Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım sınavlarında basarılar diliyorum sınavların bitince gelirsin yine

paza
pazar günü de 150 puanım var bonus ablacim

Hayırlısıyla sınavlarını ver gel canım. Başarılar seninle olsun.

Spor listesi için eline sağlık canım
Ama gördüm ki cogunluk spor yapmıyor
Merhaba etiket bildiriminiz geldi şimdi sanırım spor listeleri ama Teşekkür ederim ben dahil olmak istemiyorum liste dışı olarak bir kaç kilo daha atmak için motive olmak için gelmiştim ama vazgeçtim beni silerseniz sevinirim birbirimizi tanıyamadan yanlş anlaşlmalar oldu hoş olmayan durumlar yaşandı frekanslar tutmadı burda olmamam daha hayrlı demekki diye düşündm vazgectim burda hep birlikte birbirimize destek olmak için varız ondan tam tersi stres olucaksak anlamı yok sadece kendim için diil takim için de aynını düşünüyorum bulundugum yete de birseyler katmak isterim ama tam tersine kötü enerjiye sebep olacaksam bulunmamalıyım diye düşündüm ondan hepinize çok ederim sizleri tanıdığma sevindim sağlıklı ,mutlu ,güzel kilo vermeler sıkılaşıp,incelip,fitleşmeler dilerim hepinize ❤ herkes hayalindeki haline dönüşsün inşlh

Ben olayları cok takip edemedim canım arada yanlıs anlasılmalar olabilir ama kimsenin kötü yönde etkilendiğini düşünmüyorum
Herkesin amacı aynı burda zayıflamak ve motive olmak her zaman beklerim canım ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…