- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
waaaaoooowww okadar iddialısın yanneee...
kız elifim hadi hamiş haberini alalımda sıra bana gelsin. hadi bak sırada ben varım :) eliften sonra bende içine doğarım dimi simoşum :kedi: ayy elif hamiş olurmuş sonra ben kendimi hamile beklerken nazcım sen hamile olurmuşsun akannehir :roflol: işin şakası tabi herşeyin hayırlısını versin Rabbim. :Saruboceq:
:çok üzgünüm: ablam bak bu misafir olayı hepimizde var ama misafir seni zorlmazki börek ye diye ...:çok üzgünüm:
kıs hilemi yok . ye y dl böregi salla yanında yeşilligi .. iç çayını ye peynriri vs ... misafir çakmaz bile ...lülülülülülüaebencim haklısın fakat sen yemezsen oda yemez bide misafir kahvaltıya gelmişse iyice göze batar diye düşünüyorum. sanki al böreklerini ye de git der gibi.hani 2 tane börek değilde 1 tane ile de kapatılabilirdi diye düşünüyorum.. maksat misafirin gözü boyansın..yedimmi yedim seninle beraber diyerekten.
kesin komplo ..yasakkelime
:lepi::lepi::lepi:ahaha
yaa işte aebencim böyle komplolarlamı uğraşırsın yoksa iradenle mi uğraşın yoksa böyle ortamlarda ne yesem diye mi düşünürsün?
mesela dün köye gittik cenaze için sabahtan çıktık yola. öğle ezanına müteakip cenaze kaldırıldı eve geldik saat 3 oldu ben kahvaltımı 6:30 da yapmıştım 3e kadar hiçnirşey yemedim sadece su içtim bi ara fenalaşı gibi oldum çünkü bütüngün dışarıdaydık açlıktan çok çok üşüdüm..bakkaldan çizi bizküvi meyve suyu almışlar ama ben yemedim okadar ısrar ettiler ha şimdi gideriz ha şimdi kalkarız dedim saat oldu 4 pilav ayran helva dağıtılmıştı sadece ayran içtim ama oda yetmedi 3 bardak içtim ama oda miğdemi bulandırdı ellerim ayaklarım titredi bi baş ağrısı tuttu.. şimdi hani diyoruzya insan isteyince mutlaka montiye uygun bişey bulur.. ben bu öğünde ne yiyebilirdim? en sonunda 1 kase değil 2 kase pilav yedim üstüne de helvayı lüplettim gitti.. gözlerim açıldı.. napayım ellrim buz kesmişti.. yeyince düzeldim.
kaydirigubbakcemile3nurom kıs akşama kadar aç dursun birak sen bilmiyormusun gün boyu aç durunca akşam yediklerin kilo olarak yanına kalır . evet annecim öyle yap deeeeee...:roflol::roflol::roflol::roflol:evet yarışıyo resmen.. :) çaktırmıyo ama gizliden gizliye diyet yapıyo :) sabah kahvaltı ediyomuş ondan sonra akşama kadar bişey yemiyomuş nasıl oluyoda kilo alıyomuş vermiyomuş :) sen akşama kadar kapı kapı gezip tatlıları hamurluları yersen veremezsin tabi diyorum bu sefer o tatlıları hamurları bana taşıyo bende kocişe veriyom kocişte şişiyo :)))))
Kıyamam ya keşke sabah evden çıkarken yanına birşeyler koysaydın meyve elle yenilebilen sebze tarzı, ama o telaşla nasıl gelirki aklına, neyse geçti gitti önümüze bakalım canım
delikafaduldençok zor bir durum valla gene iyi durmuşun ..keşke yanına bişiler alsaydın yada bakkal çakkkal yokmuydu canın sağğolsun bakalım .....yaa işte aebencim böyle komplolarlamı uğraşırsın yoksa iradenle mi uğraşın yoksa böyle ortamlarda ne yesem diye mi düşünürsün?
mesela dün köye gittik cenaze için sabahtan çıktık yola. öğle ezanına müteakip cenaze kaldırıldı eve geldik saat 3 oldu ben kahvaltımı 6:30 da yapmıştım 3e kadar hiçnirşey yemedim sadece su içtim bi ara fenalaşı gibi oldum çünkü bütüngün dışarıdaydık açlıktan çok çok üşüdüm..bakkaldan çizi bizküvi meyve suyu almışlar ama ben yemedim okadar ısrar ettiler ha şimdi gideriz ha şimdi kalkarız dedim saat oldu 4 pilav ayran helva dağıtılmıştı sadece ayran içtim ama oda yetmedi 3 bardak içtim ama oda miğdemi bulandırdı ellerim ayaklarım titredi bi baş ağrısı tuttu.. şimdi hani diyoruzya insan isteyince mutlaka montiye uygun bişey bulur.. ben bu öğünde ne yiyebilirdim? en sonunda 1 kase değil 2 kase pilav yedim üstüne de helvayı lüplettim gitti.. gözlerim açıldı.. napayım ellrim buz kesmişti.. yeyince düzeldim.
evet ben çantamda hep bulunduruyorum bişiler elimi atsam lebbebi fındık süt geliyo çantamdan ...:roflol:cokacimcoookKıyamam ya keşke sabah evden çıkarken yanına birşeyler koysaydın meyve elle yenilebilen sebze tarzı, ama o telaşla nasıl gelirki aklına, neyse geçti gitti önümüze bakalım canım
Nuroşuuum sana 8 ay veriyorum hamiş haberi için, maksimum bu süreler heee yanlış anlaşılma olmasın şimdi :sm_cool: ben ne zaman kalacağım yaaaaa :jeyyar: bana hemen yasini bullluuuuuuuun doğuraaaacaaaaağğğııııımmmmmm laelaelaelaelae
boş ver afiyet olsun yaramasın ....:1hug: sil aklıdan dün sn bişi yemedin ....ayy ne bilim böyle olucağını köye gittiğimiz evde bulurum bişeyler demiştim ama o evdekide yazın oraya geliyomuş kızları bizimle beraber gitti de açtı evidolap tam takır kuru bakır market falanda yok ammmaaannnn..
delikafaduldençok zor bir durum valla gene iyi durmuşun ..keşke yanına bişiler alsaydın yada bakkal çakkkal yokmuydu canın sağğolsun bakalım .....
evet ben çantamda hep bulunduruyorum bişiler elimi atsam lebbebi fındık süt geliyo çantamdan ...:roflol:cokacimcoook
Nuroşuuum sana 8 ay veriyorum hamiş haberi için, maksimum bu süreler heee yanlış anlaşılma olmasın şimdi :sm_cool: ben ne zaman kalacağım yaaaaa :jeyyar: bana hemen yasini bullluuuuuuuun doğuraaaacaaaaağğğııııımmmmmm laelaelaelaelae
Ahahahaha manevralara bak kaydirigubbakcemile3 sırf sen verdiklerini al diye kaydirigubbakcemile3 Gazına gelme sakın hayatım, hatta şöyle kenara çekip kayınvalideleri ''anne sen ne ayaksın yaaa? neyin peşindesin sen?'' demek lazımmm kaydirigubbakcemile3 ahahaha hayali bile güzel düşünsene hayaat :lepi:
ne olsun hayatim ayni bebisle evde ugrasiyorum.bebisi uyuttum bende tam dalmisim tel caldi yetisemedim.bosver kimse birdaha arar düsüncesiyle geri yatim tam dalicam yine kriz gecirdim.sonrada bebis geri uyandi.hep böyle oluyor uyutmuyorlar beni.mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirDeryacığım ne haber , konuşamadık seninle ne var ne yok Şeniz
oh oh ne güzel.tam bahar aski sizinkisi.akdeniz aksamlari misali....canim cok güzel vakitler gecirirsiniz insallah sonu evlilikle tabiAhahaha süpeeer delikafadulden çok fena aşığım ama belli etmiyorum ağırdan satıyorum kendimi, elimi bile tutamadı henüzzz :icecream:
Büyükadaya gittik cumartesi günü , bisiklete bindik akşama kadar, sahilde yemek yedik, martılara simit attık vapurdan, sürekli tahlil halindeyim çocuğu , her davranışına göre puan veriyorum şakkıdı
amin insallah ablacim cok tesekkür.eşinin dogun günü kutlu olsun derya . sizinle beraber daha nice yaşlara .a.s.
neden kabul etmeyelim ecem kilonda kalmadı ama saplıklı beslenip kilonu korursun .:lepi:
kaydirigubbakcemile3 çaatırrr çatırrr çatlılıyor kaynanacınsırnaşık şey demek pirinç yemiyor haaaaa.:roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
sagol melekcim insallahnice mutlu senelere inşallah bebeğinizle beraber deryacım
hosgeldin canimmerhaba kızlar ayakustu baktımda lıghlıfe kaynanana bayıldım gulmekten senınlemı yarış edıyooo ee masallah ona ne dıyım:roflol:
simoş tam gaz aşık :teytey:
ne guzel gecmıse bakayım buralardayım
komplo kuruyor canim sana.aslinda ne getirirse ne verirse annecim cok güzel olmus cok tatliydi. de seni yiyor bilsin diyet yapmiyor bilsin.tabi böyleken herseyi yiyor düsünürken kilo verince asil o zaman kiskanir hahahahahhaha55 yaşında ama çok fena.. dün cenazeden sonra çantama 2 tane helva koydu evde yersiniz diye :1no2: kendisi almadı.. yani aldığını bana verdi.. ben istesem alırdım ama almadım o almış bana :1no2:
hahahhahahahahahadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenayyyy çook fenasın heee :) senin kesin erkek çocuğun olur :) tam kaygana tipi gördüm sende :))))
evlenmeden olmaaaaaaaaaaaaaaz:roflol::roflol::roflol::roflol:Bende erkek çocuk istiyorum zaten nuroşummm, şöyleee en yakışıklı en yaramazından en efendi fırlamasından :lepi: paylaşamam oğluşumuuuu öyleee gelinlerle , ben seçerim gelinimiiiiiii lülülülülülü önce bir doğursam delikafadulden çok fena doğurasım var yaaaa mafoldumben
zavalli adam yemek konusunda anne es arasinda o kilolari topluyorkız yemiyomuş baksana dün ağzından kaçırdı yolda eve dönerken " bende artık yemiyorum prinç babana dedim gelin yemiyomuş bizde yemiyelim ne çıkar diye" dedi. yemiyomuş valla.. bize geldimmi illla tartılır elinde de bişeyler olur yada bana tarif getirir yapayım diye:)) bu kadın beni şişmanlatmaya çalışıyo :)) ama artık kabullendi benim diyeti pek ısrarcı değil :))
hee benimkinin adı evrendi.
sağol canımcım
evet yarışıyo resmen.. :) çaktırmıyo ama gizliden gizliye diyet yapıyo :) sabah kahvaltı ediyomuş ondan sonra akşama kadar bişey yemiyomuş nasıl oluyoda kilo alıyomuş vermiyomuş :) sen akşama kadar kapı kapı gezip tatlıları hamurluları yersen veremezsin tabi diyorum bu sefer o tatlıları hamurları bana taşıyo bende kocişe veriyom kocişte şişiyo :)))))
kiyamam sana afiyet bal seker olsunda canim zaten cok mecbur kalmasan yemezsin.önemli olan sagligin.yaa işte aebencim böyle komplolarlamı uğraşırsın yoksa iradenle mi uğraşın yoksa böyle ortamlarda ne yesem diye mi düşünürsün?
iyi yürüyüsler ablacimben kaçar kıslar yürüyecegim hava çok güzel bugün .....
valla öyle desem yüzün rengi atar anında :))) kızlar ben çıkıyom.. çok başım ağrıyooooo... offfff yaniii aoffffff..
Yok ben maksimum 6 ay veriyorum hamiş haberini duymaya :jeyyar:
waaaaoooowww okadar iddialısın yanneee...
kız elifim hadi hamiş haberini alalımda sıra bana gelsin. hadi bak sırada ben varım :) eliften sonra bende içine doğarım dimi simoşum :kedi: ayy elif hamiş olurmuş sonra ben kendimi hamile beklerken nazcım sen hamile olurmuşsun akannehir :roflol: işin şakası tabi herşeyin hayırlısını versin Rabbim. :Saruboceq:
çatlakkk sırnaşık şey
valla öyle desem yüzün rengi atar anında :))) kızlar ben çıkıyom.. çok başım ağrıyooooo... offfff yaniii aoffffff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?