Bi uzun elbise,havuzdan çıkınca üstüme geçirivermeye diktim bile 10₺Neydecen kumaşı
50 çok az bebeğim ya ...rüzgarlı bir yerde gezmen risk altında. Seninle aynı boydayim . Ölçekler ideal olanın 55 olduğunu söylüyor. Mutlu olacağına inandirmişsin kendini ondan bir şey dememem lazım ama ilk ve son kez de olsa tekrar düşün derim Kuzum.ADINIZ: Dilara
YAŞINIZ: 20
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 60.8
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: Nişanlı
MESLEGINIZ: Gıda Teknikeri
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Olmadım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Metabolizmamın hızlandığını zannetmem ve kendimi abur cubura vermem..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: En önemlisi kendim için istiyorum. Kiloluyken mutsuzum ve etrafıma huzursuzluk veriyorum hep gergin oluyorum. Daha sonrasında ise Nişanlımın yanına yakışmak istiyorum :))
Tövbe yarabbim güldüm ama önemli bi durum,git bi daha başka dr a Allah korusun
Sürekli uyku hali vardı etkisi ama adı yok aklımda.Betaserc mi ilaç? Ben onu kullandım başımı hiç kaldıramadım bi hafta yattım ruh gibi
Kız ne maharett böyle hadi havuz elbisesi anladıkta eşofman takım dikeceksin maşallah sana.Bi uzun elbise,havuzdan çıkınca üstüme geçirivermeye diktim bile 10₺
Bide eşofman takımı dikicem yahu hazırlar çok pahalı
Sölemesi ayıp dikemediğim bi ayakkabıKız ne maharett böyle hadi havuz elbisesi anladıkta eşofman takım dikeceksin maşallah sana.
O kadar da kusur olsun kızımızda. Maşallah sanaSölemesi ayıp dikemediğim bi ayakkabı
Dün kendime tatlı bir arkadaş bulmuştum. Bugün de bir meslektaş daha buldum.ADINIZ: gül diyelim
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:99.4
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:+ 90 lar
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar ve troid rahatsızlığım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: troid sorumum var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:yazın 76 ya düşmüştüm. Ama troid depresyon tetikliyor o da yeme yi tabi. İlâçlarım da yetmeyince aldım geri .
Ben de yazayım dedim. Beni de tanıyın.yarın ketocu gül geri dönüyor.
Canım btasarımbranşınm.sen kaç yaşındasın. Keto da Orman meyveleri dışında bir meyve yok. Sebzeler çok önemli olmazsa olmazlardan. Protein de diyetin hammaddesi.Dün kendime tatlı bir arkadaş bulmuştum. Bugün de bir meslektaş daha buldum.
Memnun oldum canım. Yaşım senden birazcık genç gibi ama olsun iyi anlaşacagimiza eminim. Bir de edebiyat öğretmeniyim dersen değme keyfime olacak ya....dur bakim...Ketocu gül memnun mu diyetinden...tam bilmiyorum sadece protein ağırlıklı bir de bazı meyveler yasak gibi hatırlıyorum. Elma, portakal gibi...neyse menulerinden anlaşılır zaten bu keto...
Tasarım çok güzel bir branş... Ben 25 yaşındayım.Canım btasarımbranşınm.sen kaç yaşındasın. Keto da Orman meyveleri dışında bir meyve yok. Sebzeler çok önemli olmazsa olmazlardan. Protein de diyetin hammaddesi.
Uyudu onlar canikom bende caktirmam merak etmeTasarım çok güzel bir branş... Ben 25 yaşındayım.Nasil olsa herkes uyumuştur. en azından Bonus ve Gülümse uyuduysa tamamdır. Orman meyvelerine bayılırım bu keto tam bana göre aslında. Şeker, un kullanmıyorum. Sanırım kolay yapabilirim.
Allah uzun hayırlı ömür versin canım.yolun başındasın .Tasarım çok güzel bir branş... Ben 25 yaşındayım.Nasil olsa herkes uyumuştur. en azından Bonus ve Gülümse uyuduysa tamamdır. Orman meyvelerine bayılırım bu keto tam bana göre aslında. Şeker, un kullanmıyorum. Sanırım kolay yapabilirim.
Yapalım, ben 4 yıl kadar karatay yaptın, leptin çalıştırmaya alışkınımEvet ben önceden yapmıştım gerçekten çok etkili akşamı olabildifince erken kapamak lazım ben bugün 5 yoktu akşam yemeği yedim gel beraber yapalim.
Eşimden dolayıÇiğdem eşinin görevi sebebiyle yoksa senin mi
Cok iyi olur, kalabalık olursak birbirimizi motive ederiz.Benim yaşam tarzima da if çok uygun. Ben de eşlik edeyim sizlere.
Hep beraber pazartesi başlayalım o zamanBen de aynı kanıdayım.ben de en güzel if artı keto ile zayıflıyorum.
Beni de başlatın kızlar.
Hoş geldin aramızaADINIZ: gül diyelim
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:99.4
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:+ 90 lar
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar ve troid rahatsızlığım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: troid sorumum var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:yazın 76 ya düşmüştüm. Ama troid depresyon tetikliyor o da yeme yi tabi. İlâçlarım da yetmeyince aldım geri .
Ben de yazayım dedim. Beni de tanıyın.yarın ketocu gül geri dönüyor.
Hoş geldin aramızaHoşbuldummmm çok teşekkür ederim ♥♥♥♥♥♥
Evet baldızım sağolsunMenü, su, spor
Puanın : 10
Menü, suspor olmadığı için
Puanın : 7
Menü, su, spor
Puanın : 10
Menü, suspor olmadığı için
Puanın : 7
Canım neden hurma diyeti yapıyorsun? Kilo vermen iyi, menü ve sporun da iyi hep
Buraya gelin
Bende dün başladım zaten bugün 2 ci günüm. 1 hafta yapmayı planlıyoru. İnşallah güzel sonuç alırız.
Birinci gün için iyi zaten bütün gün temizlik toparlanma derken hiç yemek aklıma gelmedi.sende durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?