Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

4 ayda 3 eşofman kurban verdim çamaşır suyuna eski olsa neyse diycemde yeni olunca içim gidiyo olmaz dedigim başıma geldi çıkarayım dedim aman bişey olmaz dedim dikkat ederim olan oldu artık
Bingo çamaşır suyundan al o damlasada leke yapmıyor ben bazen bingi bazen domestos kullanıyorum öbür sıvı olanlar hemen 1 damlasında belli ediyor çkk ağır kokuyor ben 2 sini kullanıyorum

Abla valla bol geliyordu artık sporda ip atlarken aralarda durup yukarı çekiyordum ama yinede yeniydi yaa alırken 3 tane almıştım hepsi çamaşır suyu oldu bu sonuncuydu

Bingo çamaşır suyundan al o damlasada leke yapmıyor ben bazen bingi bazen domestos kullanıyorum öbür sıvı olanlar hemen 1 damlasında belli ediyor çkk ağır kokuyor ben 2 sini kullanıyorum
A 101 den domestosa benzeyen yeşil çiçeğim alıyorum bana en yakın market orası bide çok harcıyorum deterjan fiyatları çok yükseldi ya sadece banyo tuvalet bide bulaşık makinasında kullanıyorum o yüzden pahalısını almıyorum

Abla valla bol geliyordu artık sporda ip atlarken aralarda durup yukarı çekiyordum ama yinede yeniydi yaa alırken 3 tane almıştım hepsi çamaşır suyu oldu bu sonuncuydu
Allah iyiliğini versin e mi Hadi birini harcadın her temizlikte onu giy işte...sanırım eşofman altı bu.... LCW nin taytlari iyi bak...geçen sene rahat rahat giydim zumba derslerimde esnek ve deforme olmayan kumaşı var. Üç tane almıştım ben de. L ' den S ' ye uzanan yolculuk ...

Abla kesimi dar onların ya geçen yıl bakmıştım patlayacak gibi oldular rahat edemedim almadım şimdi belden çok incelme oldu basen duruyo herkes basende gitmiş diyo ama bana pek öyle gelmiyo kollarım çok sarktı basen ve kol çalışmam lazım bol bol

Anladım canım bingoyu dene derim

Eşini çok kınadımmmmm belki kınadıgım başıma gelirrrr Allahım duy sesimi darısı benim kocaya aminnnn

Gidim yatim sabah 5 de kalkış kocaya kahvaltı sonra işe gönder geri yat 7 de çocuklara kahvaltı beslenme okula sonrada evi toparlayıp Halama kahvaltıya gidicem poğaça revani yapıcam geceniz hayır olsun inş Allah tatlı rüyalar Allaha emanet olun hoşçakalın

Ergenlikten beri hep büyüktü canım,emzirmeyle birlikte iyice büyüdüler. Emzirmeden sonra içi boşaldı, zayıflayınca daha da kötü oldular. Fazla deri alınıp küçük bir hale getirilecek.

Ergenlikten beri hep büyüktü canım,emzirmeyle birlikte iyice büyüdüler. Emzirmeden sonra içi boşaldı, zayıflayınca daha da kötü oldular. Fazla deri alınıp küçük bir hale getirilecek.
Yaza kadar hedef kilona varmış olman gerekiyor desene. Kaç kilosun şimdi hedef neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…