- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
sen bana çok güzele motive verdin o günden beri sporlarıma devam ediyorum sınavlar var ama günde 25 30 DK yapıyorum . benjce küçük beden bir kıyafet alıp paraya da kiy gözünün önünde dursun ben öyle yaptım baktıkça yemiyorum abur cubur kızlar ders çalışırken kek getiriyor ben gidip yoğurt ve meyve yiyorum. az az basla spora kilo azaldıkça arttirirsin
hatun da fenaymis ama ben senin yerinde olsam 44 beden değil 38 40 alırdım zayıflayınca giymek için çok güzel model
Baksır giyiyorum dersen füze olur uçarım ...başka aliver yaaben bikini giymiyorm giysem kesin alırdım
Cıkssss olmasbaşka aliver yaaben bikini giymiyorm giysem kesin alırdım
Sabah 6.30 evden çıkıyom kız nereye kurcam masayıKız sabah yine kurcan nasılsa,ört üstünü geç
Kocamın kilo zaten aldi basini gidiyo bu aralar takmis kekik suyu duymus birinden sabah aksam onu iciyo zayiflicakmis öyle olmaz diyorum dinlemiyoKız kaynanaya kızıp nutella yenir mi
Ona yedir o şişsin dicem nutella pahalı
Kocana yedir
Bu ağır oldu kaptanim hazır degilim bunaHosgeldinnnn canım önemli birsey yok güncele gel ❤
Aynen canım diğer takımlarda cok iyi değildi bu hafta
Haftaya cuma kilo bildirimi alalım senden de
Bikac ay önce bende boyle motiveydim ya ama diyeti birakinca almaya basladim hayatim boyunca diyet yapma düsüncesi cik git aklimdanşimdi de gofret almışlar yesene bundan bişey olmaz diyorlaryeşilçay aldım suyumh aldım yememmmm
:) yaparsın yaparsın vazgeçme . sende irade var tam başlasan devam edersin .İnş canım ayağı zorlamadan yapıcam bişeyler.
Sağol bu arada :) incelik etmişsin
ben altıma tayt onun üstüne de tunik giyiyorumBaksır giyiyorum dersen füze olur uçarım ...
sen kaç kilosun ,kaça dusmustun :) evet ama onlardan görünce benimde canım tatlı istiyor aklıma meyve geliyor akşam geç vakit diye yemiyorum sabah yerim artık . bende öyle diyeti bozunca hurraa yiyenlerdenim.korumak daha zor vallahiBikac ay önce bende boyle motiveydim ya ama diyeti birakinca almaya basladim hayatim boyunca diyet yapma düsüncesi cik git aklimdan
Şaka bi yana böyle kararli olunca insanin yemeye yemeye ciddi anlamda cani istemiyo tebrik ederim
Şükür yarabbim...:) yaparsın yaparsın vazgeçme . sende irade var tam başlasan devam edersin .
ben altıma tayt onun üstüne de tunik giyiyorum
Normalde ben de haşema giyiyorum ama bu kadınlara.:) yaparsın yaparsın vazgeçme . sende irade var tam başlasan devam edersin .
ben altıma tayt onun üstüne de tunik giyiyorum
Ben 69dan 57ye dusmustum 12 kilo verdim dügunum olcakti gelinlik icindi basardim gelinligin icinde incecik oldum amma velakin evlenince nolduysa hunharca yiyorum abur cubursen kaç kilosun ,kaça dusmustun :) evet ama onlardan görünce benimde canım tatlı istiyor aklıma meyve geliyor akşam geç vakit diye yemiyorum sabah yerim artık . bende öyle diyeti bozunca hurraa yiyenlerdenim.korumak daha zor vallahi
ben açığım ama yine de kendimi bikini ile rahat hissetmiyorum dize kadsr tayt ve üstüne de uzun tunik giyiyorum o şekilde giriyorum denize . zaten genelde de giyinisim tunik falan giyerim kalçama kadar . ama kadınlar için olsa bile öyle giyerdim bende ayrı bir psikopatimNormalde ben de haşema giyiyorum ama bu kadınlara.
Çatı havuzu var,kışın termal su,yazın deniz suyu.
Geçen sene etekli mayoyla girdim,kış olduğu için havuzdan çıkınca etekler kurumuyo üstüne yapışıyo soğuk soğuk.sonra mayo aldım,o da göbeeemi üşütüyo
Yazın sorun yok yayıl güneşe kuru
ay 57 ne güzel kilo darısı başımaBen 69dan 57ye dusmustum 12 kilo verdim dügunum olcakti gelinlik icindi basardim gelinligin icinde incecik oldum amma velakin evlenince nolduysa hunharca yiyorum abur cuburesim de şaşırdı nisanliyken sen zayifladin evlenince beni de zayiflatirsin duzene sokarsin diyodu daha cok kilo aldi moraller bozuk ama dur demem lazim kendime yeniden ya bunun daha hamileligi var bi standart kilo otyrtmam lazim elimdeki nutellayi birakabilirsem inşallah
Yok bebeem burdayım
Pusuda mı bekliyon kızYok bebeem burdayım
yaş 20 benim üniversite öğrencisiyim kimya bölümünde okuyorum ,bekarım :)) şimdi aktif değilim fazla sınavlarım başlıyor çünkü yoğunum ama yoksa buralardayım hep bende daha önce 73ten 58e düşüp sonra korumayı beceremeyip geri 70.6lara kadar çıktım. 61.4 kiloyum güncel hedef 57 :)aypare ackerman Elalis bu arada siz kac yasindasiniz evlimisiniz bekarmisiniz necisiniz tanisalimmi ben buraya geri döncem galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?