Bizide şeytan etti gördünnn kız get oku kaldır gelmim yanına bitir öyle gel yamacıma konuşakİyi ya, ben gider o zamanZaten iki saattir önümde kuran, 3. kez abdest aldım
Ben demin mutfagin anahtarini calip nescafe ictimBuyur canımmm çayımız kahvemiz yok kuru muhabbet bizimki tabiki katılan bilirsin kusurumuza bakma kaptan bizi aç bırakıyor mutfak kitli
bak yaranamiyorumTövbeler olsun hatun kilo beğenmiyorYa 5 kilo daha alsaydı
Kilom azdi benim4 ayda 13.800 vermişim gelmiş bana 1 yılda 13 kilo diyo ölemisin öldüremisin
Mutfaga izinsiz girmek yasak demedik miBen demin mutfagin anahtarini calip nescafe ictimama ceza vermek yok benim bugün ilk günüm sayilir ayrica yeni gelinim ben (ne alakaysa)
Nere gidiyon rakibem gel savun beniİyi ya, ben gider o zamanZaten iki saattir önümde kuran, 3. kez abdest aldım
Naptımsa sana yaranamadim kaldirdim devamini bimiym cankan kardesler akarbak yaranamiyorum
Yaranamadim yavrum yaranamadim
Kilom azdi benimay nasil yapsam da uste ciksam
Ayy tamam vazgectim tembelim ben kabulll
bak yaranamiyorum
Yaranamadim yavrum yaranamadim
Kilom azdi benimay nasil yapsam da uste ciksam
Ayy tamam vazgectim tembelim ben kabulll
Yeni gelin kayirma varmiBen demin mutfagin anahtarini calip nescafe ictimama ceza vermek yok benim bugün ilk günüm sayilir ayrica yeni gelinim ben (ne alakaysa)
Ayy bal kaptanMutfaga izinsiz girmek yasak demedik mi
Afiyet olsun canim ders çalışıyorsun arada kahve icebilirsin
Hoşbuldummm buradan paylaşıyorum değil mi? Daha yeniyim öğrenicem inşallahOlmasam daha iyi gerçekten surekli birsey yiyorum
Hosgeldin canim ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilir misin
Hastaneye ne zaman gideceksin canimKızlar moralim bozuluyor o yüzden menü bile yazasım gelmiyo ama 0 kaçamak..
Evet canim buradan paylasiyorsunHoşbuldummm buradan paylaşıyorum değil mi? Daha yeniyim öğrenicem inşallah
Sankim banada ele geldi oda gelin olacak ya dayanışma var ben ele sezdimm
Sus kız kıdemli
Aaa kuru iftiraSankim banada ele geldi oda gelin olacak ya dayanışma var ben ele sezdimm
Yok kimseyi kayirmadik ki
Ben mi gelin olacak misim ne zaman haberim yokSankim banada ele geldi oda gelin olacak ya dayanışma var ben ele sezdimm
kidemliyiz loy loy loyyySus kız sen kıdemliysen bende senden sonra kidemliyim
Ayy bende sevmiyodum da esim o kadar cok dinliyoki bazen bende kendim söylerken buluyorum düsunebiliyo musun benim gibi sisko bi patates sürekli sana bana bize bisey olabilir diye takiliyo bütün gün
kiz biz ayni taraftayizEvet bana da gelmis senden kıdemliyim diyo ya kız ona
ne karsiyon rakibemeSus kızzzz arada kalan dayağı yer ona göre
kaldirdim gobegi bak hopppaaaNaptımsa sana yaranamadim kaldirdim devamini bimiym cankan kardesler akar
Tam uydu ha sarkima biz boyle kafiyeli takilalkmyufka yüreğim yine dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?