Bonus canım beni bu hafta çıkar listeden, çünkü spor yapmam mümkün değil bu hafta
bugünkü tartıyı unuttum ya ben pc başında
Demek dalga geçiyorsun heeee, cık cık cıkArkadaşlar nego hasta üzmeyelim onu.
Demek dalga geçiyorsun heeee, cık cık cık
İyi bir karar vermişsin abla, vücudunu şaşırt bakalım ne olacakBugünkü olumsuz bildirimimden sonra öğün sayımı üçe çıkarmaya karar verdim kızlar. Sürekli iki öğün besleniyorum aç da kalmiyordum ama metabolizma azla yetinmeye başladı sanırım. Bu hafta elimden geldiğince böyle yapacağım. Cumaya kadar olur da daha fazla çıkarsam beni affedin. Denemem lazım. Yazdan kabak koymuştum buzluğa. Onunla başladım. Az önce acikmadigim halde zorlayarak yedim. Üzerine yogurt, bol pul biber, sumak koydum. Cumaya kadar kabak diyeti uygulayacağım normal kahvaltıyla beraber. Bir de peynirimi değiştireceğim bu sabah her zamanki Ezine yedim akşama diyet lor alacağım yarın için...Elhan' da durumlar böyle...
Aynen şaşirsin zalımın kızıİyi bir karar vermişsin abla, vücudunu şaşırt bakalım ne olacak
Canım pili zayıflamış olabilir...biz zayifliyorsak pilin de zayıflamaya ihtiyacı var doğal olarak. Bozuldu diye atma hemen. Songulun su formülünü dene. Beş kiloluk bir su koy üzerine garanti sonuç ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?