Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm çook çooook geçmiş olsun. Benimde boğazım çok kötü, akşam mecburen antibiyotik almaya başladım. Eşim işe gitme rapor alırız dedi ama daha 2 hafta olmuşken gönlüm razı gelmedi. İnşallah ikimizde hızlıca toparlarız. Bugün nasıl geçer hiç bilmiyorum

Günaydınnnn, Allah zihin açıklığı versin. Başarılar

Başarılar diliyorum canım, umarım çok güzel geçer sınavların.

4 ayda 3 eşofman kurban verdim çamaşır suyuna eski olsa neyse diycemde yeni olunca içim gidiyo olmaz dedigim başıma geldi çıkarayım dedim aman bişey olmaz dedim dikkat ederim olan oldu artık
Cnm klorsuz diye geçiyor sanırım, domestosta çıkarmış. Onlardan dene. Ben bingonun almıştım, etkisi daha az ama üstüne gelince eşyalara bişey olmuyor.

Sana da cokk geçmiş olsun canım. İlk haftalarda rapor alman hoş görünmez ama daha kötü olacak olursan da sakin zorlama kendini, hastalık bu anlayış göstereceklerdir.

Sana da cokk geçmiş olsun canım. İlk haftalarda rapor alman hoş görünmez ama daha kötü olacak olursan da sakin zorlama kendini, hastalık bu anlayış göstereceklerdir.
Bende hemen rapor aldı demesinler dedim kendi kendime cnm. İlaçlarımı yanıma aldım, eğer kötü olursam iş yeri hekimine de giderim diye düşündüm. Kafamı zor kaldırıyorum. Dün kahvaltıya gittiğimiz yerde küçük bir hayvanat bahçesi vardı. Oğlum görsün diye dışarı çıktık, soğuğu orda yemişim sanırım... sıcağı sıcağına fark etmedim.

Pastelim kuzum bol limonlu tavuk suyu çorba yap kendine. Acil şifalar dilerim.
Teşekkür ederim canım atlattım. Cumartesi sıtmalandım, ter attım o iyi geldi. Dün çok baş ağrısı oldu sol gözüme vurdu. Erkenden yattım, neyseki o da geçmiş
Çok geçmiş olsun hanımlar
Teşekkür ederim. Mevsim bi garip , hastslık kaçınılmaz oluyor. Soğusa iyi olacak.

Hiç alıskın değilim yolculuga gercekten yordu
Sen nasılsın nasıl oldun canım

Tesekkur ederim ablacım cay içiyorum
Canım bu sefer ki ilaçlar daha etkili çıktı, dayanılmaz ağrım geçti en azından çok şükür

Hoşbulduk cnm ❤❤❤ oğlum dün gece çok öksürdü, antibiyotik başladık mecburen. Benimde boğazım çok ağrıyor, yutkunamıyorum. Gözlerimden resmen alev çıkıyor şu an
Ya canım çok geçmiş olsun, boğazın için mutlaka git bak iki haftadır ne çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…