Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım

Masallah ne güzel gelirsin gelirsin azmedince oluyo gercekten herkes( kaynanam bile) hayran kalmisti 12 kilo verince kac kilo vermen gerek peki

Bende kpss ye hazirlaniyorum niyetim dugunden hemen sonra buraua gelmekti ama kpss ye calisiyim diye biraz geri çektim kendimi.
Memnun oldum

40.99 yaşım
Çok evliyim
2 kızım var
15 ve 20 yaşlarında
Hey masallah sen buyutmussun ben daha cocugun c si bile yok ama simdiden o kadar gozümde buyuyoki hamile kal ona emek ver buyut okula gonder okut sonra evlendir hazir marketten alamiyo muyuz bunlari
Yalniz yasin cok iyiymiş

aypare ackerman Elalis bu arada siz kac yasindasiniz evlimisiniz bekarmisiniz necisiniz tanisalimmi ben buraya geri döncem galiba
Taze gelincik gel tabi ki...bizle de tanış. En son evine alışveriş için market geziyordun sonra kayboldun gittin. Sana yemek önerilerinde bulunuyorduk...şimdi de diyet konuşuruz. Ama ben sağlam bir yarışmacı değilim detoks yapar kilo alırım...beni dinlemezsin kuzum...negonun sopası seni kendine getirir. Sihirli bir gücü var görünmesi yeterli...taze afetlere ama...menopozlulara sökmüyor orası ayrı...

Hey masallah sen buyutmussun ben daha cocugun c si bile yok ama simdiden o kadar gozümde buyuyoki hamile kal ona emek ver buyut okula gonder okut sonra evlendir hazir marketten alamiyo muyuz bunlari
Yalniz yasin cok iyiymiş
Mümkünse bodur boylarından al büyümesinler,bonsai gibi

Ayy evet evet artik yapiyorum yemekleri oturttum aslinda cok gelesim var da iste sinava hazirlaniyorum dersten geri kalirim buraya dalip diye korkuyorum arada bi girerim olmazsa bi deniyim bu aralar ozledim cunku insan ariyo cidden

Elhan hojam sınav kağıtlarını okurken uyuyamı kaldın yapıştır çocuklar 100 ü sevaptır

Bonus kız sen de spor yaparken mi uyudun nettin gah yerden,yerine yat üşütürsün
Sınavlara daha var kuzum... müsrif tüccar borç defterlerini kariştirirmis eski konuma bakıyordum. Kız o ney...çok evli nasıl oluyor...
Kağıtlar gelsin senin hatrin için bir 90' lik kağıdı 100 yapicim...lafı mı olur...sevabına değil de elilasim için...

Mümkünse bodur boylarından al büyümesinler,bonsai gibi
Bikac gün önce bi yavru 1 aylik muhabbet kusu aldik bakiyoruz kus bile arada bi kafesin icinde bunalima girip atar yapiyo nasil güzel annelik yapiyosam yalniz ne kadar pislik cikariyomus bu muhabbet kuslari ya evin heryeri yem bi kanat cirpiyo ben iptal

Ayy evet evet artik yapiyorum yemekleri oturttum aslinda cok gelesim var da iste sinava hazirlaniyorum dersten geri kalirim buraya dalip diye korkuyorum arada bi girerim olmazsa bi deniyim bu aralar ozledim cunku insan ariyo cidden
Tatlım çalışma arası yaparsın ...kahve molası mesela 10- 20 dakika bilemedin 30 dakika. Saatin dolduğunda tamam dersin. Hem hoşça vakit geçirirsin. Türkçe var mı varsa yardımcı olurum sana...Burası bize çok iyi geliyor...zahmetsiz misafir ağırlıyoruz ne güzel..sohbet muhabbet de baldan tatlı...daha ne olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…