- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Kızzz sende gel pek bi heveslendin tuğçenin doğum gününe sürekli dile getiriyorsun Tuğçe yetmiyo bide sen
Bingo çamaşır suyundan al o damlasada leke yapmıyor ben bazen bingi bazen domestos kullanıyorum öbür sıvı olanlar hemen 1 damlasında belli ediyor çkk ağır kokuyor ben 2 sini kullanıyorum4 ayda 3 eşofman kurban verdim çamaşır suyunaeski olsa neyse diycemde yeni olunca içim gidiyo olmaz dedigim başıma geldi çıkarayım dedim aman bişey olmaz dedim dikkat ederim olan oldu artık
Abla valla bol geliyordu artık sporda ip atlarken aralarda durup yukarı çekiyordum ama yinede yeniydi yaaCanin sağ olsun Songül gibi bir şey oldu diye korktum...Sana bir şey olmasın tatlışım.İş kazası daha güzelini alırsın. Daha küçük bedenlisini o bol geliyordu zaten.
Ben sahildeydim yine. Eşimin son elini bekliyorum her zamanki gibi oyun oynuyor benim yumurcak.
Anam ben hep seni alintilamişim ya...ne çok konuşmuşsun gızTatlim maşallah ne bereketli ve bir o kadar da hareketli bir hafta öyle dolu dolu.
@Zipzip- tatlım hani çay koyacaktim sen gelmişsindir şimdiye kadar.. aşk olsun....nasıl geçti yolculuk herkes iyi mi
A 101 den domestosa benzeyen yeşil çiçeğim alıyorum bana en yakın market orası bide çok harcıyorum deterjan fiyatları çok yükseldi ya sadece banyo tuvalet bide bulaşık makinasında kullanıyorum o yüzden pahalısını almıyorumBingo çamaşır suyundan al o damlasada leke yapmıyor ben bazen bingi bazen domestos kullanıyorum öbür sıvı olanlar hemen 1 damlasında belli ediyor çkk ağır kokuyor ben 2 sini kullanıyorum
Allah iyiliğini versin e miAbla valla bol geliyordu artık sporda ip atlarken aralarda durup yukarı çekiyordum ama yinede yeniydi yaaalırken 3 tane almıştım hepsi çamaşır suyu oldu bu sonuncuydu
Sorma abla o kadar agırlıklarla spor yaptım 6 tanesi 1 puan düşün 2 saate yakın salondaydım 350 puan oldu ancakBonuscum 1000 adım 15 puan mi gerçekten
Abla kesimi dar onların ya geçen yıl bakmıştım patlayacak gibi oldular rahat edemedim almadım şimdi belden çok incelme oldu basen duruyo herkes basende gitmiş diyo ama bana pek öyle gelmiyo kollarım çok sarktı basen ve kol çalışmam lazım bol bolAllah iyiliğini versin e miHadi birini harcadın her temizlikte onu giy işte...sanırım eşofman altı bu.... LCW nin taytlari iyi bak...geçen sene rahat rahat giydim zumba derslerimde esnek ve deforme olmayan kumaşı var. Üç tane almıştım ben de. L ' den S ' ye uzanan yolculuk ...
Anladım canım bingoyu dene derimA 101 den domestosa benzeyen yeşil çiçeğim alıyorum bana en yakın market orası bide çok harcıyorum deterjan fiyatları çok yükseldi ya sadece banyo tuvalet bide bulaşık makinasında kullanıyorum o yüzden pahalısını almıyorum
Eşini çok kınadımmmmm belki kınadıgım başıma gelirrrr Allahım duy sesimiIyi geceler kizlar
Sabah kahvaltidan sonra biraz ortalik toparladim camasir attim makineye. Saat2de kizlari aldim ciktim disari. Oyun alaninda oynattim biraz sonra yemek yedirdim saat5te geldik eve. Kocam evi temizlemis kv camasirlari asmis. Ohhhh dedim ne guzel. Ben de firina mantar attim hemen dindende kofte vardi yemegi hazirladim. Aksam yemeginden sonra bi usume geldi bana saat 7 gibi battaniyeyi aldim uzerime uzandim uyumusum. Kalkinca sicaktan bunalmisim. Uykum oldugundan demekki usumusum.
Simdi esim ufakligi yatirmaya gitti. Bende buyukleri yatirdim. Onlarda uyursa insallah utu yapcam simdi
Bu hafta isten dolayi boyle oldu cnm saatler artik daha duzenli olur insallah. Bu hafta uykusuz oldugum icinde 3 gunluk oruca niyetlenmedim. Onumuzdeki persembe ona da niyetlencem insallah
Tmm canım aklımda tşk ederim sen nasılsın inş daha iyisindirAnladım canım bingoyu dene derim
Rica ederim dualarım seninle rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesinDesteğin için çok teşwkkür ederim canım
Az birazda beni düşün bak ne kadar yoğun bir bagyanımmmm benedeee günahhhHer zaman kuzuların yanındayım
Eşini çok kınadımmmmm belki kınadıgım başıma gelirrrr Allahım duy sesimidarısı benim kocaya aminnnn
Az birazda beni düşün bak ne kadar yoğun bir bagyanımmmm benedeee günahhh
Ergenlikten beri hep büyüktü canım,emzirmeyle birlikte iyice büyüdüler. Emzirmeden sonra içi boşaldı, zayıflayınca daha da kötü oldular. Fazla deri alınıp küçük bir hale getirilecek.Çok şükür canım kolaylıkla atlatmış. Evet engel olmuyor yaptıran birileri vardı onlarda söylemişti.
Aynen canim hergün görüntülü konuşuyoruz ama evime gelmesi çok farklı
Süt kanallarına birşey olmuyor diye biliyorum canım.
Büyük mü göğüslerin .
Çocuk yok canım.
Korkağım ben toparlama vs ok ama destekleyici ürün taktirmam
Yaza kadar hedef kilona varmış olman gerekiyor desene. Kaç kilosun şimdi hedef neydiErgenlikten beri hep büyüktü canım,emzirmeyle birlikte iyice büyüdüler. Emzirmeden sonra içi boşaldı, zayıflayınca daha da kötü oldular. Fazla deri alınıp küçük bir hale getirilecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?