler iste canım
Sağol canım Elif'im. Gör bak işte hain elti, ben onu mutlu edeyim diyorum o beni şikayet ediyor. Azıcık kuseyim onla.Sen istersen yaparım diyor sende sağlıklı seyler iste canım
Anne bugün kutlu perşembe napiyosun sen deseydinDün anamın ağzıma elime tutuşturduklarını köpeğe verdim hep
69 a kadar durmak yok
Eve gidince ölcebilriim canım burda mezura yokmusZipzip- kaptanım sizin olculerinizne
Hedefine 60 yazdım listede canım yükseltelim miDün anamın ağzıma elime tutuşturduklarını köpeğe verdim hep
69 a kadar durmak yok
Kadın geçen sene perşembeden nefret etti :) söylemdim diyetteyim diye.yaşadığım sağlık problemlerini ısrarla çok kilo verişime bağladı.hiç çekememAnne bugün kutlu perşembe napiyosun sen deseydin
Ay yoo yoooo aslında yüksek bile yazdım ben 60 diye.Hedefine 60 yazdım listede canım yükseltelim mi
Tartılıcam inş birazdanretro_hippo canım yazmayı unuttum cok gecmis olsun sen bildirimlere basla serum sonrasında bakarız ona göre listeye alırız
Tamam o zaman 60 kalsınAy yoo yoooo aslında yüksek bile yazdım ben 60 diye.
69 da biraz insancıl hissetmeye başlıyorum da ondan öyle yazdım
Canın sağolsun ablacım üzme kendini tekrar tekrar dile getiriyorum azmine hayranım biliyorsun degilmiÇok teşekkür ederim tatlım. Bı umut bekliyorum bugün 5' i gorur muyum diye . Sürpriz yapacaktım size olmadı...
Tutmayın küçük enişteyiGeçen cuma 60.5
Bu. cuma 58.0
Fark 2.8
ben epey geniş olduğunu düşünmüyorum geniş ama.cok da abartılı değil bence 93 cm olunca 36 beden oluyor zaten . yok çalışmıyorum henuzaypare ackerman tatlım senin ölçüleri gördüm 65 bel ne :)
Ama beline ve kilona göre bacak basen kısmın epey geniş.bölgesel çalışıyor musun o bölgelere ?
Sen dur ben totomda denerimSopayla yaglarimiza vursak erir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?