Yoook canım şimdi 35 yaşındayım. Az kaldı 36 olacak .diyarbakır da 4 yıl yaşadım.
Hoş buldum bonus umRişşş hoşgeldin canım
Hoş buldum bonus um
Artılar gelince gezindim . senin izinden geldim canımYolun nasıl düştü buraya :)
Artılar gelince gezindim . senin izinden geldim canımyoksaolmayacak böyle yedikçe yesim gene bugün . Hay Allah nolacak benim bu halim.
Bugün kim geldi. Neden canına acımıyor kendini hırpalıyorsun canım.yarın da böyle yapma. Az az yap. Yavaş yavaş annenler yabancı değiller.Çok yorgunum yaeşimin sınavı falan yok diye annemleri kahvaltıya çağırim dedim pazar için.
Bugün hem dışarı çıktım hemde 2 kere misafir gelmiş oldu.
Başım dönüp durdu zor oturdum milletin yanında
Bende yatayımmavitosbik07 im de gelmedi herkese hayırlı geceler dün gecede geç yattım sabah erken kalktım sabah görüşmek üzre hepinizi öpüyorum gecemiz hayır olsun Allaha emanet olun hoşçakalınnnnn
Bugün kim geldi. Neden canına acımıyor kendini hırpalıyorsun canım.yarın da böyle yapma. Az az yap. Yavaş yavaş annenler yabancı değiller.
Ayy canım benim bazen böyle oluyor.üst üste geliyor hepsi. Şimdi nasılsın? Neden başın dönüyor tansiyon da mi sorun var?Ya evde işim yoktu bi kahvaltı hszırlıycam sabahtan. Bugün geldim eve zaten arabada başladı kafam gidip geldi.
Önce kv kp geldi çaya alt katımda oturuyolar.
Sonrada onlar gitti bi arkadaş geldi.
Ayy canım benim bazen böyle oluyor.üst üste geliyor hepsi. Şimdi nasılsın? Neden başın dönüyor tansiyon da mi sorun var?
Merhaba Dilos bulmuşsun adresi . Hoş geldin tatlım canin çekti di mi fıstık gibi menüleri sporları görünce...İyi yaptın gelmekle ...hayalindeki ölçülere bir şekilde ulaşmak için bir yerden başlamak lazım. Kader seni buralara getirdi bir nasibin var demek ki...Merhaba katılabilir miyim bende? :))
Canım bonus um geçen tv de bu baş dönmeleri çoğaldı ve stres tetikliyor dediler. Bende de bir ara olmuştu gerçekten stresli bir dönemimdi. Sen şimdi dönme konusunda yatıp dinleneceksin bir de ilaç vermişler di bana adını hatırlamıyorum ama bir kutu içtim vana misin demedi. Dikkat et dinlen kafa dinle yani. İnşallah çabuk geçer.Yok kulakla ilgili muhtemelen dr a da gittim ama ikna olamadım. Vertigo yada kristal gibi bişey değil bu farklı.
Recep ivediğin kolonya kafası geldi aklıma.
Bu farhlu gafa
Bana hurma deme iki gözüm...carpilacam bu sözle ama bir günde 21 hurma ...felegim şaştı.. Allah kurtarsın bacım...üç gün veriyorum sana ...daha fazla yapamazsın...
Betaserc mi ilaç? Ben onu kullandım başımı hiç kaldıramadım bi hafta yattım ruh gibiCanım bonus um geçen tv de bu baş dönmeleri çoğaldı ve stres tetikliyor dediler. Bende de bir ara olmuştu gerçekten stresli bir dönemimdi. Sen şimdi dönme konusunda yatıp dinleneceksin bir de ilaç vermişler di bana adını hatırlamıyorum ama bir kutu içtim vana misin demedi. Dikkat et dinlen kafa dinle yani. İnşallah çabuk geçer.
Pazara gittim kumaş almaya yoksa nerdeeeeeEla hanıma bak yürümüş maşallah
Pazara gittim kumaş almaya yoksa nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?