Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet çok az kalmış . Alırız tabiki canım benim bekliyoruz seni sabırsızlıkla . Inşallah hayırlısıyla duru bebeğimizi al bir kucağına .

kıs boga burcu kızın olacak ....:ecrin_bebek: sende bogaydın dimi özkeeee..

alırız alırız sen gel yer olmasa bile ben çıkar seni koyarız takıma .kaydirigubbakcemile3
nede olsa kilo verme potansiyelin bol olur ..sırnaşık şey ay ne fenayım ne düşünüyorum ...
özkem baktın resimlerine fıstıkım ..Şeniz

ALLAH kısmet ederse ben planlarımı yaptım kızlar . 2011 haziran gibi hamile kalmak istiyorum. kocamda tamam dedi
delikafadulden nazlım evdeki hesap çarşıya uymaz güzelim bence hesap yapma .
senin hesapladıgın deyil MEVLAM ne zaman verirse o zaman oluyor ..bunu defalarca yaşadım vede gördüm ...a.s
bakmışın önümüzdeki ay hamileyim demişin .lülülülülülüdelikafadulden

deryacım biz birini yaparsak ikinci kesin

çünkü eşim ya hiç çocuk olmasın ya da olmuşken ikiz olsun uğraştırmasın diyo kaydirigubbakcemile3
eşin ne burcu melek keçimi?sırnaşık şey:roflol::roflol:
yakında bebişinz olunca ,şöyle kucagına ılp kokusunu duyunca . :Saruboceq: eyvah ben bu güne kadar niye elife dur demişim diycek ....:dilcikar::mymeka:

sana katiliyorum ablacim bende yasadim.

yine haklisin ablacim yine katiliyorumolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ayy kız sende mi duru ismini koymayı düşünüyosun :) benimde kızım olursa ismini duru koyacağım :)

hemde inatçı keçi burcundan :roflol:

yengeç burcu

Nurocum sen beni çok iyi anladn
aebencim sende haklısın:uhm:
Ama ben her misafir geldiğinde kaçamak yapan biri değilimakannehir
Arkadaşlar 2 kişiydi ve yeni evime ilk defa geldiler.benneyaptımki
Şimdi kalabalık misafir olunca kaytarıosun,ne yediğin belli olmuyo.Az kişi olunca onlarda çekiniyo bu defa.Zaten bir sürü şey yapmıştım,arkadşlar sıkılmadan yesin istedim:1no2:
Böreğe hayır demek çok kolay benim için.Oğlum çok sevio o yüzden sıksık börek olur bizim evde:umursamaz:

ayy kıyamam ya yazık değil mi o börekçikler yenmesinler mi şimdi di mi ama

gönderin ben yerim cokacimcoook cokacimcoook

zaten aylardır canım börek istiyo ama yapmadım

bazen ortama ayak uydurmak zorunda kalabiliyoruz ama napalım bozduk bikere deyip durmak yok yola devammmm :lepi:

Bugünkü menümüde yazm.Adetim çok yakın.ıştahm çok açıldı.Bol salata ve yoğurt imdadıma yetişio
KAHVALTI
bu arada bimden light beyaz peynir aldım.
domates
zeytin
3ince dilim salam.monti amcamız abartmamk kaydıyla salama izin verio biliosnzsositososito
3 dilim tam buğday ekmek
ARA
1 elma
1salatalık
AKŞAM
bol yeşil salata
ızgara tavuk
1tabak zeytinyağlı kuru fasulye
1kase yoğurt
GECE
meyve
belki süt
Sporumu yarın yazıym.ne kadar yapabilirim bilmiyorm

ayy kıyamam ya yazık değil mi o börekçikler yenmesinler mi şimdi di mi ama

gönderin ben yerim cokacimcoook cokacimcoook

zaten aylardır canım börek istiyo ama yapmadım
Aaayyy melekcm.çok güldürdün beni:roflol:
Ne börekmiş amadelikafadulden
Yollıym melekcm,nedemekyerimseniben

:kedi:ay ablam sen benim kusuruma bakma bazan gestapolugun tutuyor konu diyet olunca.sırnaşık şey
tamam sustum .:kedi:afiyet olsun ...
meşşur oldu böreklerde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…