Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün kim geldi. Neden canına acımıyor kendini hırpalıyorsun canım.yarın da böyle yapma. Az az yap. Yavaş yavaş annenler yabancı değiller.

İyi geceler canim

Bugün kim geldi. Neden canına acımıyor kendini hırpalıyorsun canım.yarın da böyle yapma. Az az yap. Yavaş yavaş annenler yabancı değiller.

Ya evde işim yoktu bi kahvaltı hszırlıycam sabahtan. Bugün geldim eve zaten arabada başladı kafam gidip geldi.
Önce kv kp geldi çaya alt katımda oturuyolar.
Sonrada onlar gitti bi arkadaş geldi.

Ya evde işim yoktu bi kahvaltı hszırlıycam sabahtan. Bugün geldim eve zaten arabada başladı kafam gidip geldi.
Önce kv kp geldi çaya alt katımda oturuyolar.
Sonrada onlar gitti bi arkadaş geldi.
Ayy canım benim bazen böyle oluyor.üst üste geliyor hepsi. Şimdi nasılsın? Neden başın dönüyor tansiyon da mi sorun var?

Ayy canım benim bazen böyle oluyor.üst üste geliyor hepsi. Şimdi nasılsın? Neden başın dönüyor tansiyon da mi sorun var?

Yok kulakla ilgili muhtemelen dr a da gittim ama ikna olamadım. Vertigo yada kristal gibi bişey değil bu farklı.

Recep ivediğin kolonya kafası geldi aklıma.
Bu farhlu gafa

Merhaba katılabilir miyim bende? :))
Merhaba Dilos bulmuşsun adresi . Hoş geldin tatlım canin çekti di mi fıstık gibi menüleri sporları görünce...İyi yaptın gelmekle ...hayalindeki ölçülere bir şekilde ulaşmak için bir yerden başlamak lazım. Kader seni buralara getirdi bir nasibin var demek ki...

Yok kulakla ilgili muhtemelen dr a da gittim ama ikna olamadım. Vertigo yada kristal gibi bişey değil bu farklı.

Recep ivediğin kolonya kafası geldi aklıma.
Bu farhlu gafa
Canım bonus um geçen tv de bu baş dönmeleri çoğaldı ve stres tetikliyor dediler. Bende de bir ara olmuştu gerçekten stresli bir dönemimdi. Sen şimdi dönme konusunda yatıp dinleneceksin bir de ilaç vermişler di bana adını hatırlamıyorum ama bir kutu içtim vana misin demedi. Dikkat et dinlen kafa dinle yani. İnşallah çabuk geçer.

Betaserc mi ilaç? Ben onu kullandım başımı hiç kaldıramadım bi hafta yattım ruh gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…