Oh allah keyfini bozmasınKargo bilgilerini kontrol ettin mi süresi yaziyor mu
Ne yapayim evimin tadını çıkartıyorum ozlemisim evimi:))
Sagol canimOh allah keyfini bozmasınBen de özledim evimin tadını çıkarmayı ama iki aydır çıkaramıyorum
Spor günlerim salı perşembe cumartesi yarın spor var çarşamba yerimden kalkamam didimHaftaya alisirsin canim spora ,çarşamba olması da iyi persembe dinlenmis olursun
Umudumuz şabanSagol canim
Sende yeni ise basladin izin günlerinde tadini cikartirsin artik gerci ev işinden zor ama
O yüzden yemek topiklerinden çıkmıyo şimdide temizlik çok geziyo çokkkYok valla dedim tartı gelene kadar yiyeyim
Çok küçükler ben baktım gelenleri işe yaramaz daha doğrusu bize yaramaz tartı küçük kilo büyük bizimTartinin gelecegi yok sen dikkat etmeye başla bence :))
A101 e gecenlerde gelmisti sanki onları takip et .siparişi iptal edersin
Bence detoks sonrası fazla calori aldı artıya geçti ben öyle düşünüyorum hızlı verilen hızlı geri geliyoYa songülcüm acaba hani vücudundaki ödemi attırdı bu detoks da ödem geri mi geldi?
Yemek topiğinde yiyip temizlik topiğinde geziyorumO yüzden yemek topiklerinden çıkmıyo şimdide temizlik çok geziyo çokkk
İyi halt yiyon bahanende hazır hemen kilon azmış gibi bide üstünemi koyuyorsun bari dikkat et tartı gelince beni sevindirsin de bu ne rahatlık böyleYemek topiğinde yiyip temizlik topiğinde geziyorum
Persembe günleri agir spor yapmazsan sıkıntı olmaz sanırımSpor günlerim salı perşembe cumartesi yarın spor var çarşamba yerimden kalkamam didimtartıdan 1 gün önce spor sorun olmaz demi yaa
Ahahahahha napim kilolular için hep bi bahane vardır bilirsinİyi halt yiyon bahanende hazır hemen kilon azmış gibi bide üstünemi koyuyorsun bari dikkat et tartı gelince beni evindirsin de bu ne rahatlık böyle
ŞişkooooooAhahahahha napim kilolular için hep bi bahane vardır bilirsin
Yapacak halim yok zatın bu hafta hafif geçecek yarın sadece koşu bandı eliptik bide ağırlıklı kol çalışıcam geçen cumartesi çok yüklendim sevindirik oldum şimdi bokunu çekiyomPersembe günleri agir spor yapmazsan sıkıntı olmaz sanırım
Bende cardio videosunu ilk yaptigimda 3 gun yuruyememistimYapacak halim yok zatın bu hafta hafif geçecek yarın sadece koşu bandı eliptik bide ağırlıklı kol çalışıcam geçen cumartesi çok yüklendim sevindirik oldum şimdi bokunu çekiyom
Bende geçen gün cardio yaptım 5 dk yürüyüş 3 dk koşu yürüyüşte 6 seviyede ele azda değilBende cardio videosunu ilk yaptigimda 3 gun yuruyememistim
Durup durupNego etiket yapıyom ban yedi sanıyom gelmedigine göre gözüm yollarda kaldı Elhan abla sonngulen birmuhendisanne mavitosbik07 Bonus Elalis kızlar nerdesiniz yahuu
[/QUOTE
Yazdıklarını okuyordumSenle spor günlerimiz aynıymış ya beraber ah vah yaparız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?