O halleyleri de yemeAnladım cnm içmem o halde
YememO halleyleri de yeme
Evet kaptanım spor yapamadım 3 günden beridir ama haftaiçi aksatmamaya çalışacağım spor sıkılaştırıyorDün aksam içtin değil mi salgamı bak etkisi sabitsin canım cumaya güzel eksiler bekliyorum
Tmm tmm olmuş birkere bi daha olmasın cumaya kadar dikkat etBzdede vardokunmuyom ama napim yedim haftaiçi hiç yememeye karar verdim zati hepsi minikti yaa
3 gündür aynı çıkıyorumEksin güzel aslında, dirense hiç vermezsin öyle düşünme
üzülmek yerine hemen topluyoruz menüleri öğleni sebze haşlama ve yoğurt ile kapat akşam da çorba salata yarın spor var diyorsun bir öğün protein bir öğün sebze yoğurt yedin mi toparlamış olursun canımKızlar tuğçeye simit aldım sabah hiç bişey yemeden çıktım ağrısı çok diye benimde başım ağrımaya başladı 1 tane simit yedim
yeni rakibem geldiSchonerDuft ile rakip olun Rakibi cumadan beri gelmedi
Aynen öyle canım dikkat edicem inş sporada gittiğim için artık duraksama olmaz diye düşünüyorum inşŞaka bi yana kuzum hurma detoksu zordur ama güzeldir.geçen sene ben de yapıyordum ama dikkat etmezsen aynen geri gelir kilo
Akşam dikkatli beslen,mümkünse cumaya kadar karbondan uzak dur.emeğine yazık olmasın
Öglene ıspanak yogurt akşama çorba salata yerim demiştim gönüller bir demekki3 gündür aynı çıkıyorumnormalde vermem gerekiyordu neyse kendi trtı günüm cumartesi o zamana kadar 65,50 olurum cumay kadarda 65,90 ü görmüş olurum en az .
üzülmek yerine hemen topluyoruz menüleri öğleni sebze haşlama ve yoğurt ile kapat akşam da çorba salata yarın spor var diyorsun bir öğün protein bir öğün sebze yoğurt yedin mi toparlamış olursun canım
yeni rakibem geldi
R O S E B U D sporla aran nasıl
Kuzum ben 6 gündür Leslie bacıyı yapıyorummm3 gündür aynı çıkıyorumnormalde vermem gerekiyordu neyse kendi trtı günüm cumartesi o zamana kadar 65,50 olurum cumay kadarda 65,90 ü görmüş olurum en az .
üzülmek yerine hemen topluyoruz menüleri öğleni sebze haşlama ve yoğurt ile kapat akşam da çorba salata yarın spor var diyorsun bir öğün protein bir öğün sebze yoğurt yedin mi toparlamış olursun canım
yeni rakibem geldi
R O S E B U D sporla aran nasıl
Rişim çok geçmiş olsun. Dayan kuzum kemiklerin donmuş senin... Şömine keyfi olsaydı şimdi di mi...klasik bir müzik...mesela Zeki Müren ohhhh hastalık mı kalır...Bir giyindim ki .dün bütün gün uyudum. Hastalığı atamadım sanırım. Bugün de kat kat giydim. Şimdilik bşraz hareketlerim kısıtlasanda üşümüyorum şükür.
bak toparladınÖglene ıspanak yogurt akşama çorba salata yerim demiştim gönüller bir demekkicanımsın kuzum
Annem çamaşır suyuna( Domestos) hipo derdi. Ben bu kıza bir isim bulacağım aklıma hep kimyasal geliyor. Söylemedi ismini deHad hayırlısı hipom
Bebeğim şalgam suyu turşu gibi ödem yapıyor. Hiç deneme .Sabahla öğleni kabul ediyorum ama şalgam suyu içilmiyor mu diyette onu m. Ediyom öyleyse kola yerine şalgam içtim diyete olmuyorsa su içeriz artık yada soda
Aboow yarış mıDetoksumun 3.gunu dün 67.10 iken bugün 66.50 çıktım kızlar açta kalmadım üstelik.
Bu hırsla leslie 1 mil yaptım yarım saat sonra kahvaltı yapacam 1 kase yoğurt 1 mandalina 1 etimek
pastelfit yarış var dediler startı verdim
Evet canım giremedim.
Ben de arada şalgam içiyorum. Zaten soda şalgam ayran içiyorum sadece. Bana bişey yapmıyor.Bebeğim şalgam suyu turşu gibi ödem yapıyor. Hiç deneme .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?