Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En nefret ettiğim şey böcektir her türlüsünden özellikle hamam böceği onu görünce mumya filmi aklıma geliyor vücudumda yürüyor gibi hissediyorum öldüremiyorumda ayagımı basınca terlikten ayağıma girecek zannediyorum birde çıt diye ses geliyo üzerine basınca çıldırıyorum yaa evlerden ırak

@Ytmz simdi kahvaltıda patates,ara öğünde halley,aksam salgam suyu olmus mu sence

Cuma 60.5
Bugün 62.3

Cuma ve cumartesi pek temiz beslenmedim açıkçası ama cumadan beri de antibiyotik kullanıyorum onun da etkisi vardır. Çünkü bu kadar artı görecek bir şey yoktu yediklerimde.
Antibiyotik etkisidir canım sıkma canını sen iyi ol yine verirsin

Açlıktan öte ben de migrenimi azdirdigi için devam edemedim. Hurma tetikliyor canım. Bulantı da cabası. Onu da migren yapıyor zincirleme kaza yani.
Valla abla yaparım gibime geliyordu ama sürekli bi halsizlik bitkinlik migde boş gibi valla yemek yemeyi özledim

Belki bu da iyidir canım,yakında yeni liste ihtiyacın olabilir. 80in altına düşünce mesela
O zaman giderim aslında benim neye ihtiyacım var öğrendim insan kendinin diyetisyeni olmalı bu hurma detoksuda kilo verdirdi ama inş artıya dönmez çünki bugün dünden daha fazla calori alırsam artı olacak o yüzden detoks yapmıycam artık

Cuma 60.5
Bugün 62.3

Cuma ve cumartesi pek temiz beslenmedim açıkçası ama cumadan beri de antibiyotik kullanıyorum onun da etkisi vardır. Çünkü bu kadar artı görecek bir şey yoktu yediklerimde.
Canım antibiyotik çok ödem yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…