çoookkk az kaldı sonra alacakmısınız beni aranızabayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
35 haftalığım nisan sonu mayıs başı gelecek duru bebek çok sağlıklı maşallahDarısı sizlerin başına inşalllahhh
kıs boga burcu kızın olacak ....:ecrin_bebek: sende bogaydın dimi özkeeee..çoookkk az kaldı sonra alacakmısınız beni aranızabayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
35 haftalığım nisan sonu mayıs başı gelecek duru bebek çok sağlıklı maşallahdarısı sizlerin başına inşalllahhh
delikafadulden nazlım evdeki hesap çarşıya uymaz güzelim bence hesap yapma .ALLAH kısmet ederse ben planlarımı yaptım kızlar . 2011 haziran gibi hamile kalmak istiyorum. kocamda tamam dedi
eşin ne burcu melek keçimi?sırnaşık şey:roflol::roflol:deryacım biz birini yaparsak ikinci kesin
çünkü eşim ya hiç çocuk olmasın ya da olmuşken ikiz olsun uğraştırmasın diyo kaydirigubbakcemile3
sana katiliyorum ablacim bende yasadim.delikafadulden nazlım evdeki hesap çarşıya uymaz güzelim bence hesap yapma .
senin hesapladıgın deyil MEVLAM ne zaman verirse o zaman oluyor ..bunu defalarca yaşadım vede gördüm ...a.s
bakmışın önümüzdeki ay hamileyim demişin .lülülülülülüdelikafadulden
eşin ne burcu melek keçimi?sırnaşık şey:roflol::roflol:
yakında bebişinz olunca ,şöyle kucagına ılp kokusunu duyunca . :Saruboceq: eyvah ben bu güne kadar niye elife dur demişim diycek ....:dilcikar::mymeka:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sende mi boğasın ay bende boğayım valla Elif teyzesi o kadar sıkılmaya başladım ki şimdi bile doğur deseler doğururum:roflol::roflol::roflol: ama 6 mayısta olma ihtimali de yüksek
inşallah sizin de kızınız olur bakın nilününde kızı oluyor ay kız eşyaları bile bambaşka :hulya::hulya:bayanssulusmilebayanssulusmile
eşin ne burcu melek keçimi?sırnaşık şey:roflol::roflol:
yakında bebişinz olunca ,şöyle kucagına ılp kokusunu duyunca . :Saruboceq: eyvah ben bu güne kadar niye elife dur demişim diycek ....:dilcikar::mymeka:
hemde inatçı keçi burcundan :roflol:
yengeç burcu
Monti de de ol ama bizi de bırakma ece bilmiyorumkismile
Nurocum sen beni çok iyi anladnkıs hilemi yok . ye y dl böregi salla yanında yeşilligi .. iç çayını ye peynriri vs ... misafir çakmaz bile ...lülülülülülü
eddoras ablama şundan dedim affına sıgınarak :kedi:yanlzıca 2 dl börek yemek büyük hata .onu miktarını azattıp bide yanında telafi edecek bişiler yeseydi hiç bir sorun olmazdı vede pişmanlık .a.s..
aklınızda olsun kıslar böyle durumları atlata bilirsiniz .... ama o böregi yemek istiyorsanız onu bilemem tabi.lülülülülülü
Nurocum sen beni çok iyi anladn
aebencim sende haklısın:uhm:
Ama ben her misafir geldiğinde kaçamak yapan biri değilimakannehir
Arkadaşlar 2 kişiydi ve yeni evime ilk defa geldiler.benneyaptımki
Şimdi kalabalık misafir olunca kaytarıosun,ne yediğin belli olmuyo.Az kişi olunca onlarda çekiniyo bu defa.Zaten bir sürü şey yapmıştım,arkadşlar sıkılmadan yesin istedim:1no2:
Böreğe hayır demek çok kolay benim için.Oğlum çok sevio o yüzden sıksık börek olur bizim evde:umursamaz:
Nurocum sen beni çok iyi anladn
Şimdi kalabalık misafir olunca kaytarıosun,ne yediğin belli olmuyo.Az kişi olunca onlarda çekiniyo bu defa.Zaten bir sürü şey yapmıştım,arkadşlar sıkılmadan yesin istedim:1no2:
Böreğe hayır demek çok kolay benim için.Oğlum çok sevio o yüzden sıksık börek olur bizim evde:umursamaz:
Aaayyy melekcm.çok güldürdün beni:roflol:ayy kıyamam ya yazık değil mi o börekçikler yenmesinler mi şimdi di mi ama
gönderin ben yerim cokacimcoook cokacimcoook
zaten aylardır canım börek istiyo ama yapmadım
Aaayyy melekcm.çok güldürdün beni:roflol:
Ne börekmiş amadelikafadulden
Yollıym melekcm,nedemekyerimseniben
merhaba aebencm nurocum.aebencim montiye yazıcm ama fırsat bulamadım bir türlü
:kedi:ay ablam sen benim kusuruma bakma bazan gestapolugun tutuyor konu diyet olunca.sırnaşık şeyNurocum sen beni çok iyi anladn
ne aeben mi :1shok: :1shok:
börek hakkında yazdıklarımı silin çabuk :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?