Ben de 13 Nisan...senin kadar yumuşak olmasam da külbastı gibi sayılırım.16 nisan ablam.sona günlerine doğmuşum ben o yüzden biraz yumuşakçayım
Ben iki gün yapıp 1 kilo, 3 gün yapıp 1.3 kilo vardım canım. Sizlerde yaramadığını duyunca şaşırdım. Ama ben spor da yapmıştım elimden geldiğince.Yaaa valla bende kabak işe yaramadı diğer takımda herkes yiyip eksi geliyodu ben gelemedim
Görev başarıyla tamamlandıMutlumusun goçum bizi birbirimize düşürdün
AhaahahhahsNeremiz benziyo kız töbe töbe
La bı durun...ortak sayfa burası....hem ben ne demişim
Ben pek kavgacı değilim abla genelde pis laf sokarım dilim sivridir.dikbaşlılık inatçılık var.bi de heryerde başı çekmeyi severim .gerisi uymuyo bana pekBen de 13 Nisan...senin kadar yumuşak olmasam da külbastı gibi sayılırım.
Bir gün elbet daha küçük bedenleri de olacak
Ortak dimiLa bı durun...ortak sayfa burası....hem ben ne demişimkülliyen yalan
YaaaAhaahahhahs
O da dobradır.g.tü başı oynamaz.içi dışı birdir.iyi kalplidir
Aha aynısı işteBen pek kavgacı değilim abla genelde pis laf sokarım dilim sivridir.dikbaşlılık inatçılık var.bi de heryerde başı çekmeyi severim .gerisi uymuyo bana pek
Nasıl beslendin elhancim kabak diyetinde. Biseyleri yanlış mı yaptım acaba. Su mu icmedin.Kız essah mi diyonÇakma kabak mi yedik yoksa. Bunu şimdi mi söylüyorsun sabahtan beri deli olacağım olur iş değil diye....kabakların intikaminin kurbanı olduk desene...karpuz olmayı bünyelerine yediremediler bizi şişmanlatiyorlar bak gördün mü....
Sorma 10 gündür kıvranıyorum alsam mı almasam mı diyeBir gün elbet daha küçük bedenleri de olacak
Alcam şimdiGelmez tabi kendine hayrın yok
Aldın mı ilacını
Bugün ben çok pis yedim, her anlamda kötü bir gündü. Yarın hemen duzenime dönmem lazım.Hadi ya ....işin sırrı yemek migüvenemem ki şimdi. Listede olmazsam yaparım ancak....kendimi dovesim geliyor inan ki....aynı şeyleri yaşadığını bilmiyordum içim rahatladı kız biraz... Allah razı olsun canım bacım. Gel sarilalim biraz
Deme öyle şeylerAha aynısı işte
Erkekler kullanabiliyo mu bu meretiAlcam şimdilibidom düşcek gene
UlanErkekler kullanabiliyo mu bu mereti
Ateşe göstercen ama elletmeyecen, bilmiyor musun sen o yöntemiBak hala gülüyor çiğ ve pişmiş dışında başka hangi yöntem varmış.....
Kaç tane kanal var bi tane düzgün film yok.valla gidip yatcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?