Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende kaynanaya sinirlendikce kendimi nutellaya veriyorum bana da bulun bi care ne güzel verdim kilolari koruma doneminde vücut almiyodu ama yavastan aliyorum galiba ya
Bi dönem ne güzeldi ne veriyodum ne alabiliyodum
Kız kaynanaya kızıp nutella yenir mi
Ona yedir o şişsin dicem nutella pahalı
Kocana yedir

Canım sen zaten ideal kilondasın üzme kendini,vücut da haklı kendini korumaya almış.manyak mı bu kadın 20 küsür verdik buharlaşcaz mı napcaz diyodur
Elalisim herkes çok zayifladin deyip duruyor. 60' im ya 55 gösteren bir yapım var. Bugünüm hep düşünmekle geçti zaten. Acaba kas mi yapıyorum falan dedim. Valla vücut ne dese haklı manyağim manyak olmasına da bütün programlar boyumu yaşımı giriyorum ideal kilon 55-56 diyor. Bir yola girdim dönüş yok artik. Seve seve verecek sonu kötü olur bu işin.

Bonus bugün seni düşündüm.bu kız dedim hedef küçültse,mesela hayatının en büyük amacı 89 u görmek olsa ideal kilon 89 gibi diyet yapsan.hani total çok diye mi gözünde büyüyor da bıkıyorsun

O zaman biraz koruma yap1-2 ay takıl sonra az az ver.
25 yaşında senin kilonda olsam var yaaaaaa

İlk hedef 90 altına düşmek değil artık 100 ün altına düşmeliyim önce.
Sonrada inan 70 falan düşündüğüm yok uzun yıllar sonra yeniden 90 altına inmek istiyorum.

Beni düşündün demek

Kızlar ben geldim, geçmişe bakmadım çok birikmiş.
Hosgeldinnnn canım önemli birsey yok güncele gel ❤
Ortalama çok iyi değildi ama sonuç kötü gelmemiş neyse ki.
Aynen canım diğer takımlarda cok iyi değildi bu hafta
Bende kaynanaya sinirlendikce kendimi nutellaya veriyorum bana da bulun bi care ne güzel verdim kilolari koruma doneminde vücut almiyodu ama yavastan aliyorum galiba ya
Bi dönem ne güzeldi ne veriyodum ne alabiliyodum
Haftaya cuma kilo bildirimi alalım senden de

Bazen oturup ağlıyorum. Kilomdan dolayı acı çekiyosam zoruma gidiyo ve o an kesin elimde bişey oluyo yediğim.
Hırsımı almakmı iyice dibine vurmak mı diyim bilmiyorum. Kısa sürüyor geçiyor sonra.
Eşimden dolayı bu hissi o kadar yakından biliyorum ki bonusum
İnşallah en yakın zamanda sağlıklı hissettiğin kilona ulaş

Yaaa valla bende kabak işe yaramadı diğer takımda herkes yiyip eksi geliyodu ben gelemedim
Kız essah mi diyon Çakma kabak mi yedik yoksa. Bunu şimdi mi söylüyorsun sabahtan beri deli olacağım olur iş değil diye....kabakların intikaminin kurbanı olduk desene...karpuz olmayı bünyelerine yediremediler bizi şişmanlatiyorlar bak gördün mü....

Gaz yapıyor bize çiğ ve pişmiş sebze

Çiğ ve pişmiş dışında tüketmemiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…