Cnm çook çooook geçmiş olsun. Benimde boğazım çok kötü, akşam mecburen antibiyotik almaya başladım. Eşim işe gitme rapor alırız dedi ama daha 2 hafta olmuşken gönlüm razı gelmedi. İnşallah ikimizde hızlıca toparlarız. Bugün nasıl geçer hiç bilmiyorumCanım ben persembeleri başka bir kuruma gidiyorum. Bu hafta olduğum oda çok soğuktu, sanırım üşüttüm, regl de oldum,zaten çok ağrılı geçiyor normalde, şimdi iki katı oldu resmen.
Sana da geçmiş olsun, bu ara hepimizi hastalıklar vurdu.
Günaydınnnn, Allah zihin açıklığı versin. Başarılarherkese günaydın
sınavlarım başlayacağı için kütüphaneye ders çalışmaya gidicemZipzip- bu hafta gelirim ama önümüzdeki haftalar sınavlarım olduğu için aktif olamayacağım kaptanım haberiniz olsun arkadaşlar
En geç Mart'ta hedef kilom da olmam lazım, 3-4 ay kilo koruma yapabiliyor muyum diye bakacakmis doktor. Şu an 61 civarı kilom. Hedef 55.Yaza kadar hedef kilona varmış olman gerekiyor desene. Kaç kilosun şimdi hedef neydi
Günaydın cnmGunaydinnn
Başarılar diliyorum canım, umarım çok güzel geçer sınavların.herkese günaydın
sınavlarım başlayacağı için kütüphaneye ders çalışmaya gidicemZipzip- bu hafta gelirim ama önümüzdeki haftalar sınavlarım olduğu için aktif olamayacağım kaptanım haberiniz olsun arkadaşlar
Cnm klorsuz diye geçiyor sanırım, domestosta çıkarmış. Onlardan dene. Ben bingonun almıştım, etkisi daha az ama üstüne gelince eşyalara bişey olmuyor.4 ayda 3 eşofman kurban verdim çamaşır suyunaeski olsa neyse diycemde yeni olunca içim gidiyo olmaz dedigim başıma geldi çıkarayım dedim aman bişey olmaz dedim dikkat ederim olan oldu artık
Sana da cokk geçmiş olsun canım. İlk haftalarda rapor alman hoş görünmez ama daha kötü olacak olursan da sakin zorlama kendini, hastalık bu anlayış göstereceklerdir.Cnm çook çooook geçmiş olsun. Benimde boğazım çok kötü, akşam mecburen antibiyotik almaya başladım. Eşim işe gitme rapor alırız dedi ama daha 2 hafta olmuşken gönlüm razı gelmedi. İnşallah ikimizde hızlıca toparlarız. Bugün nasıl geçer hiç bilmiyorum
Bende hemen rapor aldı demesinler dedim kendi kendime cnm. İlaçlarımı yanıma aldım, eğer kötü olursam iş yeri hekimine de giderim diye düşündüm. Kafamı zor kaldırıyorum. Dün kahvaltıya gittiğimiz yerde küçük bir hayvanat bahçesi vardı. Oğlum görsün diye dışarı çıktık, soğuğu orda yemişim sanırım... sıcağı sıcağına fark etmedim.Sana da cokk geçmiş olsun canım. İlk haftalarda rapor alman hoş görünmez ama daha kötü olacak olursan da sakin zorlama kendini, hastalık bu anlayış göstereceklerdir.
Teşekkür ederim canım atlattım. Cumartesi sıtmalandım, ter attım o iyi geldi. Dün çok baş ağrısı oldu sol gözüme vurdu. Erkenden yattım, neyseki o da geçmişPastelim kuzum bol limonlu tavuk suyu çorba yap kendine. Acil şifalar dilerim.
Teşekkür ederim. Mevsim bi garip , hastslık kaçınılmaz oluyor. Soğusa iyi olacak.Çok geçmiş olsun hanımlar
Günaydınnnn, Allah zihin açıklığı versin. Başarılar ❤
çok teşekkür ederimmBaşarılar diliyorum canım, umarım çok güzel geçer sınavların.
Canım bu sefer ki ilaçlar daha etkili çıktı, dayanılmaz ağrım geçti en azından çok şükürHiç alıskın değilim yolculuga gercekten yordu
Sen nasılsın nasıl oldun canım
Tesekkur ederim ablacım cay içiyorum
Ya canım çok geçmiş olsun, boğazın için mutlaka git bak iki haftadır ne çekiyorumHoşbulduk cnm ❤❤❤ oğlum dün gece çok öksürdü, antibiyotik başladık mecburen. Benimde boğazım çok ağrıyor, yutkunamıyorum. Gözlerimden resmen alev çıkıyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?