- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
ne kadar çok muhabbet ediyoruz alsanaalsanasmile
konuşsanıza ya
Aşk böcüğünin şirkette işleri çok yoğundu, hafta sonu iki gün boyuncada sabah 9 da çıktı evden akşam 8,30 da geri girdi evine :kedi::asigim: azıcık adalara gittikte gönlümün prensiyle :icecream:
çok sağolun kızlar . elifçiğim gel konuşalım kız benimde hiç çalışasım yok nedense .. gözdem aşık mı olmuş . ayyy çok sevindim geçmişi okuyamadım çok uzundu ....
ooo eceyi tebrik ederim.. millett geliyo mezun olup çıkıyo. mübarek ben geldim aynı kiloyu alıp verip duruyom1 senedir burdayım hala mezun olamadım aaaaaaaaaaaaağlamak istiyorum.. bu arada dün kangana ağzından kaçırdı ben prinç yemiyorum diye oda yemiyomuş :roflol: benimle yarışıyo yaaa :))))) çekemiyo hiç beni :)))) millet çok zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun dedikçe çatlıyo çatlıyo vallahii :))))hemen yanımdan uzaklaşıyo yada yüzü yalandan gülümsüyo :)
bende okıyamadım yaa annemler burdaydı internete çok takılamadım o sebeple ayrıntısına giremedim. kime aşık olmuşsahi o nerde neden gelmiyo?
Azıçıkmı...:asigim::roflol::roflol::roflol:.:içelim:Teşekkür ederim hayatım azıcık öyle olduuummmm :asigim::icecream:
ayyyy çok teşekkürler arkadaşlarım ....çok mutluyum valla...olumunekankayizsmile
insan başlamadan yapamam herhalde diyor ama başlayınca sonuç çok mutlu ediyor...
şimdi derdim kilo almamak onun için de 2 kilo daha aşağı ineyim sonra sizinle montideyim inş...tabi kabul ederseniz...boshayallersmile
okuyom kııız aneyler bendeydi geçen haftada ondan okıyamadım yoksa okuyom :) aayyy simoşum benim aşık olmuşşşş canım benim olumunekankayizsmile olsun olsun aşık olsun benim tosmikiimm olumunekankayizsmile
bizim aşk böcüğü yasin adında efendi bir delikanlıya aşık olmuş opuyorumnanaktan
Allah gönlüne göre verdi inşallah Şeniz
tembel tenekeler sizi okumuyosunuz geçmişi di mi :mymeka:
nazım çok şanslısın valla inşallah böyle devam eder sırnaşık şeyküsme elifim konuşurum ben senle ayyy çok sevindim valla simoşumun adına ayyy bende kocama birkez daha aşık oldum . Hiç bu kadar olacağını beklemiyordum aynı eve girince çok daha değişik yönlerini görüyorum . Kendisi çok titizmiş evi benden önce kalkıp toparlıyor.
ne atlaması be delüüü alsanaalsanasmile seni de sordum ben alsanaalsanasmile başka mesjda sordum simoş nerelerde dediydim alsanaalsanasmile sormadığım mesajı almış koymuş bide buraya beni sormamış deyoooo ayyy bayılazaaaamm şimccciiikk akannehirBaşınız sağolsun yavru ceylan, sen beni hep atla bakalım, özleme sen beni mafoldumbenalsanaalsanasmile
bizim aşk böcüğü yasin adında efendi bir delikanlıya aşık olmuş opuyorumnanaktan
Allah gönlüne göre verdi inşallah Şeniz
tembel tenekeler sizi okumuyosunuz geçmişi di mi :mymeka:
küsme elifim konuşurum ben senle ayyy çok sevindim valla simoşumun adına ayyy bende kocama birkez daha aşık oldum . Hiç bu kadar olacağını beklemiyordum aynı eve girince çok daha değişik yönlerini görüyorum . Kendisi çok titizmiş evi benden önce kalkıp toparlıyor.
Burdayız nuro hanımefendi ama siz benimle ilgilenemediğinizden farkedemediniz
Seninde gönlüne göre bıcııır bıcııırrr yaramaz bir yumurcak verecek rabbim elifim içime doğuyor gör bak :CüvCüv::icecream:
bu aralar fazla giremiyorum.dün esim evdeydi bir defa girebildim.bugünde dogumgünü ama evde degil simdilik.birde günümüz artik bacede geciyor.iki gündürki hava bozuk bizde evdeyiz.
sevda kusuda burdaymis.nasil gidiyor ask
olumunekankayizsmilea.s.
eşinin dogun günü kutlu olsun derya . sizinle beraber daha nice yaşlara .a.s.bu aralar fazla giremiyorum.dün esim evdeydi bir defa girebildim.bugünde dogumgünü ama evde degil simdilik.birde günümüz artik bacede geciyor.iki gündürki hava bozuk bizde evdeyiz.
neden kabul etmeyelim ecem kilonda kalmadı ama saplıklı beslenip kilonu korursun .:lepi:ayyyy çok teşekkürler arkadaşlarım ....çok mutluyum valla...olumunekankayizsmile
insan başlamadan yapamam herhalde diyor ama başlayınca sonuç çok mutlu ediyor...
şimdi derdim kilo almamak onun için de 2 kilo daha aşağı ineyim sonra sizinle montideyim inş...tabi kabul ederseniz...boshayallersmile
kaydirigubbakcemile3 çaatırrr çatırrr çatlılıyor kaynanacınsırnaşık şey demek pirinç yemiyor haaaaa.:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3ooo eceyi tebrik ederim.. millett geliyo mezun olup çıkıyo. mübarek ben geldim aynı kiloyu alıp verip duruyom1 senedir burdayım hala mezun olamadım aaaaaaaaaaaaağlamak istiyorum.. bu arada dün kangana ağzından kaçırdı ben prinç yemiyorum diye oda yemiyomuş :roflol: benimle yarışıyo yaaa :))))) çekemiyo hiç beni :)))) millet çok zayıflamışsın fıstık gibi olmuşsun dedikçe çatlıyo çatlıyo vallahii :))))hemen yanımdan uzaklaşıyo yada yüzü yalandan gülümsüyo :)
simoşum cansın ismini koyan ark.nın ismini öğrenebilirmiyim? benimde öyle bi arkadaşım vardıda gebzede yaşayan.
bu aralar fazla giremiyorum.dün esim evdeydi bir defa girebildim.bugünde dogumgünü ama evde degil simdilik.birde günümüz artik bacede geciyor.iki gündürki hava bozuk bizde evdeyiz.
aman da aman aşk böcüğüm beyaz atlı prensini bulmuş da gezer miymiş opuyorumnanaktan
bende kocişimle efese gitçem bu pazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?