Hoşgeldin aramıza inşallah beraber başaracağız.O zaman tekrar merhabalar. Adım Elif, 28 yaşındayım. 5.5 yıllık evliyim ve 1.5 yaşında kızım var.Mali müşavir stajyeriyim. Boyum. 1.65 kilom 68. Kilo alma nedenim düzensiz beslenme ve tiroit. Kilo verme nedenim de yaza şimdiden hazırlık yapmak :))) Önceden 9. Takımdaydım 3 yıl önce. Ayrıca hedef kilom 59
Benim beynim şişko cnmCay icemiyorum eve gelmem iki oluyor sonra da 3 ü buluyor. Ondan sonra da icince uyku tutmuyor. malesef çok etki ediyor oysa çok severim.
Sende kendimi gördüm. Hep Bir hayal ne yesem acaba diye☺
Nasilsin canimKızlar yeni gelen tüm arkadaşlara hoşgeldiniz demek istedim ❤ İş hayatına döndüğüm 1 aydır çok yorgun olduğum için eskisi kadar aktif olamıyorum, herkese tek tek hoşgeldin demek isterdim yoksa
Nazar mı olimElede demeyeydin bünyem kilo almıyo deseydin
Sedan olsun öyleyse canım, keyfine bak.Tabi canım kudurdukları için yorum yapmadılar zatenyoksa kv dem 500 gr al ver farkeder, o derece kilodan anlar
Benim için ders dönemi bitti çok şükür canım, artık sınavlar var, Şubat'ın ikinci haftasına kadar ders yok.Ben de bu eğitim öğretim yılı için öyle düşünüyorum. Bir aheste aheste gidiyor yavaşlatılmış sahne gibi. Yaz gelse de kendimize gelsek.
Yaz da çok hızlı geçiyor be.Ben de bu eğitim öğretim yılı için öyle düşünüyorum. Bir aheste aheste gidiyor yavaşlatılmış sahne gibi. Yaz gelse de kendimize gelsek.
Hoşgeldinnn..O zaman tekrar merhabalar. Adım Elif, 28 yaşındayım. 5.5 yıllık evliyim ve 1.5 yaşında kızım var.Mali müşavir stajyeriyim. Boyum. 1.65 kilom 68. Kilo alma nedenim düzensiz beslenme ve tiroit. Kilo verme nedenim de yaza şimdiden hazırlık yapmak :))) Önceden 9. Takımdaydım 3 yıl önce. Ayrıca hedef kilom 59
Canım eltim kimselere değişmez beni.O benim eltim bi keremsen rakibem
karnabahr çok ödem yapıyor bende birde kisir. mesela bana kurufasulye mercimek hiç ödem yapmaz ama karnabahr inanılmaz artı getirirKızlar ya ben pzt ile sabit çıktım bugün. Neden ki acaba. İki gündür yediğim karnabaharların acısı mi bu
İnşallah atarım cumaya kadar. Bugün de mercimek çorbası içtim vallakarnabahr çok ödem yapıyor bende birde kisir. mesela bana kurufasulye mercimek hiç ödem yapmaz ama karnabahr inanılmaz artı getirir
Yeni yılın en bilindik esprisi de yapılmışBu pazara yetişmedi seneye inş
Karnabahar lahana bende acayip şişkinlik ve artı yapıyo o yüzden kapuska yiyemem ama çok severimKızlar ya ben pzt ile sabit çıktım bugün. Neden ki acaba. İki gündür yediğim karnabaharların acısı mi bu
Yarin dikkat edersen guzel bir rakam gorursun cuma gunuİnşallah atarım cumaya kadar. Bugün de mercimek çorbası içtim valla
Nasil oldun canim daha iyi misinYeni yılın en bilindik esprisi de yapılmış
Şunun şurasında cumaya ne kaldı ki gadifeYarin dikkat edersen guzel bir rakam gorursun cuma gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?