Tünaydın canım ❤Tünaydın kızlar
Bence de canım, bikac gunsonra liste doldukça herkes ben de yapmalıyım diyecek. Benim cumartesi 4500cük adımım vardı aslındahaftasonu yapamayan olmuştur benim gibi daha ilk hafta gibi düşünelim tablo bizi gazlıycak eller nasıl yapıyo diye
Tünaydın canımHerkese tünaydın. Geçmişe baktım çoğu kişide bir artı olma durumu var haftasonundan sonra. Malesef bende öyle fazla çıktım. Çok da fazla birşey yememiştim ama bugün çok fazla ödem var bende ellerim falan çok şiş. O nedenle üzülmedim ödem olduğunu biliyorum.
Kilo bildirimi
Cuma: 70.1
Bugün: 70.9
Bende öyle umuyorum canım. Bugünden itibarende pilatese başlayacağım.Tünaydın canım
Cumaya kadar ödemi atar eksiye düşersin
Kuzum ödem yapacak bir şey yemedim senin kadar ben de iyimser olabilsem keşke. İki günü düşünüp durdum bulamadım maalesef. Spor da yapıyorum su da içiyorum menüye dikkat ediyorum başka üstüne ne koyabilirim merak ediyorum. Cumaya kadar sabit olabilmek için uğraşacağım en azından.Herkese tünaydın. Geçmişe baktım çoğu kişide bir artı olma durumu var haftasonundan sonra. Malesef bende öyle fazla çıktım. Çok da fazla birşey yememiştim ama bugün çok fazla ödem var bende ellerim falan çok şiş. O nedenle üzülmedim ödem olduğunu biliyorum.
Kilo bildirimi
Cuma: 70.1
Bugün: 70.9
Abla bazen vücut öyle su tutabiliyor sadece yediklerine bağlı olmayabilir. Stres, uykusuzluk falan da etkiliyor. Sıkma canını bence. Birden iner o.Kuzum ödem yapacak bir şey yemedim senin kadar ben de iyimser olabilsem keşke. İki günü düşünüp durdum bulamadım maalesef. Spor da yapıyorum su da içiyorum menüye dikkat ediyorum başka üstüne ne koyabilirim merak ediyorum. Cumaya kadar sabit olabilmek için uğraşacağım en azından.
Merhaba kaptanımdan pzt kadar izinliyim pzt dönücem aranıza o yüzden menü yokNego yoksa yazarım ailevi nedenlerden dolayı adapte olamıyorum can sıkıntısı popomu kaldırasım spor yapma hevesim gelmiyor kafan rahat olacak ki rabbim kimsenin huzurunu bozmasın o yüzden arkadaşlarımdan özür diliyorum bu hafta gayret edeceğim allahın izniyle spor puanları nerde yazıyor bonusu etiketleyecekmişiz doğru mu spor puanlarınıda biri desin bana yaparsam yazayım tek istediğim huzur gerçekten bunun kıymetini iyi bilin çözülecek gbi sorunlarımız inşallah herkese hayırlı geceler
Birden inmesi ümidiyle yaşicim madem.Abla bazen vücut öyle su tutabiliyor sadece yediklerine bağlı olmayabilir. Stres, uykusuzluk falan da etkiliyor. Sıkma canını bence. Birden iner o.
Yeşil çay iç abla. Bende çok işe yarıyor. Ben haftasonu içmeyi ihmal etmiştim.Birden inmesi ümidiyle yaşicim madem.Ödem atıcı çaylara sarılayım biraz da. Sağ ol bitanemm.
Birden inmesi ümidiyle yaşicim madem.Ödem atıcı çaylara sarılayım biraz da. Sağ ol bitanemm.
Ben kaçırdım sanırım. @Ytmz bebeğim Allah yardımcın olsun. Yapabileceğimiz bir şey var mı?daha iyimisin yeni okudum inş halledelir sorunlar
Tamam kuzu sıcak suyu koydum her türlü çaylarım var başlıyorum.Yeşil çay iç abla. Bende çok işe yarıyor. Ben haftasonu içmeyi ihmal etmiştim.
Yok canım 5.7 kilo mu verdin yiyereksen bi kenara çekil şöyle. Ben çıldırmak istiyorum hatta başımı taslara vurmak istiyorum
Canım pili zayıflamış olabilir...biz zayifliyorsak pilin de zayıflamaya ihtiyacı var doğal olarak. Bozuldu diye atma hemen. Songulun su formülünü dene. Beş kiloluk bir su koy üzerine garanti sonuç ...Yok be tartımda bir sıkıntı var da, hayırlısı. Perşembe pilatese gidince bir tartılayım bakalım ne olacak
Bana hissettiriyosun işte bonushani adının karşısını boş görmek kötü ve dışlanmış hissettiricek bi süre sonra diye düşünüyorum
allahım nolur hissettirsin amin
pc den girince neden noktadan sonra büyük harf yazmıyor puh
fücudun bıkmış olabilir mi
Bana hissettiriyosun işte bonus
Bonus canım beni bu hafta çıkar listeden, çünkü spor yapmam mümkün değil bu haftaKamu Spotu
Spor puanlarını menü ve spor sayfasına yazıveriniz piliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?