Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:1shok: :1shok: :1shok: 6 ay mı akannehir

yok nurom sen doğurursun, nazlım doğurur üstüne simoş evlenir doğurur ben hala burda kocişi nasıl ikna etsem derdinde oturur dururum

Sen gör bak ben söyleye söyleye nasıl doğurtturacağım seniiiiii delikafadulden

:1shok: :1shok: :1shok: 6 ay mı akannehir

yok nurom sen doğurursun, nazlım doğurur üstüne simoş evlenir doğurur ben hala burda kocişi nasıl ikna etsem derdinde oturur dururum
canim hic tanidiginiz dogum yapmadimi yeni dogum yapacak varsa dogan bebisi kocanin kucagina ver bakalim ne hissedecek.benim esimin arkadasinin hanimi dogum yapti bizd hastaneye gitmistik.esim bebegi kucagina aldi biraz sevdi herkezin icinde bende bebk istiyorum demezmi ben utandim adam utanmadi.bizde düsünmüyorduk o an esim istemeye basladi.
bende bekliyorum bakalım düşünce gücüyle hamile kalabilir miyim :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:

deryacım arkadaşların çocukları var ,çocuklarla iyi de anlaşıyo seviyo ama o gülüp eğlenmeler işin reklam kısmıymış kaydirigubbakcemile3 veriyosun annesine babasına gidiyo ;hastalıkla, ağlamayla vs. ile uğraşmıyosun diyor

bigudicim evet canım ben ne kadar çok istiyosam eşim o kadar çok istemiyor

ALLAH kısmet ederse ben planlarımı yaptım kızlar . 2011 haziran gibi hamile kalmak istiyorum. kocamda tamam dedi

nazcım seni görmek çok güzel facede resimlerini gördüm inanılmaz güzel bir gelin olmuşsun yorum yapmaya fırsatım olmadı henüz ömür boyu mutluluklar canım benim

melekcım senın istiyosunda eşinmi istemıyo anlamadımCADIARZU

bu konuyla kafasını şişirmediğim biri kalmış bu topikte hayret :roflol:

ALLAH kısmet ederse ben planlarımı yaptım kızlar . 2011 haziran gibi hamile kalmak istiyorum. kocamda tamam dedi

Allah gönlüne göre versin nazlım inşallah

seni kız annesi olarak düşünüyorum boshayallersmile

nazcım seni görmek çok güzel facede resimlerini gördüm inanılmaz güzel bir gelin olmuşsun yorum yapmaya fırsatım olmadı henüz ömür boyu mutluluklar canım benim

sağol canım benim bende seni gördüğüme çok sevindim . duru bebek nasıl nekadar kaldı doğuma

bu konuyla kafasını şişirmediğim biri kalmış bu topikte hayret :roflol:

Allah gönlüne göre versin nazlım inşallah

seni kız annesi olarak düşünüyorum boshayallersmile

herşeyden önce sağlıklı olsun ama kızım olsun çok istiyorum . ALLAH seninde gönlüne göre hayırlı olanı versin elifim belki beraber doğururuz kız

sağol canım benim bende seni gördüğüme çok sevindim . duru bebek nasıl nekadar kaldı doğuma

çoookkk az kaldı sonra alacakmısınız beni aranızabayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

35 haftalığım nisan sonu mayıs başı gelecek duru bebek çok sağlıklı maşallah darısı sizlerin başına inşalllahhh

özgecim nasılsın fıstığım

duru bebek elif teyzesiyle aynı burçta mı olcak zemuszemus

sık dişini 6 mayısta doğur kaydirigubbakcemile3

özgecim nasılsın fıstığım

duru bebek elif teyzesiyle aynı burçta mı olcak zemuszemus

sık dişini 6 mayısta doğur kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sende mi boğasın ay bende boğayım valla Elif teyzesi o kadar sıkılmaya başladım ki şimdi bile doğur deseler doğururum:roflol::roflol::roflol: ama 6 mayısta olma ihtimali de yüksek

inşallah sizin de kızınız olur bakın nilününde kızı oluyor ay kız eşyaları bile bambaşka :hulya::hulya:bayanssulusmilebayanssulusmile

cicili bicili çok güzel şeyler var kızlara

ben kaçıyorum eve gidiyorum hepinizi öptüm koccaman

en çok da duru bebişi

anladim canim.ama bebisin bir defa gülümsemesi yada degisik bir hareketi herseyi unutturuyor.bu aralar esimde tutturdu 2. yi yapalim diye beni cok zorluyor.neymis ikisi bi anda büyürmüs birbirlerine arkadas olurlarmis.ama ben ikinciye kendimi hazir hissetmiyorum.nerdeyse iki günde bir evde tartisma oluyor.
hadi hayirlisi canim insallah
simoş bu gidişle bizi doğurtmadan kendisi doğuracak ...
aranızabayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile[/QUOTE]

haklisin canim hahahahhhahaaa

deryacım biz birini yaparsak ikinci kesin

çünkü eşim ya hiç çocuk olmasın ya da olmuşken ikiz olsun uğraştırmasın diyo kaydirigubbakcemile3

hayirlisiyla bir nefeste cikarirsin insallah canim.

6. takim civil civil civciv doluyor.

deryacım biz birini yaparsak ikinci kesin

çünkü eşim ya hiç çocuk olmasın ya da olmuşken ikiz olsun uğraştırmasın diyo kaydirigubbakcemile3

benimkide ayni akilda.o ne güzel o sabah cikiyor aksam gec geliyor cocugu sirf severken ugrasmis oluyor.tabi bizim civcivde o gelince ona nazlaniyor gülmsüyo.aksama kadar bana cektirdiini görmüyor.walla canim simdilik bana bir tane yetiyor.esimi nasil vaz gecirecem bilmiyorum.bazen öyle tartisiyoruzki sesler evin icinde yankilaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…