Bütün haftanın planlarına tek seferde mi yaptın canım. Nasıl dursun yemeden. Yoksa yedin mi.Biride demiyor bu gülümse nerde 10 tepsi açma yaptım bugun
Halamın yarın misafiri var 4 tepsi yaptım çıktım çocuklar gelmiş tabi evde yemek yok tepsiyi önlerine almışlar tabi halam ellerinden alamamış yemişler 1 tepsi kalmış halamda akşam yine gel yap eve geldim bizede 2 tepsi Yoğurdum halamlara gittim 4 tepsi daha yaptım geldim bizim hamur ekşimiş onu yaptım pişiyor çocuklar demiş saat 10 bizi kaldır kalan açmaları yiyelimNe yapacaksın o kadar acmayı
Valla agzıma sürmedim 85 nasıl görürüm yogsammmmBütün haftanın planlarına tek seferde mi yaptın canım. Nasıl dursun yemeden. Yoksa yedin mi.
O kadar acmayı nasıl yemisler yaww cok acıkmıslar demek kiHalamın yarın misafiri var 4 tepsi yaptım çıktım çocuklar gelmiş tabi evde yemek yok tepsiyi önlerine almışlar tabi halam ellerinden alamamış yemişler 1 tepsi kalmış halamda akşam yine gel yap eve geldim bizede 2 tepsi Yoğurdum halamlara gittim 4 tepsi daha yaptım geldim bizim hamur ekşimiş onu yaptım pişiyor çocuklar demiş saat 10 bizi kaldır kalan açmaları yiyelim
Ooo Hosgeldinn canım
Mutlu musun bonus haaaaKaç yaşına geldin bu soyuhlarda üşümüyormu profildeki döşün butun
Çok yormustur o kadar yapmak. Yeme sakın eltim, zaten gitmiyor kilolarımızValla agzıma sürmedim 85 nasıl görürüm yogsammmmbırak yemeyi görmek bile istemiyorum
Hoşgeldin canım nasılsın.
Çocuklar gece 5 de çalışmaya gittiler saat 3.30 da geldiler acıkmışlar tabi birde halam çok poğaça falan yapmaz özlemişler demekki arkamdan yenge sagol migdemiz bayram edecek sayende diyolardıO kadar acmayı nasıl yemisler yaww cok acıkmıslar demek ki
Elin değmişken bizede yap cuma tartı sonrası yeriz
Tamam bekliyoruzÇocuklar gece 5 de çalışmaya gittiler saat 3.30 da geldiler acıkmışlar tabi birde halam çok poğaça falan yapmaz özlemişler demekki arkamdan yenge sagol migdemiz bayram edecek sayende diyolardıcumaya bayatlar cuma sabahı erkenden yaparım öğleden sonra gömeriz
Dün akşam bile aklıma geldin nerde bu kız diye hatta etiket yapacaktım
Gaptanımmm sene ne ettiler İzmirde sen bele demezdin canınmı çekti yogsammTamam bekliyoruz
Kac gündür hamur işi yemedim belki ondandırGaptanımmm sene ne ettiler İzmirde sen bele demezdin canınmı çekti yogsamm
Sagol canim hemen pazartesi bildirimimi yapayim saati gec oldu amaOoo Hosgeldinn canım
Sagol canim cok sukur iyiyim :)Hoşgeldin canım nasılsın.
sagol canim hosbuldum:) ben de ozledim:)Dün akşam bile aklıma geldin nerde bu kız diye hatta etiket yapacaktımenerji_kusagi Yonahime nerelerdesiniz diye yine unuttum hoş geldin canımmmmm özledim kızzz
Çocuklar gece 5 de çalışmaya gittiler saat 3.30 da geldiler acıkmışlar tabi birde halam çok poğaça falan yapmaz özlemişler demekki arkamdan yenge sagol migdemiz bayram edecek sayende diyolardıcumaya bayatlar cuma sabahı erkenden yaparım öğleden sonra gömeriz
Duydunuz zilin sesini yarışma başlamıştırKac gündür hamur işi yemedim belki ondandır
Ama takım derece yapmazsa hepsi.iptal ona göre
63.7 ile izne ayrıldın diye hatırlıyorum canım bu durumda girebiliyorsun cuma günüSagol canim hemen pazartesi bildirimimi yapayim saati gec oldu ama
62.7 bu cuma listeye girebiliyor muyum canim
Sagol canim cok sukur iyiyim :)
sagol canim hosbuldum:) ben de ozledim:)
Olur hemen vereyim canımTarifini alsak mi müsait zamanında
Yaa cok sevindim yasasin63.7 ile izne ayrıldın diye hatırlıyorum canım bu durumda girebiliyorsun cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?