Tamam canımYaa cok sevindim yasasin
Bu hafta takima pek katkim olmayacak galiba yuzdem cok bolunecek ama bu hafta girmek istiyorum canim:)
Menuleri hala diger sayfaya mi yaziyoruz? Bide menu yorumlama isi vs nasil oluyo canimTamam canım
Hoşgeldin
Tesekkur ederim:) sende hosgelmissin takima:)Hoşgeldin
Takım bugünkü tartilardan sonra derece yaparsa hepsine baklava izni bile veririzKac gündür hamur işi yemedim belki ondandır
Ama takım derece yapmazsa hepsi.iptal ona göre
Cumaya inş canım tartılmadım 2 gün sporun var daha hala umutluyum 85 gelecekGulumse24 sen tartıldın mı canım bugün cuma günü mü tartılacaksın
Dogru diyorsun valla durum vahim bu hafta insallah toparlarız cumaya kadarTakım bugünkü tartilardan sonra derece yaparsa hepsine baklava izni bile veririz
Tamam canım listede yer kalmayacak hadi listeye dön artıkCumaya inş canım tartılmadım 2 gün sporun var daha hala umutluyum 85 gelecek
Teşekkür ederimTesekkur ederim:) sende hosgelmissin takima:)
Valla tatlım ben 1.5 kilo artidayim. Bu kadar kilo imkansız,regle bağlıyorum ama cuma göreceğiz durumu.Dogru diyorsun valla durum vahim bu hafta insallah toparlarız cumaya kadar
Tamam canım listede yer kalmayacak hadi listeye dön artık
2 su bardağı ılık sütTarifini alsak mi müsait zamanında
Reglin etkisidir canımValla tatlım ben 1.5 kilo artidayim. Bu kadar kilo imkansız,regle bağlıyorum ama cuma göreceğiz durumu.
O liste bensiz olmaz dagıtırım burayı beni piskopata bağlamayın uleyyynnnnnnnnDogru diyorsun valla durum vahim bu hafta insallah toparlarız cumaya kadar
Tamam canım listede yer kalmayacak hadi listeye dön artık
Diyet guruplarında açma tarifi bir ilk sanırım2 su bardağı ılık süt
Yarım su bardağı ılık su
1 su bardağı sıvı yağ
3 tane yumurta 2 sarı üzerine 1tam ve 2 akı içine
3 yemek kaşıgı şeker
1 yemek kaşıgı tuz
1 paket yaş maya
Aldığı kadar un kulak memesinden yumuşak olacak
Mayaladıktan sonra mandalina büyüklügünde bezeler yapıp üzerine margarin veya tereyağı parçaları koyup elimizle tatlı tabağı kadar açıp rulo yapıyoruz biraz daha mayalandıktan sonra şekil veriyoruz afiyet olsun
Hadi bakalim senide listeye alalım bu haftaO liste bensiz olmaz dagıtırım burayı beni piskopata bağlamayın uleyyynnnnnnnn
Daha önce gördüm sankiDiyet guruplarında açma tarifi bir ilk sanırım
Cuma giriyorum zati iznim bitti sporada başladımki kim tutar beniHadi bakalim senide listeye alalım bu hafta
Daha önce gördüm sanki
2 su bardağı ılık süt
Yarım su bardağı ılık su
1 su bardağı sıvı yağ
3 tane yumurta 2 sarı üzerine 1tam ve 2 akı içine
3 yemek kaşıgı şeker
1 yemek kaşıgı tuz
1 paket yaş maya
Aldığı kadar un kulak memesinden yumuşak olacak
Mayaladıktan sonra mandalina büyüklügünde bezeler yapıp üzerine margarin veya tereyağı parçaları koyup elimizle tatlı tabağı kadar açıp rulo yapıyoruz biraz daha mayalandıktan sonra şekil veriyoruz afiyet olsun
Naptım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?