Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

haftasonu yapamayan olmuştur benim gibi daha ilk hafta gibi düşünelim tablo bizi gazlıycak eller nasıl yapıyo diye
Bence de canım, bikac gunsonra liste doldukça herkes ben de yapmalıyım diyecek. Benim cumartesi 4500cük adımım vardı aslında regl yüzünden yapamadım ama bu akşam kesin spor olacak

Herkese tünaydın. Geçmişe baktım çoğu kişide bir artı olma durumu var haftasonundan sonra. Malesef bende öyle fazla çıktım. Çok da fazla birşey yememiştim ama bugün çok fazla ödem var bende ellerim falan çok şiş. O nedenle üzülmedim ödem olduğunu biliyorum.
Kilo bildirimi
Cuma: 70.1
Bugün: 70.9

Tünaydın canım
Cumaya kadar ödemi atar eksiye düşersin

Kuzum ödem yapacak bir şey yemedim senin kadar ben de iyimser olabilsem keşke. İki günü düşünüp durdum bulamadım maalesef. Spor da yapıyorum su da içiyorum menüye dikkat ediyorum başka üstüne ne koyabilirim merak ediyorum. Cumaya kadar sabit olabilmek için uğraşacağım en azından.

Abla bazen vücut öyle su tutabiliyor sadece yediklerine bağlı olmayabilir. Stres, uykusuzluk falan da etkiliyor. Sıkma canını bence. Birden iner o.

daha iyimisin yeni okudum inş halledelir sorunlar

Yok canım 5.7 kilo mu verdin yiyerek sen bi kenara çekil şöyle. Ben çıldırmak istiyorum hatta başımı taslara vurmak istiyorum

Yok be tartımda bir sıkıntı var da, hayırlısı. Perşembe pilatese gidince bir tartılayım bakalım ne olacak

Yok be tartımda bir sıkıntı var da, hayırlısı. Perşembe pilatese gidince bir tartılayım bakalım ne olacak
Canım pili zayıflamış olabilir...biz zayifliyorsak pilin de zayıflamaya ihtiyacı var doğal olarak. Bozuldu diye atma hemen. Songulun su formülünü dene. Beş kiloluk bir su koy üzerine garanti sonuç ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…