Çok oynuyo o barnahOrtak dimi
Parmaamdan kaçmış örtmenim
Ahaahahhahs
O da dobradır.g.tü başı oynamaz.içi dışı birdir.iyi kalplidir
Buldun gene bi bahaneKaç tane kanal var bi tane düzgün film yok.valla gidip yatcam şimdi
AynenHele dizi
Ne münasebet,sen uyu demeden uyur muyum kelebeeemmmBuldun gene bi bahane
Aynen
Dizileri saniyesinde zaplıyorum artık böğğğ geldi.bu sene hiç izlemedim.bi çukurova var geçen seneden.o da suyunu çıkardı
Bu sene ben de izlemedim hiç bi diziyi iş sağolsunAynen
Dizileri saniyesinde zaplıyorum artık böğğğ geldi.bu sene hiç izlemedim.bi çukurova var geçen seneden.o da suyunu çıkardı
Hı hııNe münasebet,sen uyu demeden uyur muyum kelebeeemmm
Aaaa bak ona bakıyorum sahi.netten tabi ki .inş bozmazlar saçma sapanç aşk entrika intikam zırvalarylaMucize dr bakıyormda tv den asla bakamıyorum çok uzun çok reklam sonradan netten izliyorum parçs parça durumuma göre
Zayıflama motivasyonun olur işte ama küçük beden al azıcıkSorma 10 gündür kıvranıyorum alsam mı almasam mı diye
Trendyol sağolsun 40₺ indirim vermiş,dürtüyolar beni kullan diye
Ama şişkoyum,alsam seneye nolcak.
Aldım gitti
Zaten 44 e sığabileceğim de şüpheliZayıflama motivasyonun olur işte ama küçük beden al azıcık
10. Baskı sefirin kızını izliyorum.Kaç tane kanal var bi tane düzgün film yok.valla gidip yatcam şimdi
Valla sayende öğrendim tatlım...bu kadar ellettikten sonra bilsem ne olur.Ateşe göstercen ama elletmeyecen, bilmiyor musun sen o yöntemi
Kız sabah yine kurcan nasılsa,ört üstünü geçİki saattir sofra ortada duruyo şimdi kim kaldırıcak
Şimdi ben bugün biraz yürüdüm ama öyle belim ağrıdıki kalçama vuruyo ağrısı topuğum desem basamıyorum şu an.
Bu halime çok üzülüyorum inş son şişman kışımı geçiriyorumdur. Belimde fıtık var kilo baskısıyla ağrı çok yapıyo.
Egzersizlerle kilo vererek hafifletmiştim ağrıyı daha önce.
Şimdi sil baştan
hatun da fenaymis ama ben senin yerinde olsam 44 beden değil 38 40 alırdım zayıflayınca giymek için çok güzel model
Canım vucudunun kıymetini bil kabakla iki günde bir kilo veren o vücudu ben öper koklar dururum...Bugün ben çok pis yedim, her anlamda kötü bir gündü. Yarın hemen duzenime dönmem lazım.
Sorma yaa 4 gündür ben ne zaman tv açsam o çıkıyo,hint dizisi gibi mübarek10. Baskı sefirin kızını izliyorum.
Haftaya gitcem termale bacım ,hiç yemesem ancasen bana çok güzele motive verdin o günden beri sporlarıma devam ediyorum sınavlar var ama günde 25 30 DK yapıyorum . benjce küçük beden bir kıyafet alıp paraya da kiy gözünün önünde dursun ben öyle yaptım baktıkça yemiyorum abur cubur kızlar ders çalışırken kek getiriyor ben gidip yoğurt ve meyve yiyorum. az az basla spora kilo azaldıkça arttirirsin
hatun da fenaymis ama ben senin yerinde olsam 44 beden değil 38 40 alırdım zayıflayınca giymek için çok güzel model
başka aliver yaaHaftaya gitcem termale bacım ,hiç yemesem anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?