- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
- 108
Merhaba . Aramıza hoşgeldin.ADINIZ: Dilara
YAŞINIZ: 20
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 60.8
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: Nişanlı
MESLEGINIZ: Gıda Teknikeri
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Olmadım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Metabolizmamın hızlandığını zannetmem ve kendimi abur cubura vermem..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: En önemlisi kendim için istiyorum. Kiloluyken mutsuzum ve etrafıma huzursuzluk veriyorum hep gergin oluyorum. Daha sonrasında ise Nişanlımın yanına yakışmak istiyorum :))
Merhaba. Hoşgeldin..ADINIZ: gül diyelim
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:99.4
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:+ 90 lar
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar ve troid rahatsızlığım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: troid sorumum var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:yazın 76 ya düşmüştüm. Ama troid depresyon tetikliyor o da yeme yi tabi. İlâçlarım da yetmeyince aldım geri .
Ben de yazayım dedim. Beni de tanıyın.yarın ketocu gül geri dönüyor.
GünaydınGünaydın
HoşbuldumHoş geldin aramızabir şey sormak istiyorum, troit olunca kilo verilmiyor mu? İlaç kullanınca bile? Biri kilo veremiyorum troit yüzünden diyet yapsam da demişti, doğru mu merak ettim, ilaç kullanıyor o da
Hoş geldin aramıza
Aslında bu yine iyi 45 istiyordum eskiden. Bakalım düşe düşe görücem kendimi ve belki de 52-53 de bile kalırım50 çok az bebeğim ya ...rüzgarlı bir yerde gezmen risk altında. Seninle aynı boydayim . Ölçekler ideal olanın 55 olduğunu söylüyor. Mutlu olacağına inandirmişsin kendini ondan bir şey dememem lazım ama ilk ve son kez de olsa tekrar düşün derim Kuzum.
O seronun takıldıgı alet nasıl bir ses cıkarıyor yaa hastanede sabaha kadar uyutmadı beni
Bende bakıyordum ama görmedim nasılsa ışık hızı ile geldi gitti.
Misafirlikten geliyoruz herkesin çok zayıflamışsın nasıl zayıfladın övgülerini duymak bambaşkaydı kıyafetlerin üzerime olması♥ ve bi yerlerden pörtlememem ✌
ADINIZ: Dilara
YAŞINIZ: 20
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 60.8
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: Nişanlı
MESLEGINIZ: Gıda Teknikeri
ÇOCUK SAYISI: 0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Olmadım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Metabolizmamın hızlandığını zannetmem ve kendimi abur cubura vermem..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: En önemlisi kendim için istiyorum. Kiloluyken mutsuzum ve etrafıma huzursuzluk veriyorum hep gergin oluyorum. Daha sonrasında ise Nişanlımın yanına yakışmak istiyorum :))
hosgeldin canim
Ay ne guldum
Bak evini gormeye gelcez ben fincanimda o kurdeleyi gormezsem icemem haberin olsun
Kahve yanina da senin hatrin icin cikolata yerim yani israr edeceksin ya
Cnm oğlum çıktı cumq öğlen şükür.. bende cuma sabah gidicektim ama gidemedim.. Bende akdeniz anemisi var galiba.. bi doktor öyle demişti tekrar test yaptırıcam.. pazartesiye erteledim mecbur gidicem.. diyeti bıraksam mı diye bende düşündüm ama bak diyete rağmen artıyım bak aylardır uğraşıyorım gitmiyo.. normalde ben bu kdr dilkat etmeye 3 kilo vermiştim.. bıraksam 76yı görürüm.. bu baş dönmelerim olmasa spor yapıcam ama evin işini zor yapıyorum.. uff uzun hikaye..
Ayip ettin kendi ellerimle pembe fare seklinde cikolatalar yaptim fincanlara kurdeleler bagladim yemezseniz ayip olur
Ha bide instagramda durum paylasmam lazm kocisimle kahve keydi diye onu da yaparsam yeni gelinlik gorevimi zerresiyle yerine getirmis olcam
ADINIZ: gül diyelim
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:168
KİLONUZ:99.4
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:öğretmen
ÇOCUK SAYISI:3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:+ 90 lar
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar ve troid rahatsızlığım
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: troid sorumum var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:yazın 76 ya düşmüştüm. Ama troid depresyon tetikliyor o da yeme yi tabi. İlâçlarım da yetmeyince aldım geri .
Ben de yazayım dedim. Beni de tanıyın.yarın ketocu gül geri dönüyor.
Aman olmasın hiç susmuyor yaaBiz ilce hastanesindeyiz bizde o aletlerden yok goz karari ayarliyoruz gidis hizini ya da ufak bir damla ayarlayici takiyoruz
GünaydınGünaydın
ifte ne yediğin değil saati önemli tabi dikkat etmek gerekiyor, tamamen sana kalmış ne yediğin ve kac öğün olduguYapalım, ben 4 yıl kadar karatay yaptın, leptin çalıştırmaya alışkınımsadece ifin menüleri hakkında pek bilgim yok, karatayla benzer mi ekmek vs var mı? Ben diyetisyen listesine de devam edeceğim ayni zamanda, sadece ara öğünleri çıkarayım diyorum.
Eşimden dolayı
Cok iyi olur, kalabalık olursak birbirimizi motive ederiz.
Hep beraber pazartesi başlayalım o zaman
Maşallah ne beceriklisin öyle. Keşke ben de yapabilsem.Bi uzun elbise,havuzdan çıkınca üstüme geçirivermeye diktim bile 10₺
Bide eşofman takımı dikicem yahu hazırlar çok pahalı
Sağol canımGunaydin kizlar
Cok sukur bugun yemeye basliyorum Allah kimseyi aclikla sinamasin
Hepinize iyi pazarlar diliyorum
Biz ilce hastanesindeyiz bizde o aletlerden yok goz karari ayarliyoruz gidis hizini ya da ufak bir damla ayarlayici takiyoruz
Bende goremedim yaa icime dert oldu
Cok guzel bir duygu di mi. Beni gorenlerde oyle dedikce öv beni öv beni motivasyonum artsin diyorum (tabi yakindan tanidiklarima)
Hosgeldin cnm
O cikolatayi koydugu kucuk kabin susu de onumli tabi
Gecmis olsun cnm Allah sifa versin
Aaa tabi instagram olmazsa olmaz
Tekrar hosgeldin o zaman cnm ❤
Günaydın herkeseGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?