Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

O senin güzel bakışın görüşün ❤

Haklısın cnm.. millet hasta olur hemen kilo verir bende tam tersi.. doğru dürüst yiyemesem bile alıyorum.. düğün var cnm ya az kaldı az biraz versem bile iyi..

Sağ salim gelmişsin bir dahakine demlerim artık. Ben iyiyim tatlım takım revire döndü. Çok şükür bende sıkıntı yok.
Kızlar ben geldimmmm ❤ Sabahtan gebzeye geçtik, dışarıda kahvaltı yaptık. Eve gelince saat 6 oldu
Hoş geldin kuzu. Ohhh güzel bir pazar olmuş. Sendroma hazır mısın

Sağ salim gelmişsin bir dahakine demlerim artık. Ben iyiyim tatlım takım revire döndü. Çok şükür bende sıkıntı yok.
Hoş geldin kuzu. Ohhh güzel bir pazar olmuş. Sendroma hazır mısın
Tesekkur ederim ablacım
Valla herkes hasta havalar cok sogumus
İzmire gidince üşümüştüm ankaraya dönünce fark ettim ki ankara buz gibi olmus hava cok sogumus

Afiyet olsun canım menülerin güzel
Çok güzel menü ve spor
Kahvaltı 11.00
Tereyağında 2 yumurta
10 zeytin
Peynir
2 dilim tb ekmek

Akşam 19.00
Bi yk fasulye salatası
2 yk kıymalı patates
Roka
Su 2 olur
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun güzel menü ve spor
Afiyet olsun canım, çalışma saatlerinden dolayı yemek saatlerinde çok düzenli olmamış, ihmal etme kendini
Akşam ki büsküvi dışında menü, su, spor çok iyi
Afiyet olsun, kaçamak cezanı kendin kesmişsin zaten
Afiyet olsun canım menü güzel, spor da hiç yoktan iyidir
Afiyet olsun canım

Elhan

Onları yarın sabah düzenlicem canım simdi ugrasacak hiç halim yok onları favoriye eklemiştim
Tamam tatlım şimdilik işimi hallettim. Çok unutkanim aklimdayken hesaplayim dedim.Sen bir güzel dinlen. Sıcak bir duş mis gibi bir çay veya sütlü kahve iyi gelir bak...

Hiç alıskın değilim yolculuga gercekten yordu
Sen nasılsın nasıl oldun canım
Tamam tatlım şimdilik işimi hallettim. Çok unutkanim aklimdayken hesaplayim dedim.Sen bir güzel dinlen. Sıcak bir duş mis gibi bir çay veya sütlü kahve iyi gelir bak...
Tesekkur ederim ablacım cay içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…