Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne kadar çok muhabbet ediyoruz alsanaalsanasmile

konuşsanıza ya

Aşk böcüğünin şirkette işleri çok yoğundu, hafta sonu iki gün boyuncada sabah 9 da çıktı evden akşam 8,30 da geri girdi evine :kedi::asigim: azıcık adalara gittikte gönlümün prensiyle :icecream:

Merhabalar arkadaşlar.neler kaynatmışsnz öyle.ben girincede kimse olmuyo yaa:umursamaz:
nazcım resmlere baktm.maşallh çok güzel bir gelin olmuşsun
sinemcim annecğine geçmiş olsun canım.benim annemde şeker hastası.abimle ablamda öyle.çok zor gerçekten.allah kolaylık versin.
başın sağolsun nuro
monti linkine yazmaya başlıom.gidim bakim aebenim ordamı

aman da aman aşk böcüğüm beyaz atlı prensini bulmuş da gezer miymiş opuyorumnanaktan

bende kocişimle efese gitçem bu pazar

çok sağolun kızlar . elifçiğim gel konuşalım kız benimde hiç çalışasım yok nedense .. gözdem aşık mı olmuş . ayyy çok sevindim geçmişi okuyamadım çok uzundu ....

Teşekkür ederim hayatım azıcık öyle olduuummmm :asigim::icecream:

Ahahahaha yazık yahuuuu kadıncağızaaa daha da güzelleşip kalpten götürme canım kayınvalidemizi nuroooo, kaç yaşındaydı ki canım

Monti de de ol ama bizi de bırakma ece bilmiyorumkismile

bizim aşk böcüğü yasin adında efendi bir delikanlıya aşık olmuş opuyorumnanaktan

Allah gönlüne göre verdi inşallah Şeniz

tembel tenekeler sizi okumuyosunuz geçmişi di mi :mymeka:
okuyom kııız aneyler bendeydi geçen haftada ondan okıyamadım yoksa okuyom :) aayyy simoşum benim aşık olmuşşşş canım benim olumunekankayizsmile olsun olsun aşık olsun benim tosmikiimm olumunekankayizsmile

nazım çok şanslısın valla inşallah böyle devam eder sırnaşık şey

Başınız sağolsun yavru ceylan, sen beni hep atla bakalım, özleme sen beni mafoldumbenalsanaalsanasmile
ne atlaması be delüüü alsanaalsanasmile seni de sordum ben alsanaalsanasmile başka mesjda sordum simoş nerelerde dediydim alsanaalsanasmile sormadığım mesajı almış koymuş bide buraya beni sormamış deyoooo ayyy bayılazaaaamm şimccciiikk akannehir

bizim aşk böcüğü yasin adında efendi bir delikanlıya aşık olmuş opuyorumnanaktan

Allah gönlüne göre verdi inşallah Şeniz

tembel tenekeler sizi okumuyosunuz geçmişi di mi :mymeka:

Seninde gönlüne göre bıcııır bıcııırrr yaramaz bir yumurcak verecek rabbim elifim içime doğuyor gör bak :CüvCüv::icecream:

Sağolll balllcıııığımmmm , hep hep hep böyle olur inşallah , cicim aylarınız hiç bitmesinnnn nazlımmm :asigim:

Burdayız nuro hanımefendi ama siz benimle ilgilenemediğinizden farkedemediniz

ayy ayyyya ayyy kıskanırmışşşşş alınırrrrmıışşş küseerrmiiiişşş sırnaşık şey canım benim ben seni çoookk seviyom en çok da seni seviyom sırnaşık şey aramızda kalsın ama diğerleri duymasın yoksa kıskanırlar :1ninca: :roflol:
seni seviyorum
ı love you
:asigim: ama yasin ne olacak CADIARZU :roflol:

bu aralar fazla giremiyorum.dün esim evdeydi bir defa girebildim.bugünde dogumgünü ama evde degil simdilik.birde günümüz artik bacede geciyor.iki gündürki hava bozuk bizde evdeyiz.

Deryacığım ne haber , konuşamadık seninle ne var ne yok Şeniz

sevda kusuda burdaymis.nasil gidiyor ask
olumunekankayizsmilea.s.

Ahahaha süpeeer delikafadulden çok fena aşığım ama belli etmiyorum ağırdan satıyorum kendimi, elimi bile tutamadı henüzzz :icecream:
Büyükadaya gittik cumartesi günü , bisiklete bindik akşama kadar, sahilde yemek yedik, martılara simit attık vapurdan, sürekli tahlil halindeyim çocuğu , her davranışına göre puan veriyorum şakkıdı

bu aralar fazla giremiyorum.dün esim evdeydi bir defa girebildim.bugünde dogumgünü ama evde degil simdilik.birde günümüz artik bacede geciyor.iki gündürki hava bozuk bizde evdeyiz.
eşinin dogun günü kutlu olsun derya . sizinle beraber daha nice yaşlara .a.s.
neden kabul etmeyelim ecem kilonda kalmadı ama saplıklı beslenip kilonu korursun .:lepi:
kaydirigubbakcemile3 çaatırrr çatırrr çatlılıyor kaynanacınsırnaşık şey demek pirinç yemiyor haaaaa.:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

dünkü menümüde yazaymda öyle gideym dimibayanssulusmile
KAHVALTI
misafirim vardı
2dilim börek yedimÇok üzgünüm çoook
ÖĞLE
ızgara tavuk
1kase yoğurt
bol yeşil salata
AKŞAM
1tabak ekşili köfte
GECE
meyve
süt

aman da aman aşk böcüğüm beyaz atlı prensini bulmuş da gezer miymiş opuyorumnanaktan

bende kocişimle efese gitçem bu pazar

Ohhh sefaan olsun elifim, bir dahaki efes gezisine, bebek arabasıyla inşallah kaydirigubbakcemile3 söyleye söyleye nilüyü hamile bırakmıştım , şimdi gözüme seni kestirdim eliff, seninle nuroyuuuuu delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…