Gecmis olsun canım öncelikle hafta sonu su içmemenin etkisi olmustur bugünden itibaren güzel menülerle bekliyorumKilo bildireyim
Cuma 106,8
Pazartesi 107,8
Bir giyindim ki .dün bütün gün uyudum. Hastalığı atamadım sanırım. Bugün de kat kat giydim. Şimdilik bşraz hareketlerim kısıtlasanda üşümüyorum şükür.Aman dikkat öyleyse canım,bugünlerde soğukluk artacakmis zaten.
Benim rakibem ortada yok amaHerkes rakibini takip ediyor mu sinsice yahut alenen?
Saç baş yolunuyor mu?
Haftanın Rekabetleri
@-Artemis & @Bonus
@snglmlk &happy_mom_
Gulumse24 & Elalis
@Ytmz & @cgdmk
@mavitosbik07 & @Yohanime
pastelfit & SchonerDuft
@s i d e l y a &NefesYaren
Gazanız mübarek olsun.
Ez, kır, parçala
Günaydın canım gecmis olsun sonucların cıkınca bizide haberdar etGünaydın arkadaşlar.. tahlil verdim sonunda bekliyorum
Hadi hayırlı haberlerle gel inş canımGünaydın arkadaşlar.. tahlil verdim sonunda bekliyorum
inşallah canım çünkü vücudum çok direniyorMenülerin güzel canım görürsün
Eksin güzel aslında, dirense hiç vermezsin öyle düşünmeinşallah canım çünkü vücudum çok direniyor
Hurmaya devammı bacı ben bıraktım bu sabahMerhabalar.. Kaptanım kusura bakmayın tartılmayı unuttum yiyip içdim yaaama yarın tartılırım inşallah
Tamam canımMerhabalar.. Kaptanım kusura bakmayın tartılmayı unuttum yiyip içdim yaaama yarın tartılırım inşallah
Ye ye yarın 87 yi gör yineValla abla yaparım gibime geliyordu ama sürekli bi halsizlik bitkinlik migde boş gibi valla yemek yemeyi özledim
Benimki şirret çıktı rıza baba, sürekli saldırıyoHerkes rakibini takip ediyor mu sinsice yahut alenen?
Saç baş yolunuyor mu?
Haftanın Rekabetleri
@-Artemis & @Bonus
@snglmlk &happy_mom_
Gulumse24 & Elalis
@Ytmz & @cgdmk
@mavitosbik07 & @Yohanime
pastelfit & SchonerDuft
@s i d e l y a &NefesYaren
Gazanız mübarek olsun.
Ez, kır, parçala
Had hayırlısı hipomGünaydın arkadaşlar.. tahlil verdim sonunda bekliyorum
Cuma görüşürüzzz yarın ve perşembe sporum var senin gibi yiyip içip yatmıyorum bikeremmmYe ye yarın 87 yi gör yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?