- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Gecen sene52 ye kadar düşmüştüm
Olsun canim bir kac saglik problemide yasamistin saglik olsun gerisi bos simdi ulaşırsın hedefineAslinda 75 ile basladim yani 13 kg
ama biraz azimli olsam mezundum simdi
O surecleri yaşamadım bilmiyorum ama bende hasta olunca daha çok kilo aliyorum daha çok yemek yiyorumBen de en son nisanimda 52 idimdugunde 54 Herkes dugun telaşından kilo verir, masallah ben de besilenmistim
13 dedim 13Hadi inş yoksa senin defterini dürerim yakında 1 yılda 11 kilo ne gızz
Hadi inş yoksa senin defterini dürerim yakında 1 yılda 11 kilo ne gızz
4 ayda 13.800 vermişim gelmiş bana 1 yılda 13 kilo diyo ölemisin öldüremisin13 dedim 13
2 kilomu yedirmemmm
Yaa olsun üzülme be kaptanim hepimiz birer patatesiz1 yil oldu degil mi ocak gibi gelmistin bende seni iyiki tanimisim
Bende 58.8 e kadar çıktım canim sonra listeye girdim 54.5 a düştüm izmire ablamin yanina gittim 3 hafta ordaydim şimdi 56 kilodayim
Cok koruyamiyorum artik
Sus kız sen kıdemliysen bende senden sonra kidemliyimbakma dalga geciyorum benbi sende 13 kilo verdim ama bu son kilolar yapisir da gitmez pis seyler
Ben daha kidemliyim enn kidemli benim
Ya bi sevmiyorum o sarkiyi
Evet beni de iyiki tanidin dimi kaptanim1 yilda 11 kilo iyi rakam aslinda
Mart gibi gelmistin sende oyle hatırlıyorum ama nisanda olabilir :))
Abbowwwww sen hastayım dedin bugün demiO surecleri yaşamadım bilmiyorum ama bende hasta olunca daha çok kilo aliyorum daha çok yemek yiyorum
Evet bana da gelmis senden kıdemliyim diyo ya kız ona4 ayda 13.800 vermişim gelmiş bana 1 yılda 13 kilo diyo ölemisin öldüremisin
Kesinlikle canim saglik olsun saglik en onemlisiOlsun canim bir kac saglik problemide yasamistin saglik olsun gerisi bos simdi ulaşırsın hedefine
Sus kızzzz arada kalan dayağı yer ona göreTövbeler olsun hatun kilo beğenmiyorYa 5 kilo daha alsaydı
Senide iyiki tanidim canim cook guzel gunler gecirdikYaa olsun üzülme be kaptanim hepimiz birer patatesiz
Sus kız sen kıdemliysen bende senden sonra kidemliyim
Ayy bende sevmiyodum da esim o kadar cok dinliyoki bazen bende kendim söylerken buluyorum düsunebiliyo musun benim gibi sisko bi patates sürekli sana bana bize bisey olabilir diye takiliyo bütün gün
Evet beni de iyiki tanidin dimi kaptanimbende seni iyiki tanimisim biraz zorladim ama iyiki de diye
Bugün kendimi ifade etmekte zorlaniyorum farkettiniz mi rap e baglicam birazdan meronun almanca kismi geliyo reklamlardan sonra bekleyin
Sen üzülme ben onun hakkından gelirim aramızda kalsın hiç sevmem babasınıda sevmezdimEvet bana da gelmis senden kıdemliyim diyo ya kız ona
Sus kızzzz arada kalan dayağı yer ona göre
Buyur canımmm çayımız kahvemiz yok kuru muhabbet bizimki tabiki katılan bilirsin kusurumuza bakma kaptan bizi aç bırakıyor mutfak kitliMerhaba katılabilir miyim bende? :))
Olmasam daha iyi gerçekten surekli birsey yiyorumAbbowwwww sen hastayım dedin bugün demisakınnhaaa sen hasta olma o vakit
Hosgeldin canim ilk sayfadaki kurallari okuyup formu doldurabilir misinMerhaba katılabilir miyim bende? :))
Hadi bakalim bu hafta bu motivasyonla guzel eksi bekliyorum sendenMisafirlikten geliyoruz herkesin çok zayıflamışsın nasıl zayıfladın övgülerini duymak bambaşkaydı kıyafetlerin üzerime olması♥ ve bi yerlerden pörtlememem ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?