- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Allah canini almasin sesli güldümkidemliyiz loy loy loyyy
bize bisey olsun da zayiflayalim bari
kiz biz ayni taraftayizo gulumseyi karistirma ise
ne karsiyon rakibemeo benim kanli canli rakibem
kaldirdim gobegi bak hopppaaakiz bu sarki tam bize uyuyo yawww
Tam uydu ha sarkima biz boyle kafiyeli takilalkm
Hoş geldin canim yeniden takim kaptaniyim. 30 yaşındayım ankarada yasiyorum bekarimADINIZ: Dilara
YAŞINIZ: 20
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 60.8
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: Nişanlı
MESLEGINIZ: Gıda Teknikeri
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Olmadım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Metabolizmamın hızlandığını zannetmem ve kendimi abur cubura vermem..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: En önemlisi kendim için istiyorum. Kiloluyken mutsuzum ve etrafıma huzursuzluk veriyorum hep gergin oluyorum. Daha sonrasında ise Nişanlımın yanına yakışmak istiyorum :))
hosgeldin canimHoşbuldummm buradan paylaşıyorum değil mi? Daha yeniyim öğrenicem inşallah
Sus kız kıdemliyeni gelin sunumlarindan hevesimi almam icin ayricalik var tabiki kahve fincanina pembe kurdeleler bagladim
Ayy şaka bi yana hic öyle bi yeni gelin olmadim onlar mi tuuhaf ben mi bilmiyorum
Blyosunuz kaptanım bu hafta hiç kaçamak yapmadım sporumu aksatmadım ben regl oldum o yuzden eksi gelemedim fazla yoksa diyetime sporum eksiksizdi elimdwn geleni yaptığımı düşünüyorumHadi bakalim bu hafta bu motivasyonla guzel eksi bekliyorum senden
Cnm oğlum çıktı cumq öğlen şükür.. bende cuma sabah gidicektim ama gidemedim.. Bende akdeniz anemisi var galiba.. bi doktor öyle demişti tekrar test yaptırıcam.. pazartesiye erteledim mecbur gidicem.. diyeti bıraksam mı diye bende düşündüm ama bak diyete rağmen artıyım bak aylardır uğraşıyorım gitmiyo.. normalde ben bu kdr dilkat etmeye 3 kilo vermiştim.. bıraksam 76yı görürüm.. bu baş dönmelerim olmasa spor yapıcam ama evin işini zor yapıyorum.. uff uzun hikaye..Hastaneye ne zaman gideceksin canim
Oglun nasil oldu cikti mi hastaneden
Biraz diyete ara mi versen daha mi kotu olur bilemedim
Ayip ettin kendi ellerimle pembe fare seklinde cikolatalar yaptim fincanlara kurdeleler bagladim yemezseniz ayip olurhosgeldin canim
Ay ne guldum
Bak evini gormeye gelcez ben fincanimda o kurdeleyi gormezsem icemem haberin olsun
Kahve yanina da senin hatrin icin cikolata yerim yani israr edeceksin ya
Reglin etkisidir canim ama dunku menunde tatli.pirinç. br aradaydi onlara dikkat etBlyosunuz kaptanım bu hafta hiç kaçamak yapmadım sporumu aksatmadım ben regl oldum o yuzden eksi gelemedim fazla yoksa diyetime sporum eksiksizdi elimdwn geleni yaptığımı düşünüyorum
Çok teşekkürler umarım düşerizHoş geldin canim yeniden takim kaptaniyim. 30 yaşındayım ankarada yasiyorum bekarim
Hedefine birlikte ulasiriz bende seninle 50 kiloya duserim duserim belki
Hosgeldin aramiza canim :)Çok teşekkürler umarım düşeriz ♥ Yalnız benim kendi uyguladığım bir diyetim var bu sorun olur mu? Bunu devam ettirip size her salı kilomu ve ilerlememi yazmak istiyorum, sizleri de okumak istiyorum. Motivasyon açısından iyi olur :))
Fare ne kiz misafirlerine rezil mi olcaksin senAyip ettin kendi ellerimle pembe fare seklinde cikolatalar yaptim fincanlara kurdeleler bagladim yemezseniz ayip olur
Ha bide instagramda durum paylasmam lazm kocisimle kahve keydi diye onu da yaparsam yeni gelinlik gorevimi zerresiyle yerine getirmis olcam
Hoşbuldum canım teşekkür ederimHosgeldin aramiza canim :)
Fare ama pembe dikkkatini cekerimFare ne kiz misafirlerine rezil mi olcaksin sencik cık hic yakismadi sana taze gelin
Aa insta da paylasmadan yeni gelin olmuyosun ki zati bi adap var kural var
Geçmiş olsun tekrardan oğlunaCnm oğlum çıktı cumq öğlen şükür.. bende cuma sabah gidicektim ama gidemedim.. Bende akdeniz anemisi var galiba.. bi doktor öyle demişti tekrar test yaptırıcam.. pazartesiye erteledim mecbur gidicem.. diyeti bıraksam mı diye bende düşündüm ama bak diyete rağmen artıyım bak aylardır uğraşıyorım gitmiyo.. normalde ben bu kdr dilkat etmeye 3 kilo vermiştim.. bıraksam 76yı görürüm.. bu baş dönmelerim olmasa spor yapıcam ama evin işini zor yapıyorum.. uff uzun hikaye..
Hoş başımıza kalmayacan elbet gelin olacaksın zamanı gelince ama şimdi deeel seni vermezik kimseye önce gelsin tek tek hepimizden istesin sonrasını düşünürükYok kimseyi kayirmadik ki
Ben mi gelin olacak misim ne zaman haberim yok
Dur bakıcaz bakalım cnm..Geçmiş olsun tekrardan oğluna
Doktor sonrası diyetisyene mi gitsen belki onlar daha iyi yonlendirir
Su an icin spor yapma onemli olan sagligin hem kilonda çok iyi diyeti bir sure ertele saglikli beslen canim
Yav he he rüyanda yer içersinhosgeldin canim
Ay ne guldum
Bak evini gormeye gelcez ben fincanimda o kurdeleyi gormezsem icemem haberin olsun
Kahve yanina da senin hatrin icin cikolata yerim yani israr edeceksin ya
Dogru pazartesi artiydin canimH birde artı geldim izinden dolayı onu telafi ettim ilk başta tabiki
Burda kural geregi cuma gunleri kilo bildirimi yapıyoruz pazarteside ara tartimiz varÇok teşekkürler umarım düşeriz ♥ Yalnız benim kendi uyguladığım bir diyetim var bu sorun olur mu? Bunu devam ettirip size her salı kilomu ve ilerlememi yazmak istiyorum, sizleri de okumak istiyorum. Motivasyon açısından iyi olur :))
Iyi geceler canimKizlar benim sarjim azaldi çıkıyorum gorusuruz yarin iyi geceler♥
Tamam o zamanHoş başımıza kalmayacan elbet gelin olacaksın zamanı gelince ama şimdi deeel seni vermezik kimseye önce gelsin tek tek hepimizden istesin sonrasını düşünürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?