Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya kuzum bu böcekler ilk başta bizim binadaki pasaklı bi kadın yüzünden başladı. Hamamböceği ondan bulaşa bulaşa herkese geldi. Yavruları dolaşıyor şimdi. Evde açık yemek ya da kırıntı olursa direk geliyorlar. Öldürmezsen de o 1 tane böcekten 250 tane yavru oluşuyor. Allammm evlenem gidem de evimde böcek olmasın

Ayy çok kötü ya, böcek fobim var benim içim tuhaf oldu. İlaçlatsanız olmaz mı?

İlaçlama lazım canım o eve hatta apartmana. Ailenle yaşıyorsan onlar halleder de eğer öğrenci eviyse birilerinden yardım isteyin,ev sahibi ya da apartman yöneticisi gibi

Ayy çok kötü ya, böcek fobim var benim içim tuhaf oldu. İlaçlatsanız olmaz mı?
Ya biz dahil isteyen 2-3 aile daha var. Kimisi biz ilaçlıyoruz diyor yan çiziyor kimisi misafirimiz gelecek evden çıkamayız diyor. Tam da kararlaştırılmıştı

Ben de bakıcı bulmuştum, eve de kamera koydum. Hatta ilk görüşmeyi yaparken evde kameralar var, bu hem.cocugu hem de seni korumak için demiştim. Çocuğun başına bir şey gelirse kendini de ispatlayabilirsin böylelikle demiştim. Kabul etmişti. Hala da görüşürüz kendisiyle, ailemizden biri gibi.

Kilo vermenden ziyade su içiyor olmana ve bunda katkının olmasına çok sevindim canım. Şerefe diyip bir bardak daha içelim

Biliyorum o filmi, biz anneler ne izlesek ağlıyoruz zaten, illaki benzer bı nokta buluyoruz.

Menü, su, spor çok iyi
Puanın : 10
Pazar menüm.
Saat 15.00
Izgara balık
Maydonoz
Peynir
Az dereotu

Spor 2000 adim işe gidip geldim.
Şu şimdilik 2 lt ama 3 olur.
Maydonoz yerim veya çay yapar içerim bundan sonra.
Menü, su, spor tek öğün mü besleniyorsun?
Menum
Sabah11.30
2 kk peynir
3 zeytin
2 dilim ekmek

ogle15
1 kase kisir
2 parca tursu
Ara16
2 kare bitter
aksam18
5 bulgurlu sıkma kofte
Yogurt 1 kase
1 dilim ekmek
Su 2 ltye tamamlicam İns
Öğlen kısır, akşam yine bulgur, turşu olmamış bu menü
Su
Spor da yok
Puanın : 5
Menü, su, spor
Menü, su, spor işlenmiş gıda fazla tüketme canım, sosisli diyorum
Patates kızartması olmamış canım, onun dışında güzel
Puanın : 8
Menü, su, spor çok iyi
Menü, su spor yok
Puanın : 8
Bonus su su su, bugünden itibaren en az 2 litre su, bahane istemiyorum, su içmeden nasıl kilo vereceksin, kızartma görmek istemiyorum artık
Menü, su, spor temizlik de spor

Tatlım sağlığını zorlamaya gerek yok,senin diyetisyen menün sana çok iyi geliyordu. Hem spora da başladın, düzenli beslenmen lazım.
Aynen bugün bıraktım zatın yarın spor var bugün sabaha kadar uyuyamadım tuğçeyi sürekli kontrol ettim uykusuzumda sabah kalktım açlıktan migdem bulanıyor ben kabızlık için yapmak istedim ama yine ilaçla WC çıktım pek işe yaramadı bağırsak temizler vücudu arındırır bağırsakları çalıştırır diye denemek istedim

Hanımlar bu menüyü bütün takımın yorumlamasını istiyorum, kaçamaklara diyecek bir şey bulamıyorum ben artık çünkü yorumlarım umursanmıyor

Menü, su, spor

Hurma dan canım hiç tot tutmuyor dün akşam migrenim azdı hurmanın yanında 1 avuç leblebi yedim ilaç aldım hiç bana göre degilmiş
Açlıktan öte ben de migrenimi azdirdigi için devam edemedim. Hurma tetikliyor canım. Bulantı da cabası. Onu da migren yapıyor zincirleme kaza yani.

Denemiş oldun bunu da canım en azından. WC için diyetisyeninden öneri al bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…