Bu daha fragman cuma görüşürüzzzBenimki şirret çıktı rıza baba, sürekli saldırıyo
Geçmiş olsun canımBizde k.b.b ye muayene olduk ilaç verdi şimdi endokrine çıktım tahlil sonuçlarını öğrenmek için sıra bekliyorum bu yılın 6 ayı hastanede geçti bi bitmedi 2019
Umursanmamak değil yediğim patatesler çok küçüktü kola yerine şalgam içtim şalgam diyette yasak mıHanımlar bu menüyü bütün takımın yorumlamasını istiyorum, kaçamaklara diyecek bir şey bulamıyorum ben artık çünkü yorumlarım umursanmıyor
Selam kızlar bugün kilo bildirimim
Cuma 99.4
Pazartesi 98.8
Sagol rakibem tşk ederimGeçmiş olsun canım
Sabahla öğleni kabul ediyorum ama şalgam suyu içilmiyor mu diyette onu m. Ediyom öyleyse kola yerine şalgam içtim diyete olmuyorsa su içeriz artık yada soda@Ytmz simdi kahvaltıda patates,ara öğünde halley,aksam salgam suyu olmus mu sence
Kız sen bugün bildirim yaptınmı ben görmedim söyle bakım eksi kaçççGeçmiş olsun canım
Ödem yapar canımSabahla öğleni kabul ediyorum ama şalgam suyu içilmiyor mu diyette onu m. Ediyom öyleyse kola yerine şalgam içtim diyete olmuyorsa su içeriz artık yada soda
Ödem yapıyor diye biliyorum canım ama şalgamın tam içeriğini bilmiyorum arastırmak lazımSabahla öğleni kabul ediyorum ama şalgam suyu içilmiyor mu diyette onu m. Ediyom öyleyse kola yerine şalgam içtim diyete olmuyorsa su içeriz artık yada soda
Bzdede var
Sayemde ite kaka 300 gr gitmiş
El yapımı kaptanım anladım içmem o halde ödem yaptığını bilmiyordumÖdem yapıyor diye biliyorum canım ama şalgamın tam içeriğini bilmiyorum arastırmak lazım
Rakibi olmayan birini rakip yapalım sanaBenim de rakibim olacak mıııı
Anladım cnm içmem o haldeÖdem yapar canım
Sağol canım, hallederim en kısa zamanda.Antibiyotik etkisidir canım sıkma canını sen iyi ol yine verirsin
Şaka bi yana kuzum hurma detoksu zordur ama güzeldir.geçen sene ben de yapıyordum ama dikkat etmezsen aynen geri gelir kiloKız sen bugün bildirim yaptınmı ben görmedim şöyle bakım eksi kaççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?