Ya kuzum bu böcekler ilk başta bizim binadaki pasaklı bi kadın yüzünden başladı. Hamamböceği ondan bulaşa bulaşa herkese geldi. Yavruları dolaşıyor şimdi. Evde açık yemek ya da kırıntı olursa direk geliyorlar. Öldürmezsen de o 1 tane böcekten 250 tane yavru oluşuyor. Allammm evlenem gidem de evimde böcek olmasınTebrik ederim gayet güzel bir eksi
Çok geçmiş olsun
Tebrik ederim çok iyi
Tebrik ederim canım, böyle ayrı zor gerçekten, bakıcı araştırmaya devam et cabım belki bulursun
Aa nedenli, hep oluyor mu o böcekten
Tebrik ederim canım
Ayy çok kötü ya, böcek fobim var benimYa kuzum bu böcekler ilk başta bizim binadaki pasaklı bi kadın yüzünden başladı. Hamamböceği ondan bulaşa bulaşa herkese geldi. Yavruları dolaşıyor şimdi. Evde açık yemek ya da kırıntı olursa direk geliyorlar. Öldürmezsen de o 1 tane böcekten 250 tane yavru oluşuyor. Allammm evlenem gidem de evimde böcek olmasın
İlaçlama lazım canım o eve hatta apartmana. Ailenle yaşıyorsan onlar halleder de eğer öğrenci eviyse birilerinden yardım isteyin,ev sahibi ya da apartman yöneticisi gibiGünaydınnnnn kızlar ben çok kötü oldum uyanır uyanmaz. Çünkü evin heryerinde o sarı ufak böceklerden var.. Bütün apartmana doldular biara gözükmediler, resmen ağlıcaktım o derece sevmiyorum. Öldüremiyorum da uçuyorlar allahım
Tamam canım iyiysen sorun yok, hastalığın arttı diye korktum.Cnm günaydınnnçok şükür iyiyim. Annemlere geçtik haftasonu, oğlum bizi çok özlemiş. Onunla zaman geçirelim diye internete girmedim cnm.
Ya biz dahil isteyen 2-3 aile daha var. Kimisi biz ilaçlıyoruz diyor yan çiziyor kimisi misafirimiz gelecek evden çıkamayız diyor. Tam da kararlaştırılmıştıAyy çok kötü ya, böcek fobim var benimiçim tuhaf oldu. İlaçlatsanız olmaz mı?
Ben de bakıcı bulmuştum, eve de kamera koydum. Hatta ilk görüşmeyi yaparken evde kameralar var, bu hem.cocugu hem de seni korumak için demiştim. Çocuğun başına bir şey gelirse kendini de ispatlayabilirsin böylelikle demiştim. Kabul etmişti. Hala da görüşürüz kendisiyle, ailemizden biri gibi.Canım çocuk orada sen burada olmaz. Psikolojik olarak yıpranırsın. yok mu bi bakıcı.
Ben iki oğlumu da bakıcı ile büyüttüm. O yüzden rahatlıkla söylüyorum bakıcı bul diye...Şirketten filan bulup bi de evine kamera koyardın oldu bitti...
Ha biraz daha oturayım dersen ona diyecek bi sözüm yok. Ama yaş aldıkça iş bulmak zorlaşıyor sen daha iyi biliyorsun. İşinden memnunsan bakıcı bak derim
Kilo vermenden ziyade su içiyor olmana ve bunda katkının olmasına çok sevindim canım. Şerefe diyip bir bardak daha içelim
Tamam ablacım cuma tartılırsınCumaya kadar tartilmak istemiyorum. Yüzüğüm parmağıma oturmuş durumda. Az bir heveslendim o da giderse
Bu seferlik idare eder misiniz
Hurma dan canım hiç tot tutmuyor dün akşam migrenim azdı hurmanın yanında 1 avuç leblebi yedim ilaç aldım hiç bana göre degilmişHurma detoksu yüzünden mi canım, yoksa yorgunluk falan mı.
Biliyorum o filmi, biz anneler ne izlesek ağlıyoruz zaten, illaki benzer bı nokta buluyoruz.Annemlerle güzel vakit geçiriyor cnm, Allah bin kere razı olsun bizden iyi bakıyorlar... ama dün annem onu uyuturken gidelim, ağlamasın diye düşündük mesela... önce uyumamış, kalkmış sağa sola bakıp bizi aramış... annem anlatınca nasıl içime oturdu bir bilsen. Ay bide ‘yapay zeka’ diye bir filme denk geldim akşam. Filmde robot olan çocuğu annesi terk ediyor. Bu çocukta gerçek çocuk olursam annem beni sever, bırakmaz diye Pinokyadaki mavi periyi bulmaya çalışıyor. Anne anne diye çocuk canımı yedi... zaten ağlayasım vardı
Menü, su, spor çok iyi22 Aralık Pazar menüsü
11.00 kahvaltı
1.5 haşlanmış yumurta, 2 orta dilim beyaz peynir, 1 küçük boy salatalık, 2 çeri domates, 4 yeşil biberli zeytin, 1 dilim tam tahıllı ekmek, şekersiz 2 bardak çay.
16.30 akşam
Yarım biber dolması, 3 kaşık patlıcan musakka (patlıcanı fırında kizarttim), 3 kaşık karışık fırın sebze (kabak, biber, havuç, patates) üzeri 2 kaşık sarımsaklı yoğurt.
Su mutlaka 3 lt olacak.
Sporu yazınca ayrıca yazicam. Gün kapandı. Sadece bitki çayı içerim. 2 saate yakın ev temizliği yaptım.
Zipzip- Nego
Menü, su, sporPazar menüm.
Saat 15.00
Izgara balık
Maydonoz
Peynir
Az dereotu
Spor 2000 adim işe gidip geldim.
Şu şimdilik 2 lt ama 3 olur.
Maydonoz yerim veya çay yapar içerim bundan sonra.
Öğlen kısır, akşam yine bulgur, turşu olmamış bu menüMenum
Sabah11.30
2 kk peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek
ogle15
1 kase kisir
2 parca tursu
Ara16
2 kare bitter
aksam18
5 bulgurlu sıkma kofte
Yogurt 1 kase
1 dilim ekmek
Su 2 ltye tamamlicam İns
Menü, su, sporBugünkü menüm
Saat 11:30 limonlu su
Saat 12:00 7 hurma yeşil çay
Saat 15:00 yoğurt 1 kase
Saat 16:00 7 hurma yeşil çay
Saat 17:00 1 kase yoğurt
Su 2.5 litre
Spor
8000 adım = 120 puan
Cuma Sporum 225 puanBonus
Menü, su, spor
Patates kızartması olmamış canım, onun dışında güzel
Menü, su, spor çok iyi22/12
Sabah 8.40 gibi
1 omlet
4 yk menemen
1 dilim süzme
1 dilim ekmek
Ara 13.30 gibi
2 mandalina
1 kupa sütlü kahve
2 kare bitter
1 dilim ananas
Akşam 17.40 gibi
4 fırında köfte
Bol salata
1 sade soda
Ara
1 orta boy kahve
4000 adım attım
@BONU sporumu yarın bildircem puanla beraber
Nego
Su 3ltyi geçti
Menü, su22 aralik pazar menum
09.30 1 limon suyu ile 1 bardak su
11.00 5 hurma 2 kuru incir
13.30 marul mor lahana havuc ve yesil soganli salata. Tuz yok sadece z.yag var (limonum bitmisti sirke koymak aklima gelmedi)
18.00 tuzsuz buruksel lahanasi yemegi (z.yagda arpcik soganlari kavurdum sonra 1kapya biber biraz yesil biber ilave ettim. Bruksel lahanalarini koydum 5-6 tane cerry domates attim. Biraz su ilave ettim. Yemegimiz hazir. Az birsey kaldi yarinda onun uzerine sarimsakli yogurt doker yerim)
22.00 sade soda
Suyumu olculu icmedim aklina geldikce ictim ama yinede 2ltye yakindir.
Nego
Bonus su su su, bugünden itibaren en az 2 litre su, bahane istemiyorum, su içmeden nasıl kilo vereceksin, kızartma görmek istemiyorum artıkCumartesi
Sabah 10.30
Sucuklu yumurta
Peynir domates 1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal
Öğlen
Dışarda bi kahve içtim
Akşam 17:30
1 tabak dolu kapuska
1 dilim ekmek
Spor yok
Su az.
Pazar
Sabah 10.30
2 yumurta sucuklu
2-3 tane sosis, kaşar peynir
Yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı bal kaymak
Öğlen 14.30
3-4 tane kızarmış patates çay
Akşam 21.00
1 tabak tavuk çorbası
Peynir roka falan yedim
Su hiç içmemişim
Sporda yok
Menü, su, spor
Aynen bugün bıraktım zatın yarın spor var bugün sabaha kadar uyuyamadım tuğçeyi sürekli kontrol ettim uykusuzumda sabah kalktım açlıktan migdem bulanıyor ben kabızlık için yapmak istedim ama yine ilaçla WC çıktım pek işe yaramadı bağırsak temizler vücudu arındırır bağırsakları çalıştırır diye denemek istedimTatlım sağlığını zorlamaya gerek yok,senin diyetisyen menün sana çok iyi geliyordu. Hem spora da başladın, düzenli beslenmen lazım.
Hanımlar bu menüyü bütün takımın yorumlamasını istiyorum, kaçamaklara diyecek bir şey bulamıyorum ben artık çünkü yorumlarım umursanmıyor
Menü, su, sporPazar menüm
Sahur 00.00 İki haş yumurta, peynir, domates, yeşil biber, roka, zeytin, bir kaşık haşlanmış taşlık, çay, yarım dilim tb, ekmeği
İftar 17.48 İki kepçe ezo gelin çorba, haşlanmış taşlık marul salatası, peynir, domates
Su ölçmedim, iki bardak meyan şerbeti
Nego
Spor 10 dakika eliptik 40 puan
Bir mil Leslie 30 puan
Toplam 70 puan
Bonus
Açlıktan öte ben de migrenimi azdirdigi için devam edemedim. Hurma tetikliyor canım. Bulantı da cabası. Onu da migren yapıyor zincirleme kaza yani.Hurma dan canım hiç tot tutmuyor dün akşam migrenim azdı hurmanın yanında 1 avuç leblebi yedim ilaç aldım hiç bana göre degilmiş
Bonus su su su, bugünden itibaren en az 2 litre su, bahane istemiyorum, su içmeden nasıl kilo vereceksin, kızartma görmek istemiyorum artık
Hadi göreyim seni, menünü görünce böyle olsun gözlerimHemen şimdi içiyorum
Denemiş oldun bunu da canım en azından. WC için diyetisyeninden öneri al bence.Aynen bugün bıraktım zatın yarın spor var bugün sabaha kadar uyuyamadım tuğçeyi sürekli kontrol ettim uykusuzumda sabah kalktım açlıktan migdem bulanıyor ben kabızlık için yapmak istedim ama yine ilaçla WC çıktım pek işe yaramadı bağırsak temizler vücudu arındırır bağırsakları çalıştırır diye denemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?