Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne yapacaksın o kadar acmayı
Halamın yarın misafiri var 4 tepsi yaptım çıktım çocuklar gelmiş tabi evde yemek yok tepsiyi önlerine almışlar tabi halam ellerinden alamamış yemişler 1 tepsi kalmış halamda akşam yine gel yap eve geldim bizede 2 tepsi Yoğurdum halamlara gittim 4 tepsi daha yaptım geldim bizim hamur ekşimiş onu yaptım pişiyor çocuklar demiş saat 10 bizi kaldır kalan açmaları yiyelim

O kadar acmayı nasıl yemisler yaww cok acıkmıslar demek ki
Elin değmişken bizede yap cuma tartı sonrası yeriz

O kadar acmayı nasıl yemisler yaww cok acıkmıslar demek ki
Elin değmişken bizede yap cuma tartı sonrası yeriz
Çocuklar gece 5 de çalışmaya gittiler saat 3.30 da geldiler acıkmışlar tabi birde halam çok poğaça falan yapmaz özlemişler demekki arkamdan yenge sagol migdemiz bayram edecek sayende diyolardı cumaya bayatlar cuma sabahı erkenden yaparım öğleden sonra gömeriz

Tamam bekliyoruz

Ooo Hosgeldinn canım
Sagol canim hemen pazartesi bildirimimi yapayim saati gec oldu ama
62.7 bu cuma listeye girebiliyor muyum canim
Hoşgeldin canım nasılsın.
Sagol canim cok sukur iyiyim :)
Dün akşam bile aklıma geldin nerde bu kız diye hatta etiket yapacaktım enerji_kusagi Yonahime nerelerdesiniz diye yine unuttum hoş geldin canımmmmm özledim kızzz
sagol canim hosbuldum:) ben de ozledim:)

Tarifini alsak mi müsait zamanında

63.7 ile izne ayrıldın diye hatırlıyorum canım bu durumda girebiliyorsun cuma günü
Yaa cok sevindim yasasin
Bu hafta takima pek katkim olmayacak galiba yuzdem cok bolunecek ama bu hafta girmek istiyorum canim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…