- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Azıçıkmı...:asigim::roflol::roflol::roflol:.:içelim:
Ohhh sefaan olsun elifim, bir dahaki efes gezisine, bebek arabasıyla inşallah kaydirigubbakcemile3 söyleye söyleye nilüyü hamile bırakmıştım , şimdi gözüme seni kestirdim eliff, seninle nuroyuuuuu delikafadulden
merhaba kızlar ayakustu baktımda lıghlıfe kaynanana bayıldım gulmekten senınlemı yarış edıyooo ee masallah ona ne dıyım:roflol:
simoş tam gaz aşık :teytey:
ne guzel gecmıse bakayım buralardayım
ayy ayyyya ayyy kıskanırmışşşşş alınırrrrmıışşş küseerrmiiiişşş sırnaşık şey canım benim ben seni çoookk seviyom en çok da seni seviyom sırnaşık şey aramızda kalsın ama diğerleri duymasın yoksa kıskanırlar :1ninca: :roflol:
seni seviyorum
ı love you
:asigim: ama yasin ne olacak CADIARZU :roflol:
dünkü menümüde yazaymda öyle gideym dimibayanssulusmile
KAHVALTI
misafirim vardı
2dilim börek yedimÇok üzgünüm çoook
ÖĞLE
ızgara tavuk
1kase yoğurt
bol yeşil salata
AKŞAM
1tabak ekşili köfte
GECE
meyve
süt
Ahahahaha yazık yahuuuu kadıncağızaaa daha da güzelleşip kalpten götürme canım kayınvalidemizi nuroooo, kaç yaşındaydı ki canım
merhaba kızlar ayakustu baktımda lıghlıfe kaynanana bayıldım gulmekten senınlemı yarış edıyooo ee masallah ona ne dıyım:roflol:
Ahahaha süpeeer delikafadulden çok fena aşığım ama belli etmiyorum ağırdan satıyorum kendimi, elimi bile tutamadı henüzzz :icecream:
Büyükadaya gittik cumartesi günü , bisiklete bindik akşama kadar, sahilde yemek yedik, martılara simit attık vapurdan, sürekli tahlil halindeyim çocuğu , her davranışına göre puan veriyorum şakkıdı
55 yaşında ama çok fena.. dün cenazeden sonra çantama 2 tane helva koydu evde yersiniz diye :1no2: kendisi almadı.. yani aldığını bana verdi.. ben istesem alırdım ama almadım o almış bana :1no2:
Biguşşşcuukk hoşgeldin canım , dağıttım fena aşığım yahuuuu zemuszemus
ayyyy çook fenasın heee :) senin kesin erkek çocuğun olur :) tam kaygana tipi gördüm sende :))))
:çok üzgünüm: ablam bak bu misafir olayı hepimizde var ama misafir seni zorlmazki börek ye diye ...:çok üzgünüm:dünkü menümüde yazaymda öyle gideym dimibayanssulusmile
KAHVALTI
misafirim vardı
2dilim börek yedimÇok üzgünüm çoook
ÖĞLE
ızgara tavuk
1kase yoğurt
bol yeşil salata
AKŞAM
1tabak ekşili köfte
GECE
meyve
süt
geldı bahar ayları gevser gonul yaylarıııı:teytey:
sevındım valla mutlu olmanaaa adalar bısıklet turları falan bu işin sonu mutlu bıtecek gıbı gozukuyooo hadı bakalım
kız 8 senedir izmirdeyim yeni gidiyoruz efese, bir 8 sene daha beklersek yandık kaydirigubbakcemile3
kız yemiyomuş baksana dün ağzından kaçırdı yolda eve dönerken " bende artık yemiyorum prinç babana dedim gelin yemiyomuş bizde yemiyelim ne çıkar diye" dedi. yemiyomuş valla.. bize geldimmi illla tartılır elinde de bişeyler olur yada bana tarif getirir yapayım diye:)) bu kadın beni şişmanlatmaya çalışıyo :)) ama artık kabullendi benim diyeti pek ısrarcı değil :))eşinin dogun günü kutlu olsun derya . sizinle beraber daha nice yaşlara .a.s.
neden kabul etmeyelim ecem kilonda kalmadı ama saplıklı beslenip kilonu korursun .:lepi:
kaydirigubbakcemile3 çaatırrr çatırrr çatlılıyor kaynanacınsırnaşık şey demek pirinç yemiyor haaaaa.:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
hee benimkinin adı evrendi.Esin canım adı, liseden arkadaşım ama şuan izmirde oturuyor
sağol canımcımOhhh sefaan olsun elifim, bir dahaki efes gezisine, bebek arabasıyla inşallah kaydirigubbakcemile3 söyleye söyleye nilüyü hamile bırakmıştım , şimdi gözüme seni kestirdim eliff, seninle nuroyuuuuu delikafadulden
evet yarışıyo resmen.. :) çaktırmıyo ama gizliden gizliye diyet yapıyo :) sabah kahvaltı ediyomuş ondan sonra akşama kadar bişey yemiyomuş nasıl oluyoda kilo alıyomuş vermiyomuş :) sen akşama kadar kapı kapı gezip tatlıları hamurluları yersen veremezsin tabi diyorum bu sefer o tatlıları hamurları bana taşıyo bende kocişe veriyom kocişte şişiyo :)))))merhaba kızlar ayakustu baktımda lıghlıfe kaynanana bayıldım gulmekten senınlemı yarış edıyooo ee masallah ona ne dıyım:roflol:
waaaaoooowww okadar iddialısın yanneee...Yok ben maksimum 6 ay veriyorum hamiş haberini duymaya :jeyyar:
Bende erkek çocuk istiyorum zaten nuroşummm, şöyleee en yakışıklı en yaramazından en efendi fırlamasından :lepi: paylaşamam oğluşumuuuu öyleee gelinlerle , ben seçerim gelinimiiiiiii lülülülülülü önce bir doğursam delikafadulden çok fena doğurasım var yaaaa mafoldumben
kesin komplo ..yasakkelime55 yaşında ama çok fena.. dün cenazeden sonra çantama 2 tane helva koydu evde yersiniz diye :1no2: kendisi almadı.. yani aldığını bana verdi.. ben istesem alırdım ama almadım o almış bana :1no2:
:lepi::lepi::lepi:ahahaAhahahaha manevralara bak kaydirigubbakcemile3 sırf sen verdiklerini al diye kaydirigubbakcemile3 Gazına gelme sakın hayatım, hatta şöyle kenara çekip kayınvalideleri ''anne sen ne ayaksın yaaa? neyin peşindesin sen?'' demek lazımmm kaydirigubbakcemile3 ahahaha hayali bile güzel düşünsene hayaat :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?