- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
:1shok: :1shok: :1shok: 6 ay mı akannehir
yok nurom sen doğurursun, nazlım doğurur üstüne simoş evlenir doğurur ben hala burda kocişi nasıl ikna etsem derdinde oturur dururum
Sen gör bak ben söyleye söyleye nasıl doğurtturacağım seniiiiii delikafadulden
canim hic tanidiginiz dogum yapmadimi yeni dogum yapacak varsa dogan bebisi kocanin kucagina ver bakalim ne hissedecek.benim esimin arkadasinin hanimi dogum yapti bizd hastaneye gitmistik.esim bebegi kucagina aldi biraz sevdi herkezin icinde bende bebk istiyorum demezmi ben utandim adam utanmadi.bizde düsünmüyorduk o an esim istemeye basladi.:1shok: :1shok: :1shok: 6 ay mı akannehir
yok nurom sen doğurursun, nazlım doğurur üstüne simoş evlenir doğurur ben hala burda kocişi nasıl ikna etsem derdinde oturur dururum
:roflol::roflol:bende bekliyorum bakalım düşünce gücüyle hamile kalabilir miyim :roflol: :roflol:
melekcım senın istiyosunda eşinmi istemıyo anlamadımCADIARZU
ALLAH kısmet ederse ben planlarımı yaptım kızlar . 2011 haziran gibi hamile kalmak istiyorum. kocamda tamam dedi
nazcım seni görmek çok güzel facede resimlerini gördüm inanılmaz güzel bir gelin olmuşsun yorum yapmaya fırsatım olmadı henüz ömür boyu mutluluklar canım benim
bu konuyla kafasını şişirmediğim biri kalmış bu topikte hayret :roflol:
Allah gönlüne göre versin nazlım inşallah
seni kız annesi olarak düşünüyorum boshayallersmile
sağol canım benim bende seni gördüğüme çok sevindim . duru bebek nasıl nekadar kaldı doğuma
özgecim nasılsın fıstığım
duru bebek elif teyzesiyle aynı burçta mı olcak zemuszemus
sık dişini 6 mayısta doğur kaydirigubbakcemile3
anladim canim.ama bebisin bir defa gülümsemesi yada degisik bir hareketi herseyi unutturuyor.bu aralar esimde tutturdu 2. yi yapalim diye beni cok zorluyor.neymis ikisi bi anda büyürmüs birbirlerine arkadas olurlarmis.ama ben ikinciye kendimi hazir hissetmiyorum.nerdeyse iki günde bir evde tartisma oluyor.deryacım arkadaşların çocukları var ,çocuklarla iyi de anlaşıyo seviyo ama o gülüp eğlenmeler işin reklam kısmıymış kaydirigubbakcemile3 veriyosun annesine babasına gidiyo ;hastalıkla, ağlamayla vs. ile uğraşmıyosun diyor
bigudicim evet canım ben ne kadar çok istiyosam eşim o kadar çok istemiyor
hadi hayirlisi canim insallahALLAH kısmet ederse ben planlarımı yaptım kızlar . 2011 haziran gibi hamile kalmak istiyorum. kocamda tamam dedi
aranızabayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile[/QUOTE]simoş bu gidişle bizi doğurtmadan kendisi doğuracak ...
hayirlisiyla bir nefeste cikarirsin insallah canim.çoookkk az kaldı sonra alacakmısınız beni aranızabayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
35 haftalığım nisan sonu mayıs başı gelecek duru bebek çok sağlıklı maşallahdarısı sizlerin başına inşalllahhh
6. takim civil civil civciv doluyor.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sende mi boğasın ay bende boğayım valla Elif teyzesi o kadar sıkılmaya başladım ki şimdi bile doğur deseler doğururum:roflol::roflol::roflol: ama 6 mayısta olma ihtimali de yüksek
inşallah sizin de kızınız olur bakın nilününde kızı oluyor ay kız eşyaları bile bambaşka :hulya::hulya:bayanssulusmilebayanssulusmile
deryacım biz birini yaparsak ikinci kesin
çünkü eşim ya hiç çocuk olmasın ya da olmuşken ikiz olsun uğraştırmasın diyo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?