Geldim ula geldimmalipina özledik ulan vicdansız
Aaa daha gelmedi mi cok ilginc bende isin var gelmiyorsun sandımTartım hala gelmedi desem
hayırlı akşamlar bu arada :)
Kolay gelsin canimGeldim ula geldim.sor bakim oturdum mu hiç gece 12de işten çıktım.sabah uyandım işe gittim eve gel onu yap bunu pişir bunu kaynat öldüm.daha bissürü işim var bugün saç kesim ve boyama günü bu arada
Yok keske oyle olsaydı hala gelmedi şaka gibiAaa daha gelmedi mi cok ilginc bende isin var gelmiyorsun sandım
Napıyon zipzipimKolay gelsin canim
Haftaya alisirsin canim spora ,çarşamba olması da iyi persembe dinlenmis olursunCuma giriyorum zati iznim bitti sporada başladımki kim tutar benidün karnım acıyo demiştimya bugünde bacaklarım çok agrıyo adım atarken yarın spor var çarşamba yatak döşek yatmazsam iyi
Kargo bilgilerini kontrol ettin mi süresi yaziyor muYok keske oyle olsaydı hala gelmedi şaka gibi
Ne yapayim evimin tadını çıkartıyorum ozlemisim evimi:))Napıyon zipzipim
Ettim ama kargoya daha verilmemiş bileKargo bilgilerini kontrol ettin mi süresi yaziyor mu
Ne yapayim evimin tadını çıkartıyorum ozlemisim evimi:))
Menuler alt alta gorurler canimMenümü yazdım ama etiket neden çıkmıyo
Cokk ilginc gercekten .tartiyi beklerken dikkat edebiliyor musun yediklerineEttim ama kargoya daha verilmemiş bile
Yok valla dedim tartı gelene kadar yiyeyimCokk ilginc gercekten .tartiyi beklerken dikkat edebiliyor musun yediklerine
Tartinin gelecegi yok sen dikkat etmeye başla bence :))Yok valla dedim tartı gelene kadar yiyeyim
Ya songülcüm acaba hani vücudundaki ödemi attırdı bu detoks da ödem geri mi geldi?Valla tatlım ben 1.5 kilo artidayim. Bu kadar kilo imkansız,regle bağlıyorum ama cuma göreceğiz durumu.
Geldi satıldılar bileTartinin gelecegi yok sen dikkat etmeye başla bence :))
A101 e gecenlerde gelmisti sanki onları takip et .siparişi iptal edersin
Yine gelir canim yilda 3-4 defa geliyorGeldi satıldılar bile
Tamamcanım umarım ona gerek kalmadan gelir benimkilerYine gelir canim yilda 3-4 defa geliyor
Insaallah canimTamamcanım umarım ona gerek kalmadan gelir benimkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?