Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canım ikinizde insallah bir an önce iyileşirsiniz bol bol dinlen canım
Amin inşallah cnm... benim hastalığım neyse ama oğlan iyileşmedikçe moralimiz bozuluyor. Öksürmekten uyuyamıyor kuzum...Sende yoldan gelmişsin bol bol dinlen inşallah yeni hafta hepimize iyilikler getirsin.

Kardeşin için de çok güzel olmuş canım, ozluyordur seni, gondermemekle iyi yapmışsın bir gece bile olsa

Ne güzel vermiş.
Ameliyat zor mu ? Göğüs dikleştirme de silikon konmuyor değil mi.
Yaz başında ben de yaptıracağım canım, şu an için yeterli meme dokusu var destek koymaya gerek kalmaz gibi duruyor dedi bana da. Kişinin durumuna göre değişir yani. Bı de ben artık cidden küçük bir şey istiyorum çok zorda kalmazsak silikon koydurmam. Süt kanallarını sormayı unuttum, ikinci çocuk düşünmüyorum ama yine de sormak lazım. Senin çocuk var mıydı. Sen de düşünüyor musun ameliyat.

Üşüttün mü ki cnm? Benimde çok boğazım ağırıyor
Canım ben persembeleri başka bir kuruma gidiyorum. Bu hafta olduğum oda çok soğuktu, sanırım üşüttüm, regl de oldum,zaten çok ağrılı geçiyor normalde, şimdi iki katı oldu resmen.
Sana da geçmiş olsun, bu ara hepimizi hastalıklar vurdu.

Canım reglin ilk üç günü spor yapamıyorum, iptal oluyorum

Amin inşallah cnm... benim hastalığım neyse ama oğlan iyileşmedikçe moralimiz bozuluyor. Öksürmekten uyuyamıyor kuzum...Sende yoldan gelmişsin bol bol dinlen inşallah yeni hafta hepimize iyilikler getirsin.
Canım çok kez yazdım bilmem gördün mü, tedavi için değil de gece rahatlatmak için ayağına vicks sürüp iki kat çorapla yatır, biz çok fayda görüyoruz, en azından rahat uyusun. Dinlenince daha çabuk toparlanır.

Iyi geceler kizlar
Sabah kahvaltidan sonra biraz ortalik toparladim camasir attim makineye. Saat2de kizlari aldim ciktim disari. Oyun alaninda oynattim biraz sonra yemek yedirdim saat5te geldik eve. Kocam evi temizlemis kv camasirlari asmis. Ohhhh dedim ne guzel. Ben de firina mantar attim hemen dindende kofte vardi yemegi hazirladim. Aksam yemeginden sonra bi usume geldi bana saat 7 gibi battaniyeyi aldim uzerime uzandim uyumusum. Kalkinca sicaktan bunalmisim. Uykum oldugundan demekki usumusum.
Simdi esim ufakligi yatirmaya gitti. Bende buyukleri yatirdim. Onlarda uyursa insallah utu yapcam simdi

Bu hafta isten dolayi boyle oldu cnm saatler artik daha duzenli olur insallah. Bu hafta uykusuz oldugum icinde 3 gunluk oruca niyetlenmedim. Onumuzdeki persembe ona da niyetlencem insallah

Iyi geceler canim ne yogun gunler geciriyorsun kolay gelsin

Çok şükür canım kolaylıkla atlatmış. Evet engel olmuyor yaptıran birileri vardı onlarda söylemişti.
Kardeşin için de çok güzel olmuş canım, ozluyordur seni, gondermemekle iyi yapmışsın bir gece bile olsa
Aynen canim hergün görüntülü konuşuyoruz ama evime gelmesi çok farklı
Süt kanallarına birşey olmuyor diye biliyorum canım.
Büyük mü göğüslerin .
Çocuk yok canım.
Korkağım ben toparlama vs ok ama destekleyici ürün taktirmam

Kızzz sende gel pek bi heveslendin tuğçenin doğum gününe sürekli dile getiriyorsun Tuğçe yetmiyo bide sen

Giden eşofman olsun canım, sana bişey olmasın
4 ayda 3 eşofman kurban verdim çamaşır suyuna eski olsa neyse diycemde yeni olunca içim gidiyo olmaz dedigim başıma geldi çıkarayım dedim aman bişey olmaz dedim dikkat ederim olan oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…