Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bugün başlıyorum canım, sabah 11, akşam 5 olacak bugün. Yarın saatler yarım saat sarkar sadece. İki öğün beslenecegim.

Baldızım derken
İki ev temizlemek bütün sporlara bedel zaten

Allah'ım bı de bizi rakip yazdılar, ben nasıl yetiseyim sana

Baya bir konuşmuşsunuş. Katılamıyorum size özür dilerim. Konuşmak istiyorum aslında ama nedense bir türlü alınmıyor. Neyse Günaydın herkese
Nedense bir türlü alınmıyor derken ne demek istedin anlamadım canım ama herkes yattıktan sonra gelmişsin galiba.

İyice araştırıp bende deniycem
Ben farkında olmadan yapıyormuşum zaten. Sabahları erken çıktığım için kahvaltı yapamiyordum, öğleye doğru ve akşam en geç 6 da yiyordum. Ara öğün yapmıyordum, bu if diyeti oluyormuş. Kızlar beni kahvaltı yapmalısın diye ikaz ettiği için kahvaltıya başlamıştım ama bu ara yine vaktim olmayacak zaten.

Bana hurma deme iki gözüm...carpilacam bu sözle ama bir günde 21 hurma ...felegim şaştı.. Allah kurtarsın bacım...üç gün veriyorum sana ...daha fazla yapamazsın...
Zati 3 ila 7 gün arası yapılıyor abla sen şimdi 3 dedinya bende 4 gün yapayım

Bi uzun elbise,havuzdan çıkınca üstüme geçirivermeye diktim bile 10₺
Bide eşofman takımı dikicem yahu hazırlar çok pahalı
Tam adamına denk gelmişim sevgili rakibem benimde eşofman altına çok ihtiyacım var banada dikermisin elin degmişken

Allah kabul etsin ablacım benimde 4 bitti 5gün kaldı bendemi hurmadan sonra başlasam bitse günler uzamaya başlıyor artık

Baldız ne lan kadınların baldızıdamı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…