Eski alışkanlıkPusuda mı bekliyon kız
Sağol canımben açığım ama yine de kendimi bikini ile rahat hissetmiyorum dize kadsr tayt ve üstüne de uzun tunik giyiyorum o şekilde giriyorum denize . zaten genelde de giyinisim tunik falan giyerim kalçama kadar . ama kadınlar için olsa bile öyle giyerdim bende ayrı bir psikopatimçok güzel bikini ama iyi gunllerde kullan inşallah
ay 57 ne güzel kilo darısı başımabenim taktiğim paraya kiydim pantolon aldım, kenarda duruyor her sabah bakıyorum ona :) yeme isteğim de kaçıyor zaten alıştım artık bir de bende gastirt var çikolata ve tatlılar midemi yakıyor ve aşırı midem.bulaniyor yedikten sonra , o yüzden şimdi midem rahat ya o his çok güzel geliyor bana bedenim temiz gibi :)
Masallah ne güzel gelirsin gelirsin azmedince oluyo gercekten herkes( kaynanam bile) hayran kalmisti 12 kilo verinceben açığım ama yine de kendimi bikini ile rahat hissetmiyorum dize kadsr tayt ve üstüne de uzun tunik giyiyorum o şekilde giriyorum denize . zaten genelde de giyinisim tunik falan giyerim kalçama kadar . ama kadınlar için olsa bile öyle giyerdim bende ayrı bir psikopatimçok güzel bikini ama iyi gunllerde kullan inşallah
ay 57 ne güzel kilo darısı başımabenim taktiğim paraya kiydim pantolon aldım, kenarda duruyor her sabah bakıyorum ona :) yeme isteğim de kaçıyor zaten alıştım artık bir de bende gastirt var çikolata ve tatlılar midemi yakıyor ve aşırı midem.bulaniyor yedikten sonra , o yüzden şimdi midem rahat ya o his çok güzel geliyor bana bedenim temiz gibi :)
40.99 yaşımaypare ackerman Elalis bu arada siz kac yasindasiniz evlimisiniz bekarmisiniz necisiniz tanisalimmi ben buraya geri döncem galiba
tekrar yap yine basar :))Masallah ne güzel gelirsin gelirsin azmedince oluyo gercekten herkes( kaynanam bile) hayran kalmisti 12 kilo verincekac kilo vermen gerek peki
Bende kpss ye hazirlaniyorum niyetim dugunden hemen sonra buraua gelmekti ama kpss ye calisiyim diye biraz geri çektim kendimi.yaş 20 benim üniversite öğrencisiyim kimya bölümünde okuyorum ,bekarım :)) şimdi aktif değilim fazla sınavlarım başlıyor çünkü yoğunum ama yoksa buralardayım hep bende daha önce 73ten 58e düşüp sonra korumayı beceremeyip geri 70.6lara kadar çıktım. 61.4 kiloyum güncel hedef 57 :)
Hey masallah sen buyutmussun ben daha cocugun c si bile yok ama simdiden o kadar gozümde buyuyoki hamile kal ona emek ver buyut okula gonder okut sonra evlendir hazir marketten alamiyo muyuz bunlari40.99 yaşım
Çok evliyim
2 kızım var
15 ve 20 yaşlarında
Taze gelincik gel tabi ki...bizle de tanış. En son evine alışveriş için market geziyordun sonra kayboldun gittin. Sana yemek önerilerinde bulunuyorduk...şimdi de diyet konuşuruz. Ama ben sağlam bir yarışmacı değilim detoks yapar kilo alırım...beni dinlemezsin kuzum...negonun sopası seni kendine getirir. Sihirli bir gücü var görünmesi yeterli...taze afetlere ama...menopozlulara sökmüyor orası ayrı...aypare ackerman Elalis bu arada siz kac yasindasiniz evlimisiniz bekarmisiniz necisiniz tanisalimmi ben buraya geri döncem galiba
Mümkünse bodur boylarından al büyümesinler,bonsai gibiHey masallah sen buyutmussun ben daha cocugun c si bile yok ama simdiden o kadar gozümde buyuyoki hamile kal ona emek ver buyut okula gonder okut sonra evlendir hazir marketten alamiyo muyuz bunlari
Yalniz yasin cok iyiymiş
Ayy evet evet artik yapiyorum yemekleri oturttumTaze gelincik gel tabi ki...bizle de tanış. En son evine alışveriş için market geziyordun sonra kayboldun gittin. Sana yemek önerilerinde bulunuyorduk...şimdi de diyet konuşuruz. Ama ben sağlam bir yarışmacı değilim detoks yapar kilo alırım...beni dinlemezsin kuzum...negonun sopası seni kendine getirir. Sihirli bir gücü var görünmesi yeterli...taze afetlere ama...menopozlulara sökmüyor orası ayrı...
Sınavlara daha var kuzum... müsrif tüccar borç defterlerini kariştirirmis eski konuma bakıyordum. Kız o ney...çok evli nasıl oluyor...
Prensesimin annesiyim.enerji kusagi ekimden beri yoklar merak ettim ama gelmedilerZipzip- kaptanim prensesimin annesiyim nerde hic gorunmuyo umutdeniz abla enerji kusagi falan nereye gittiler bide sopali yardimcin vardi hamileydi o da yok
Onsuz yeterince vermiyor ama sağolsun ona karşılık verdiCanım vucudunun kıymetini bil kabakla iki günde bir kilo veren o vücudu ben öper koklar dururum...
Bikac gün önce bi yavru 1 aylik muhabbet kusu aldik bakiyoruz kus bile arada bi kafesin icinde bunalima girip atar yapiyo nasil güzel annelik yapiyosamMümkünse bodur boylarından al büyümesinler,bonsai gibi
Tatlım çalışma arası yaparsın ...kahve molası mesela 10- 20 dakika bilemedin 30 dakika. Saatin dolduğunda tamam dersin. Hem hoşça vakit geçirirsin. Türkçe var mı varsa yardımcı olurum sana...Burası bize çok iyi geliyor...zahmetsiz misafir ağırlıyoruz ne güzel..sohbet muhabbet de baldan tatlı...daha ne olsun...Ayy evet evet artik yapiyorum yemekleri oturttumaslinda cok gelesim var da iste sinava hazirlaniyorum dersten geri kalirim buraya dalip diye korkuyorum arada bi girerim olmazsa bi deniyim bu aralar ozledim cunku insan ariyo cidden
Yaaa üzüldüm niye gelmiyolarkiPrensesimin annesiyim.enerji kusagi ekimden beri yoklar merak ettim ama gelmediler
Umutdeniz4 etiketleyim belki gelir
Kirmizi pabuc da hamileligin son aylarinda sanki cok gormuyorum canim
Kabak detoksundan mi bahsediyosunuz? Allahim tadi agzima geldi direkt o nasil bi zorla yemekti bendekiOnsuz yeterince vermiyor ama sağolsun ona karşılık verdi
Tutundurma yapıyorlarSorma yaa 4 gündür ben ne zaman tv açsam o çıkıyo,hint dizisi gibi mübarek
Onsuz derken sporu mu kasdettin ...ben anlamadıOnsuz yeterince vermiyor ama sağolsun ona karşılık verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?