- 8 Mart 2019
- 7.615
- 37.450
- 548
- 40
Hoşbulduk cnmHosgeldinn canım ❤
Nasılsınız oğlun iyileşti mi
Gecmis olsun canım ikinizde insallah bir an önce iyileşirsiniz bol bol dinlen canımHoşbulduk cnmoğlum dün gece çok öksürdü, antibiyotik başladık mecburen. Benimde boğazım çok ağrıyor, yutkunamıyorum. Gözlerimden resmen alev çıkıyor şu an
Amin inşallah cnm... benim hastalığım neyse ama oğlan iyileşmedikçe moralimiz bozuluyor. Öksürmekten uyuyamıyor kuzum...Sende yoldan gelmişsin bol bol dinlenGecmis olsun canım ikinizde insallah bir an önce iyileşirsiniz bol bol dinlen canım
Amin canım inşaallahAmin inşallah cnm... benim hastalığım neyse ama oğlan iyileşmedikçe moralimiz bozuluyor. Öksürmekten uyuyamıyor kuzum...Sende yoldan gelmişsin bol bol dinleninşallah yeni hafta hepimize iyilikler getirsin.
ÇayÇay mi içiyorsun yolculuk mu yorduBen de hippocum
Kardeşin için de çok güzel olmuş canım, ozluyordur seni, gondermemekle iyi yapmışsın bir gece bile olsaBiz aynı sehirdeyiz canım ama engelli kardeşim var diye.pek gelemiyorlar dün misafirim var diye geldiler 10 gibi göndermem dedim bizde kalın kardeşim de nasıl mutlu oldu görmen lazım .bü diyor bana duyma konuşma da yok . O mutlu olunca bizde mutlu olduk :) .
Gitmekte istemedi ama mecbur evleri daha rahat onlar için.
Vardınız mı canım.
Ablanın nesi vardı
Yaz başında ben de yaptıracağım canım, şu an için yeterli meme dokusu var destek koymaya gerek kalmaz gibi duruyor dedi bana da. Kişinin durumuna göre değişir yani. Bı de ben artık cidden küçük bir şey istiyorum çok zorda kalmazsak silikon koydurmam. Süt kanallarını sormayı unuttum, ikinci çocuk düşünmüyorum ama yine de sormak lazım. Senin çocuk var mıydı. Sen de düşünüyor musun ameliyat.
Canım ben persembeleri başka bir kuruma gidiyorum. Bu hafta olduğum oda çok soğuktu, sanırım üşüttüm, regl de oldum,zaten çok ağrılı geçiyor normalde, şimdi iki katı oldu resmen.Üşüttün mü ki cnm? Benimde çok boğazım ağırıyor
Canım reglin ilk üç günü spor yapamıyorum, iptal oluyorumAfiyet olsun canım menülerin güzel
Çok güzel menü ve spor
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun güzel menü ve spor
Afiyet olsun canım, çalışma saatlerinden dolayı yemek saatlerinde çok düzenli olmamış, ihmal etme kendini
Akşam ki büsküvi dışında menü, su, spor çok iyi
Afiyet olsun, kaçamak cezanı kendin kesmişsin zaten
Afiyet olsun canım menü güzel, spor da hiç yoktan iyidir
Afiyet olsun canım
Canım çok kez yazdım bilmem gördün mü, tedavi için değil de gece rahatlatmak için ayağına vicks sürüp iki kat çorapla yatır, biz çok fayda görüyoruz, en azından rahat uyusun. Dinlenince daha çabuk toparlanır.Amin inşallah cnm... benim hastalığım neyse ama oğlan iyileşmedikçe moralimiz bozuluyor. Öksürmekten uyuyamıyor kuzum...Sende yoldan gelmişsin bol bol dinleninşallah yeni hafta hepimize iyilikler getirsin.
Bu hafta isten dolayi boyle oldu cnm saatler artik daha duzenli olur insallah. Bu hafta uykusuz oldugum icinde 3 gunluk oruca niyetlenmedim. Onumuzdeki persembe ona da niyetlencem insallahAfiyet olsun canım menülerin güzel
Çok güzel menü ve spor
Afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun güzel menü ve spor
Afiyet olsun canım, çalışma saatlerinden dolayı yemek saatlerinde çok düzenli olmamış, ihmal etme kendini
Akşam ki büsküvi dışında menü, su, spor çok iyi
Afiyet olsun, kaçamak cezanı kendin kesmişsin zaten
Afiyet olsun canım menü güzel, spor da hiç yoktan iyidir
Afiyet olsun canım
Iyi geceler canim ne yogun gunler geciriyorsun kolay gelsinIyi geceler kizlar
Sabah kahvaltidan sonra biraz ortalik toparladim camasir attim makineye. Saat2de kizlari aldim ciktim disari. Oyun alaninda oynattim biraz sonra yemek yedirdim saat5te geldik eve. Kocam evi temizlemis kv camasirlari asmis. Ohhhh dedim ne guzel. Ben de firina mantar attim hemen dindende kofte vardi yemegi hazirladim. Aksam yemeginden sonra bi usume geldi bana saat 7 gibi battaniyeyi aldim uzerime uzandim uyumusum. Kalkinca sicaktan bunalmisim. Uykum oldugundan demekki usumusum.
Simdi esim ufakligi yatirmaya gitti. Bende buyukleri yatirdim. Onlarda uyursa insallah utu yapcam simdi
Bu hafta isten dolayi boyle oldu cnm saatler artik daha duzenli olur insallah. Bu hafta uykusuz oldugum icinde 3 gunluk oruca niyetlenmedim. Onumuzdeki persembe ona da niyetlencem insallah
3 cocuklu calisan anne olunca boyle oluyorIyi geceler canim ne yogun gunler geciriyorsun kolay gelsin
Dogru söylüyorsun cocuk ve is bir arada olunca zor oluyordur Allah kolaylik versin3 cocuklu calisan anne olunca boyle oluyor
Çok şükür canım kolaylıkla atlatmış. Evet engel olmuyor yaptıran birileri vardı onlarda söylemişti.Unuttum yaa abla ben cay istemeyi
Ilk defa 8 saat yollardaydım yorucu ama güzeldi herkes iyi sen nasılsın abla
İki ameliyat birlikte oldugu için 6 saat sürdü,
Cok fazla agrısı olmadı hatta gecen hafta calısmaya bile basladı
Sadece kendini cok zorlayıcı hareket yapmıyor,agır kaldırmıyor birde egilirken dikkat ediyor
Silikon takıldı ama cok büyük olmadı birde ilerde cocuk düşünürse engel olmuyormus
Aynen canim hergün görüntülü konuşuyoruz ama evime gelmesi çok farklıKardeşin için de çok güzel olmuş canım, ozluyordur seni, gondermemekle iyi yapmışsın bir gece bile olsa
Süt kanallarına birşey olmuyor diye biliyorum canım.Yaz başında ben de yaptıracağım canım, şu an için yeterli meme dokusu var destek koymaya gerek kalmaz gibi duruyor dedi bana da. Kişinin durumuna göre değişir yani. Bı de ben artık cidden küçük bir şey istiyorum çok zorda kalmazsak silikon koydurmam. Süt kanallarını sormayı unuttum, ikinci çocuk düşünmüyorum ama yine de sormak lazım. Senin çocuk var mıydı. Sen de düşünüyor musun ameliyat.
Kızzz sende gel pek bi heveslendin tuğçenin doğum gününe sürekli dile getiriyorsun Tuğçe yetmiyo bide senOkurken yoruldum kizharbi ne çok isin varmış. Herseyi iptal et, Tuğçe’nin dogumgununu araya sıkıştırmışsın, çok ayıp zaten kıza tek Doğum günü yapıyorsun, allahtan öğretmenini çağırmış, akıllı kız
4 ayda 3 eşofman kurban verdim çamaşır suyunaGiden eşofman olsun canım, sana bişey olmasın
Desteğin için çok teşwkkür ederim canımNe bu dertler kalıcı nede bu dünya rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın canım sıkma canını buda geçer neler geçmediki şu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?