Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnş canım ayağı zorlamadan yapıcam bişeyler.
Sağol bu arada :) incelik etmişsin

Kız kaynanaya kızıp nutella yenir mi
Ona yedir o şişsin dicem nutella pahalı
Kocana yedir
Kocamın kilo zaten aldi basini gidiyo bu aralar takmis kekik suyu duymus birinden sabah aksam onu iciyo zayiflicakmis öyle olmaz diyorum dinlemiyo
Hosgeldinnnn canım önemli birsey yok güncele gel ❤

Aynen canım diğer takımlarda cok iyi değildi bu hafta

Haftaya cuma kilo bildirimi alalım senden de
Bu ağır oldu kaptanim hazır degilim buna

şimdi de gofret almışlar yesene bundan bişey olmaz diyorlar yeşilçay aldım suyumh aldım yememmmm
Bikac ay önce bende boyle motiveydim ya ama diyeti birakinca almaya basladim hayatim boyunca diyet yapma düsüncesi cik git aklimdan
Şaka bi yana böyle kararli olunca insanin yemeye yemeye ciddi anlamda cani istemiyo tebrik ederim

Bikac ay önce bende boyle motiveydim ya ama diyeti birakinca almaya basladim hayatim boyunca diyet yapma düsüncesi cik git aklimdan
Şaka bi yana böyle kararli olunca insanin yemeye yemeye ciddi anlamda cani istemiyo tebrik ederim
sen kaç kilosun ,kaça dusmustun :) evet ama onlardan görünce benimde canım tatlı istiyor aklıma meyve geliyor akşam geç vakit diye yemiyorum sabah yerim artık . bende öyle diyeti bozunca hurraa yiyenlerdenim.korumak daha zor vallahi

:) yaparsın yaparsın vazgeçme . sende irade var tam başlasan devam edersin .

ben altıma tayt onun üstüne de tunik giyiyorum
Normalde ben de haşema giyiyorum ama bu kadınlara.
Çatı havuzu var,kışın termal su,yazın deniz suyu.
Geçen sene etekli mayoyla girdim,kış olduğu için havuzdan çıkınca etekler kurumuyo üstüne yapışıyo soğuk soğuk.sonra mayo aldım,o da göbeeemi üşütüyo
Yazın sorun yok yayıl güneşe kuru

Ben 69dan 57ye dusmustum 12 kilo verdim dügunum olcakti gelinlik icindi basardim gelinligin icinde incecik oldum amma velakin evlenince nolduysa hunharca yiyorum abur cubur esim de şaşırdı nisanliyken sen zayifladin evlenince beni de zayiflatirsin duzene sokarsin diyodu daha cok kilo aldi moraller bozuk ama dur demem lazim kendime yeniden ya bunun daha hamileligi var bi standart kilo otyrtmam lazim elimdeki nutellayi birakabilirsem inşallah

ben açığım ama yine de kendimi bikini ile rahat hissetmiyorum dize kadsr tayt ve üstüne de uzun tunik giyiyorum o şekilde giriyorum denize . zaten genelde de giyinisim tunik falan giyerim kalçama kadar . ama kadınlar için olsa bile öyle giyerdim bende ayrı bir psikopatim çok güzel bikini ama iyi gunllerde kullan inşallah
ay 57 ne güzel kilo darısı başıma benim taktiğim paraya kiydim pantolon aldım, kenarda duruyor her sabah bakıyorum ona :) yeme isteğim de kaçıyor zaten alıştım artık bir de bende gastirt var çikolata ve tatlılar midemi yakıyor ve aşırı midem.bulaniyor yedikten sonra , o yüzden şimdi midem rahat ya o his çok güzel geliyor bana bedenim temiz gibi :)

aypare ackerman Elalis bu arada siz kac yasindasiniz evlimisiniz bekarmisiniz necisiniz tanisalimmi ben buraya geri döncem galiba
yaş 20 benim üniversite öğrencisiyim kimya bölümünde okuyorum ,bekarım :)) şimdi aktif değilim fazla sınavlarım başlıyor çünkü yoğunum ama yoksa buralardayım hep bende daha önce 73ten 58e düşüp sonra korumayı beceremeyip geri 70.6lara kadar çıktım. 61.4 kiloyum güncel hedef 57 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…