Tesekkur ederim canımİşte kaptan olmak bele bişey
Bacı valla nasıl atılıyor bilmiyorum ben youtubeden izleyip yapıyorum kızlar biliyor onlar atsınlar mavi ayakkabılılar hepsi
Yarın sporum var ama eliptik koşu bandında yürüme ve yürüyüş yapıcam ağırlık yokYarın sabah bende baslayım o zaman
Denedin miUlaaan hamur gibi bonusa bosteed yaptırılır mıhık diyodum az daha
Aynen canım cook zorlama yarın kasların şişmesin cumartesi günü agırlık calısırsınYarın sporum var ama eliptik koşu bandında yürüme ve yürüyüş yapıcam ağırlık yok
Denedin mi
Evet akıllandım artık canımAynen canım cook zorlama yarın kasların şişmesin cumartesi günü agırlık calısırsın
4 kalsın o zaman spor punlarına ekleyeyim müsait olunca15 dk denedik kızlarla. 4 uygun yada 4,5 olur puanı bence
Buçuk sokma araya 5 diyelim valla fena terletiyo muhteşem15 dk denedik kızlarla. 4 uygun yada 4,5 olur puanı bence
Evet akıllandım artık canım
Buçuk sokma araya 5 diyelim valla fena terletiyo muhteşem
Bacı günüm boş ama tartı gününe denk geliyor perşembe spor cuma tartı o yüzden perşembeleri hafif geçiricem bundan sonraGülümse mutlaka boş günün olmalı kas çalıştıktan sonra dinlenmeli vucudun bizim hocada diyodu
Gülümse o totoyu nasıl kaldırdı diyon demiHe seni muhteşem andım yapmaya çalışırken hisset
Bu kısın ilk karı yagıyor
Gülümse o totoyu nasıl kaldırdı diyon demi
Bacı günüm boş ama tartı gününe denk geliyor perşembe spor cuma tartı o yüzden perşembeleri hafif geçiricem bundan sonra
Allah benden razı olsun azda olsa sana bunu yaptıra bildiysem kız çok eğlenceli yaparsın ne olacakYok yok bana nasıl kaldırttı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?