Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nuroşuuum sana 8 ay veriyorum hamiş haberi için, maksimum bu süreler heee yanlış anlaşılma olmasın şimdi :sm_cool: ben ne zaman kalacağım yaaaaa :jeyyar: bana hemen yasini bullluuuuuuuun doğuraaaacaaaaağğğııııımmmmmm laelaelaelaelae

:çok üzgünüm: ablam bak bu misafir olayı hepimizde var ama misafir seni zorlmazki börek ye diye ...:çok üzgünüm:

aebencim haklısın fakat sen yemezsen oda yemez bide misafir kahvaltıya gelmişse iyice göze batar diye düşünüyorum. sanki al böreklerini ye de git der gibi.hani 2 tane börek değilde 1 tane ile de kapatılabilirdi diye düşünüyorum.. maksat misafirin gözü boyansın..yedimmi yedim seninle beraber diyerekten.

evet yarışıyo resmen.. :) çaktırmıyo ama gizliden gizliye diyet yapıyo :) sabah kahvaltı ediyomuş ondan sonra akşama kadar bişey yemiyomuş nasıl oluyoda kilo alıyomuş vermiyomuş :) sen akşama kadar kapı kapı gezip tatlıları hamurluları yersen veremezsin tabi diyorum bu sefer o tatlıları hamurları bana taşıyo bende kocişe veriyom kocişte şişiyo :)))))[/QUOTE]
kaydirigubbakcemile3nurom kıs akşama kadar aç dursun birak sen bilmiyormusun gün boyu aç durunca akşam yediklerin kilo olarak yanına kalır . evet annecim öyle yap deeeeee...:roflol::roflol::roflol::roflol:

zavallı eşin acırımda ona acırım ... ..kafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kıs hilemi yok . ye y dl böregi salla yanında yeşilligi .. iç çayını ye peynriri vs ... misafir çakmaz bile ...lülülülülülü

eddoras ablama şundan dedim affına sıgınarak :kedi:yanlzıca 2 dl börek yemek büyük hata .onu miktarını azattıp bide yanında telafi edecek bişiler yeseydi hiç bir sorun olmazdı vede pişmanlık .a.s..

aklınızda olsun kıslar böyle durumları atlata bilirsiniz .... ama o böregi yemek istiyorsanız onu bilemem tabi.lülülülülülü

kesin komplo ..yasakkelime

:lepi::lepi::lepi:ahaha

yaa işte aebencim böyle komplolarlamı uğraşırsın yoksa iradenle mi uğraşın yoksa böyle ortamlarda ne yesem diye mi düşünürsün?
mesela dün köye gittik cenaze için sabahtan çıktık yola. öğle ezanına müteakip cenaze kaldırıldı eve geldik saat 3 oldu ben kahvaltımı 6:30 da yapmıştım 3e kadar hiçnirşey yemedim sadece su içtim bi ara fenalaşı gibi oldum çünkü bütüngün dışarıdaydık açlıktan çok çok üşüdüm..bakkaldan çizi bizküvi meyve suyu almışlar ama ben yemedim okadar ısrar ettiler ha şimdi gideriz ha şimdi kalkarız dedim saat oldu 4 pilav ayran helva dağıtılmıştı sadece ayran içtim ama oda yetmedi 3 bardak içtim ama oda miğdemi bulandırdı ellerim ayaklarım titredi bi baş ağrısı tuttu.. şimdi hani diyoruzya insan isteyince mutlaka montiye uygun bişey bulur.. ben bu öğünde ne yiyebilirdim? en sonunda 1 kase değil 2 kase pilav yedim üstüne de helvayı lüplettim gitti.. gözlerim açıldı.. napayım ellrim buz kesmişti.. yeyince düzeldim.

Kıyamam ya keşke sabah evden çıkarken yanına birşeyler koysaydın meyve elle yenilebilen sebze tarzı, ama o telaşla nasıl gelirki aklına, neyse geçti gitti önümüze bakalım canım

kaydirigubbakcemile3nurom kıs akşama kadar aç dursun birak sen bilmiyormusun gün boyu aç durunca akşam yediklerin kilo olarak yanına kalır . evet annecim öyle yap deeeeee...:roflol::roflol::roflol::roflol:

zavallı eşin acırımda ona acırım ... ..kafamçokkarıştı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:[/QUOTE]

valla bende ona acıyom.. geçenlerde eşofmanın beli sıkıyo dedi :roflol: dedim öyle yersen sıkar tabi :)

Kıyamam ya keşke sabah evden çıkarken yanına birşeyler koysaydın meyve elle yenilebilen sebze tarzı, ama o telaşla nasıl gelirki aklına, neyse geçti gitti önümüze bakalım canım

ayy ne bilim böyle olucağını köye gittiğimiz evde bulurum bişeyler demiştim ama o evdekide yazın oraya geliyomuş kızları bizimle beraber gitti de açtı evi dolap tam takır kuru bakır market falanda yok ammmaaannnn..

delikafaduldençok zor bir durum valla gene iyi durmuşun ..keşke yanına bişiler alsaydın yada bakkal çakkkal yokmuydu canın sağğolsun bakalım .....
evet ben çantamda hep bulunduruyorum bişiler elimi atsam lebbebi fındık süt geliyo çantamdan ...:roflol:cokacimcoook

çatlakkk sırnaşık şey

boş ver afiyet olsun yaramasın ....:1hug: sil aklıdan dün sn bişi yemedin ....

bakkal vardı da ne alabilirdimki bakkaldan? hep bisküvi süt vardır diye gitmedim bakkala..

hadi bakalım hayırlısı..delikafadulden

ben kaçar kıslar yürüyecegim hava çok güzel bugün .....

valla öyle desem yüzün rengi atar anında :))) kızlar ben çıkıyom.. çok başım ağrıyooooo... offfff yaniii aoffffff..

Deryacığım ne haber , konuşamadık seninle ne var ne yok Şeniz
ne olsun hayatim ayni bebisle evde ugrasiyorum.bebisi uyuttum bende tam dalmisim tel caldi yetisemedim.bosver kimse birdaha arar düsüncesiyle geri yatim tam dalicam yine kriz gecirdim.sonrada bebis geri uyandi.hep böyle oluyor uyutmuyorlar beni.mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
oh oh ne güzel.tam bahar aski sizinkisi.akdeniz aksamlari misali....canim cok güzel vakitler gecirirsiniz insallah sonu evlilikle tabi
amin insallah ablacim cok tesekkür.
nice mutlu senelere inşallah bebeğinizle beraber deryacım
sagol melekcim insallah
hosgeldin canim
55 yaşında ama çok fena.. dün cenazeden sonra çantama 2 tane helva koydu evde yersiniz diye :1no2: kendisi almadı.. yani aldığını bana verdi.. ben istesem alırdım ama almadım o almış bana :1no2:
komplo kuruyor canim sana.aslinda ne getirirse ne verirse annecim cok güzel olmus cok tatliydi. de seni yiyor bilsin diyet yapmiyor bilsin.tabi böyleken herseyi yiyor düsünürken kilo verince asil o zaman kiskanir hahahahahhaha
ayyyy çook fenasın heee :) senin kesin erkek çocuğun olur :) tam kaygana tipi gördüm sende :))))
hahahhahahahahahadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
evlenmeden olmaaaaaaaaaaaaaaz:roflol::roflol::roflol::roflol:
zavalli adam yemek konusunda anne es arasinda o kilolari topluyor
kiyamam sana afiyet bal seker olsunda canim zaten cok mecbur kalmasan yemezsin.önemli olan sagligin.
ben kaçar kıslar yürüyecegim hava çok güzel bugün .....
iyi yürüyüsler ablacim
valla öyle desem yüzün rengi atar anında :))) kızlar ben çıkıyom.. çok başım ağrıyooooo... offfff yaniii aoffffff..

gecmis olsun canim

Yok ben maksimum 6 ay veriyorum hamiş haberini duymaya :jeyyar:

:1shok: :1shok: :1shok: 6 ay mı akannehir

yok nurom sen doğurursun, nazlım doğurur üstüne simoş evlenir doğurur ben hala burda kocişi nasıl ikna etsem derdinde oturur dururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…