Ben bugün başlıyorum canım, sabah 11, akşam 5 olacak bugün. Yarın saatler yarım saat sarkar sadece. İki öğün beslenecegim.Yapalım, ben 4 yıl kadar karatay yaptın, leptin çalıştırmaya alışkınımsadece ifin menüleri hakkında pek bilgim yok, karatayla benzer mi ekmek vs var mı? Ben diyetisyen listesine de devam edeceğim ayni zamanda, sadece ara öğünleri çıkarayım diyorum.
Eşimden dolayı
Cok iyi olur, kalabalık olursak birbirimizi motive ederiz.
Hep beraber pazartesi başlayalım o zaman
Baldızım derkenEvet baldızım sağolsunçok israr etti birlikte yapalım diye . Yoksa ben halimden memnundum. Neyse 1 haftayı tamamlayıp inşallah eski düzenime dönücem. Sporda bugün bütün gün ev temizliği yaptım hatta 1 diyil 2 ev kayınvalideminde evini temizledim. Oyüzden vakit kalmadı spora aslında axşam biraz vaktim vardı ama halim yoktu bugün yapıcam spor.
İyice araştırıp bende deniycemBen bugün başlıyorum canım, sabah 11, akşam 5 olacak bugün. Yarın saatler yarım saat sarkar sadece. İki öğün beslenecegim.
Allah'ım bı de bizi rakip yazdılar, ben nasıl yetiseyim sanaEvet baldızım sağolsunçok israr etti birlikte yapalım diye . Yoksa ben halimden memnundum. Neyse 1 haftayı tamamlayıp inşallah eski düzenime dönücem. Sporda bugün bütün gün ev temizliği yaptım hatta 1 diyil 2 ev kayınvalideminde evini temizledim. Oyüzden vakit kalmadı spora aslında axşam biraz vaktim vardı ama halim yoktu bugün yapıcam spor.
Nedense bir türlü alınmıyor derken ne demek istedin anlamadım canım ama herkes yattıktan sonra gelmişsin galiba.Baya bir konuşmuşsunuş. Katılamıyorum size özür dilerim. Konuşmak istiyorum aslında ama nedense bir türlü alınmıyor.Neyse Günaydın herkese
Günaydın aramıza hoşgeldin.Günaydınlarrrr
Yarın yağlı kahve içip tek öğünle dalıcam ifetüm takımı ife başlattımbaşlayın başlayın etkili cidden
Ben farkında olmadan yapıyormuşum zaten. Sabahları erken çıktığım için kahvaltı yapamiyordum, öğleye doğru ve akşam en geç 6 da yiyordum. Ara öğün yapmıyordum, bu if diyeti oluyormuş. Kızlar beni kahvaltı yapmalısın diye ikaz ettiği için kahvaltıya başlamıştım ama bu ara yine vaktim olmayacak zaten.İyice araştırıp bende deniycem
Tek öğün zor olmaz mı hem de sağlıklı değil gibi.Yarın yağlı kahve içip tek öğünle dalıcam ife
Zati 3 ila 7 gün arası yapılıyor abla sen şimdi 3 dedinya bende 4 gün yapayımBana hurma deme iki gözüm...carpilacam bu sözle ama bir günde 21 hurma ...felegim şaştı.. Allah kurtarsın bacım...üç gün veriyorum sana ...daha fazla yapamazsın...
Kolaymı karşısında dişli rakibi var bende olsam bende yememTek öğün zor olmaz mı hem de sağlıklı değil gibi.
Tam adamına denk gelmişim sevgili rakibem benimde eşofman altına çok ihtiyacım var banada dikermisin elin degmişkenBi uzun elbise,havuzdan çıkınca üstüme geçirivermeye diktim bile 10₺
Bide eşofman takımı dikicem yahu hazırlar çok pahalı
Allah kabul etsin ablacım benimde 4 bitti 5gün kaldı bendemi hurmadan sonra başlasam bitse günler uzamaya başlıyor artıkHayırlı geceler herkese bir saatte bu kadar sayfa ne yazdınız böyle ...gelene kadar herkes uyumaya gitmiş. Sahurumu yaptım. Yarın orucuma niyet ediyorum bir de ezandan önce kalkar su içerim tamamdır. İlk iki gün basagrili olur benim oruçlarım o yüzden pazardan başladım hazır okul yokken evde yaşayayım ağrıyı diye düşündüm. Yoksa pazartesi daha güzel bir gün ama çalıştığım için böyle oldu.Nego ben başlıyorum tatliiiiiiim
Baldız ne lan kadınların baldızıdamı varEvet baldızım sağolsunçok israr etti birlikte yapalım diye . Yoksa ben halimden memnundum. Neyse 1 haftayı tamamlayıp inşallah eski düzenime dönücem. Sporda bugün bütün gün ev temizliği yaptım hatta 1 diyil 2 ev kayınvalideminde evini temizledim. Oyüzden vakit kalmadı spora aslında axşam biraz vaktim vardı ama halim yoktu bugün yapıcam spor.
Anlaştık 1 hafta yapıyoruz birlikteBende dün başladım zaten bugün 2 ci günüm. 1 hafta yapmayı planlıyoru. İnşallah güzel sonuç alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?