Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Azıçıkmı...:asigim::roflol::roflol::roflol:.:içelim:

Ağırdan satıyorum kendimi abla şakkıdı gerçi satmasam ne olucak, gayette ağırım orası tartışılmazda :sm_cool: Seviyooooruuuuummmm beee yaaaa, böyle olmamıştım hiç, normalde çok temkinliyimdir üzülürsem diye kendimi pek kaptırmamaya çalışırım ama yahu çok fena çarptı bu çocuk beni :jeyyar:

kız 8 senedir izmirdeyim yeni gidiyoruz efese, bir 8 sene daha beklersek yandık kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ayakustu baktımda lıghlıfe kaynanana bayıldım gulmekten senınlemı yarış edıyooo ee masallah ona ne dıyım:roflol:
simoş tam gaz aşık :teytey:
ne guzel gecmıse bakayım buralardayım

Tamam barıştım ozaman :lepi: bende seni pek çok seviyorummmm amaaa :asigim: yasinimide çok seviyorum müstakbel kocamı naniknanik:asigim:

Börek olmamış zaten sende farketmişsin ablişko, yağlı değildir inşallah ohaoldumsmile

Ahahahaha yazık yahuuuu kadıncağızaaa daha da güzelleşip kalpten götürme canım kayınvalidemizi nuroooo, kaç yaşındaydı ki canım

55 yaşında ama çok fena.. dün cenazeden sonra çantama 2 tane helva koydu evde yersiniz diye :1no2: kendisi almadı.. yani aldığını bana verdi.. ben istesem alırdım ama almadım o almış bana :1no2:

Biguşşşcuukk hoşgeldin canım , dağıttım fena aşığım yahuuuu zemuszemus

ayyyy çook fenasın heee :) senin kesin erkek çocuğun olur :) tam kaygana tipi gördüm sende :))))

naz gelmıs hoşgelmişşş sevındım canım dugununun guzel gecmesıne guzel gelın olmussun
ecetın mezunmu olduuuohaoldumsmilesupersın valla ne guzel kılo vermıssın tebrık ederım canım darısı basımaa artık
hoşbulduk melekcımm

55 yaşında ama çok fena.. dün cenazeden sonra çantama 2 tane helva koydu evde yersiniz diye :1no2: kendisi almadı.. yani aldığını bana verdi.. ben istesem alırdım ama almadım o almış bana :1no2:

Ahahahaha manevralara bak kaydirigubbakcemile3 sırf sen verdiklerini al diye kaydirigubbakcemile3 Gazına gelme sakın hayatım, hatta şöyle kenara çekip kayınvalideleri ''anne sen ne ayaksın yaaa? neyin peşindesin sen?'' demek lazımmm kaydirigubbakcemile3 ahahaha hayali bile güzel düşünsene hayaat :lepi:

ayyyy çook fenasın heee :) senin kesin erkek çocuğun olur :) tam kaygana tipi gördüm sende :))))

Bende erkek çocuk istiyorum zaten nuroşummm, şöyleee en yakışıklı en yaramazından en efendi fırlamasından :lepi: paylaşamam oğluşumuuuu öyleee gelinlerle , ben seçerim gelinimiiiiiii lülülülülülü önce bir doğursam delikafadulden çok fena doğurasım var yaaaa mafoldumben

:çok üzgünüm: ablam bak bu misafir olayı hepimizde var ama misafir seni zorlmazki börek ye diye ...:çok üzgünüm:

geldı bahar ayları gevser gonul yaylarıııı:teytey:
sevındım valla mutlu olmanaaa adalar bısıklet turları falan bu işin sonu mutlu bıtecek gıbı gozukuyooo hadı bakalım

İnşallah hayatımmmmm ağzından bal damlıyorrr Şeniz

kız yemiyomuş baksana dün ağzından kaçırdı yolda eve dönerken " bende artık yemiyorum prinç babana dedim gelin yemiyomuş bizde yemiyelim ne çıkar diye" dedi. yemiyomuş valla.. bize geldimmi illla tartılır elinde de bişeyler olur yada bana tarif getirir yapayım diye:)) bu kadın beni şişmanlatmaya çalışıyo :)) ama artık kabullendi benim diyeti pek ısrarcı değil :))

Esin canım adı, liseden arkadaşım ama şuan izmirde oturuyor
hee benimkinin adı evrendi.

sağol canımcım

evet yarışıyo resmen.. :) çaktırmıyo ama gizliden gizliye diyet yapıyo :) sabah kahvaltı ediyomuş ondan sonra akşama kadar bişey yemiyomuş nasıl oluyoda kilo alıyomuş vermiyomuş :) sen akşama kadar kapı kapı gezip tatlıları hamurluları yersen veremezsin tabi diyorum bu sefer o tatlıları hamurları bana taşıyo bende kocişe veriyom kocişte şişiyo :)))))

Yok ben maksimum 6 ay veriyorum hamiş haberini duymaya :jeyyar:
waaaaoooowww okadar iddialısın yanneee...
kız elifim hadi hamiş haberini alalımda sıra bana gelsin. hadi bak sırada ben varım :) eliften sonra bende içine doğarım dimi simoşum :kedi: ayy elif hamiş olurmuş sonra ben kendimi hamile beklerken nazcım sen hamile olurmuşsun akannehir :roflol: işin şakası tabi herşeyin hayırlısını versin Rabbim. :Saruboceq:

ayy manyak ben seçerim gelinimi diyo :roflol:

kesin komplo ..yasakkelime
:lepi::lepi::lepi:ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…